Klubowicze maroch75 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2015 Film z konkurencji troszkę "surowy" ale pamiątkowy
Sympatycy Jaco Opublikowano 12 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jeszcze Miętus ociąga się z fotkami Miętus, Miętus, Miętus ; prosimy o fotki.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2015 I Zenek też się ociąga
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Czerwca 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Czerwca 2015 Foczka też nie udostępniła.
Klubowicze arturas Opublikowano 12 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2015 Po tych kilku dniach chodzą po głowie przemyślenia... i co: kurcze NIEDOSYT!!! spotkań, rozmów, że kogoś nie zobaczyłem, a był, nie pogadałem, nie uściskałem albo nie doszedłem tam gdzie trza, albo za mało czasu poświęciłem i jeszcze moc atrakcji i nie ze wszystkiego skorzystałem. Było też bardziej smutne tło ośrodka i zarządzających nim, ale mimo wszystko wynagrodziła to atmosfera i atrakcje naszych organizatorów, które nie dawałay nudy. Poniżej krótka fotorelacja - Burgmania 2015 w pigułce - z perspektywy mojego szklanego oka: Po obowiązkowym zestawie obiadowym "PODRÓŻNIKA" i to bez lipy podróżnika... ... docieramy w grupach do miejsca przeznaczenia - piękne miejsce w otoczce "inszej epoki" Ciężko było się spakować - ogrom bagażu i towarów, ale wyobraźnia nadrabiała.. Powitalne ognisko dawało radę każdej kiełbasce, a Upiorek już zaczynał czuwać nad pogodą Mimo trudów organizacyjnych naszym "aniołom stróżom" nie brakowało pozytywnego nastawienia ...a dzięki temu i nam też.. Była scena i muza do białego rana Jedną z atrakcji był wyjazd do Bydgoszczy na super przygotowany TOR.. i ta pogoda Nasze rumaki zapamiętają to na długo, bo dostały w kość jak mało kiedy. Przyjazd powrotny również nam dostarczył zaskoczenia. BMW - no człowiek nie odpocznie, tyle atrakcji, ech.. nowe maszyny, dobre nastawienie przedstawicieli marki i fachowe podejście... ...to lubimy!!! Bobas dawał z siebie wszystko i energii miał do samego końca. Słuszne było - BOBAS na Prezydenta!! FREKWENCJA Zawrotna!!! I moc była z nami!!! Przez mikrofon Ewa z Wrzoniem sprzedawali swoją i nie tylko bardzo pozytywną energię LICYTACJA I dowiedzieliśmy się co będzie najbardziej modne i pożądane w tym sezonie - już nie tajemnica: różowy beret hitem sezonu Była parada... .. i podziwianie uroków regionu Mroczne i chłodne bunkry z lat 80-tych .. i poligonowe atrakcje a w ośrodku sportowe atrakcje, to się działo Kolega, który zebrał tzw. miód, potrzebował asysty, aby chłodzić temperament. oj ..najmłodsi burgmaniacy też nie narzekali i ta atmosfera, oj rozbujana. do samego końca, będzie co wspominać i za czym tęsknić. Jak się bawi BURGMANIA!!!! Ostatniego dnia, późnym wieczorem Upiór zamieszał wodę, aby podziękować Wielkiemu za dobrodziejstwa pogody.. Niestety wykonał jeden ruch za mało i gdzie gdzieniegdzie następnego dnia popadało I Szaman Burgmanii też przyczyniał się w rozczulaniach pogodowych, ale to już inna historia. BURGMANIA była miód, malina, więc na koniec pokaże Ci jaki mam język pingwina... Więcej fotek znajdziecie >>>TUTAJ
krzysiu Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Super te foty, czuję się jak bym jeszcze tam był...
Klubowicze Jordan Opublikowano 12 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2015 takie zdjęcia mi się udało zrobić https://picasaweb.google.com/115330350212268219411/Burgmania2015?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPvjttHXjfDRGQ&feat=directlink
Klubowicze maroch75 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jordan...Zdjęcia super Dzięki
Sympatycy Zenek Opublikowano 12 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2015 I Zenek też się ociąga Asiu już coś wrzucam Nie ma tego dużo i troszki niewyraźne, ale .. do następnej Burgmanii się podszkolę z robienia zdjęć https://goo.gl/photo...DDeTWMviReUeRv9 Edit. Jeszcze cosik w telefonie znalazłem: https://goo.gl/photos/iEVuy2Bk4JZVbZnX9
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zenek dzięki fajne zdjęcia, na tym wyglądam jakbym gnała po tym torze bardzo szybko Arturas, Jordan fotki prima sort
Klubowicze pgizi Opublikowano 13 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2015 ArturAsie, fota BV z przyczepą mnie rozwaliła ! Dzięki wszystkim za "wspominki". ArturAsie, fota BV z przyczepą mnie rozwaliła ! Dzięki wszystkim za "wspominki".
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 13 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2015 Doskonałe zdjęcia - dobrze, że jest ich tyle - będzie czym wypełnić długie, zimowe wieczory Dziękuję za wspominienia
Sympatycy Zenek Opublikowano 13 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 13 Czerwca 2015 Elvis bardzo fajna panorama, w pełni oddaje urok Zalewu Koronowskiego.
Sympatycy Arecki Opublikowano 13 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 13 Czerwca 2015 Arturas, dzięki za zdjęcia, szczególnie te z toru, bardzo fajna pamiątka:-).
stachurski1970 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 WITAM! A o to kilka naszych fotek: Pozdrawiamy!
GrzechoCnik Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 takie zdjęcia mi się udało zrobić https://picasaweb.go...feat=directlink No wreszcie ktoś zrobił porządną dokumentację grupy kwatermistrowskiej jeszcze przed przyjazdem zlotowiczów. Super fotki!
Klubowicze Ewik Opublikowano 17 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca 2015 Przepraszam, że chwilę to trwało, ale w końcu udało mi się wszystko podsumować i ustalić I tak na licytacji zebraliśmy gotówką 4.783,56 zł i 20 centów I to jeszcze nie całość zebranej kwoty, do końca czerwca czekamy na zadeklarowane przelewy . Ponieważ na podane poniżej konto wpływają różne składki na działalność forum, proszę o dopisanie w tytule przelewu Licytacja i Nick podaje nr konta: Artur Mrugasiewicz mBank 42 1140 2004 0000 3902 4531 5464 z adnotacją: Licytacja i Nick Jeszcze raz chcę wszystkim którzy przyczynili się do tak znakomitego wyniku podziękować za empatię, za pomoc i za wielkie serce. Nie po raz pierwszy udowodniliście, że można zawsze liczyć na Wasze wsparcie.
Bobas Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czaro69 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 W licytacji nie ale zdążyłem brać udziału, ale małą cegiełkę Jordanowi wysłałem. Pozdrowienia i dużo zdrówka Michał.
szyszczak Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Jordan Opublikowano 22 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2015 Przepraszam, że chwilę to trwało, ale w końcu udało mi się wszystko podsumować i ustalić I tak na licytacji zebraliśmy gotówką 4.783,56 zł i 20 centów I to jeszcze nie całość zebranej kwoty, do końca czerwca czekamy na zadeklarowane przelewy . Ponieważ na podane poniżej konto wpływają różne składki na działalność forum, proszę o dopisanie w tytule przelewu Licytacja i Nick podaje nr konta: Artur Mrugasiewicz mBank 42 1140 2004 0000 3902 4531 5464 z adnotacją: Licytacja i Nick Jeszcze raz chcę wszystkim którzy przyczynili się do tak znakomitego wyniku podziękować za empatię, za pomoc i za wielkie serce. Nie po raz pierwszy udowodniliście, że można zawsze liczyć na Wasze wsparcie. Nie spodziewałem się takiego wyniku i przebiegu aukcji. Mogę jedynie powiedzieć „DZIĘKUJĘ” wszystkim którzy brali udział w licytacji, jej przygotowaniu, przeprowadzeniu, jak i pozostałym, którzy wspierają mnie w okresie choroby. Nie zawsze mój stan zdrowia pozwala na bycie z Wami, ale chociaż przez taki czas mogę być wśród Was. Mam nadzieję że aukcja była dobrą zabawą i rozrywką w której się dobrze bawiliście i zachowacie pamiątki z licytacji. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ
Klubowicze Jordan Opublikowano 18 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2015 Chyba czas na odświeżenie https://www.facebook.com/23jordan9?fref=nf
Rekomendowane odpowiedzi