Wszystkie te skutery oglądałem i nie wiem co myśleć.
Najwygodniejszy dla mnie jest SYM w porównaniu z resztą jest bezkonkurencyjny.
Honda wygląda na zdjęciach świetnie w rzeczywistości to maleństwo, bęben z tyłu oraz brak absu trochę dyskwalifikują, jeszcze żeby była tarcza sensowna z tyłu to można by było sobie poradzić na deszczu
Kymco trochę mniej wygodny ale równie dobrze wykonany co SYM.
Aprilka najgorzej wykonana, trochę gorsza pozycja od kymkacza i syma, ale marka i ponoć osiągi są bardzo dobre.
Zależy mi na wygodzie, nie może być mega szeroki dlatego downtown też średnio pasuje bo jest najszerszy.
Dość ważne są osiągi nie tyle samo przyśpieszenie ale w miarę wysoka prędkość przelotowa i maksymalna.
Jeśli ktoś ma jakieś opinie o bezawaryjności też miło by było się podzielić
Pytanie
Sqad
Wszystkie te skutery oglądałem i nie wiem co myśleć.
Najwygodniejszy dla mnie jest SYM w porównaniu z resztą jest bezkonkurencyjny.
Honda wygląda na zdjęciach świetnie w rzeczywistości to maleństwo, bęben z tyłu oraz brak absu trochę dyskwalifikują, jeszcze żeby była tarcza sensowna z tyłu to można by było sobie poradzić na deszczu
Kymco trochę mniej wygodny ale równie dobrze wykonany co SYM.
Aprilka najgorzej wykonana, trochę gorsza pozycja od kymkacza i syma, ale marka i ponoć osiągi są bardzo dobre.
Zależy mi na wygodzie, nie może być mega szeroki dlatego downtown też średnio pasuje bo jest najszerszy.
Dość ważne są osiągi nie tyle samo przyśpieszenie ale w miarę wysoka prędkość przelotowa i maksymalna.
Jeśli ktoś ma jakieś opinie o bezawaryjności też miło by było się podzielić
50 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi