Skocz do zawartości
Forum Burgmania
  • 0

maxi 125 proszę o porade

Pytanie

Opublikowano

Witam,

Przez 3 lata jeździłem na Piaggio "50", sprzedałem go w tamtym roku bo po ślubie przeprowadziłem się do bloku. Po zimie stwierdziłem że jednak ciągnie do 2oo. Budżet mam słaby bo tylko 3tys zł dlatego pytanie do Was czy kupię jakąś sensowna 125? Myślałem nad Yamaha Majesty, Kymco grand dink lub Piaggio x9.

Pozdrawiam i z góry dzięki za rAdy i podpowiedzi.

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Ja polecam Ci Hondę Pantheon 125 2t jest zrywna i ma fajne v max. w moim przypadku 125-130 km/h spalanie jak na dwusówa 3-3,5l/100km.

Wygląd może nie do końca satysfakcjonuje ale sprzęt naprawdę niezawodny i odwdzięczy sie w drodze :)

• 0
Opublikowano

Prawdopodobnie moja będzie na sprzedaż jak kasy nie skombinuje:(

• 0
Opublikowano

Witam oglądałem x9. 30 tys przebiegu, klocki do wymiany. Była malowana bo leżała na prawej stronie, ale nie groźnie. Tak jak mówił łożysko główki ramy do wymiany. Opony jeszcze w miarę, ale nie dogadaliśmy się co do ceny i odpuściłem. Szukamy dalej..

• 0
Opublikowano

przebieg/wiek to "unikat, perełka" :)

• 0
Opublikowano

Panowie a ten http://olx.pl/oferta/piaggio-x9-CID5-ID9DjQp.html#909817144b

Gadałem z gościem przebieg 35 tys przebiegu mowi ze technicznie ok jedynie widac tak jak na zdjeciu do malowania . W 3 miejscach sa plastiki pekniete .

Ma mi przysłac dokladne zdjecie tych popekanych elementów klocków tarcz opon itp .

Jesli technicznie bylby ok to moze by wartało go wziąść bo tak jak pisałem wczesniej malowanie mam za free jedynie koszty farby .

Jak mysliscie ??

• 0
Opublikowano

W/g Mnie oprócz malowania - do wymiany plastyki- pourywane zaczepy, sprawne plastyki ciężko będzie dostać.

Jeśli dało by się je jakoś pokleić - można próbować odbudować, więcej można by powiedzieć jak będą bardziej szczegółowe fotki.

• 0
Opublikowano

jakby ktoś był zainteresowany to moja mam na sprzedaż . niemoge wystawić ogłoszenia na forum,można pytać na priv,ale naprawdę warto,skuter z tego roku jest jak nówka