keniol91 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam jak w temacie szukam opini na temat wymienionych skuterków bardzo mało mówi się o Piaggio x10 a cenowo stoi bardzo wysoko co sądzić o tym skuterze ? Kiedy będzie w sprzedaży nowy kymco downtown 125i Wiadomo ? Pozdrawiam Marcin
0 szary1977 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Nowy Kymco Downtown 125 będzie na polskim rynku w 2016r.
0 oxford Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ja używam na dojazdy do pracy X10, co prawda w wersji 500. Jak dla mnie na duży plus wygoda, po nawet 2h na nim nie odczuwasz żadnych dolegliwości, może poza znużeniem Bardzo dobra ochrona przed deszczem i wiatrem, standardowo nóg i a po dołożeniu szyby Givi Airflow także rąk. Bardzo dobrze się prowadzi, ABS i ASR przydają się przy gorszej pogodzie. Podwójne światła mijania Bardzo pojemny schowek pod siedzeniem, a w wersji 125 większy niż w 500. Na minus silnik jednocylindrowy, choć ja poza wolnymi obrotami nie widzę jakieś przewagi dwucylindrowca. Ale przy 125 to jesteś skazany na jeden cylinder. Póki co bezawaryjny.
0 keniol91 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2015 super dzięki na informację dokładnie chodzi mi o mułowatosć ponieważ na zagranicznych testach piszą ze słabszy od x-max i forza 125 ponieważ ma dużą wagę. Ale czy ta różnica jest bardzo odczuwalna ?
0 oxford Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ja niestety nie wypowiem się na temat osiągów 125. Rozmawiałem z jednym użytkownikiem X10 125, chwalił sobie jego wielkość i wygodę, gdyż była to osoba o dużym wzroście. Twierdził, że jego moc jest wystarczająca na miasto, ale była to jego subiektywna opinia.
0 DarekDarek Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ja miałem okazję ,tylko obejrzeć sobie x10 w wersji 350ccm ale jak dla mnie to najładniejszy skuter dostępny na rynku Tak myślę właśnie czy nie zrobić A i zakupić 500ccm lub 350ccm... Przy pojemności 125ccm może być słabo ,bo masa i gabryt ogónie duże.
Pytanie
keniol91
Witam jak w temacie szukam opini na temat wymienionych skuterków bardzo mało mówi się o Piaggio x10 a cenowo stoi bardzo wysoko co sądzić o tym skuterze ?
Kiedy będzie w sprzedaży nowy kymco downtown 125i Wiadomo ? Pozdrawiam Marcin
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi