Ania Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Hejka :-) Mam do Was wszystkich ogromną prośbę.. czy moglibyście wesprzeć mnie w zbiórce plastikowych nakrętek (potrzebne są wszystkie, które posiadają gwint). Zbiórka tych nakrętek pomoże w uzbieraniu pieniędzy na leczenie i niezbędny sprzęt specjalistyczny dla 10 miesięcznego Kubusia z Jastrzębia Zdroju, u którego zdiagnozowano najgorszą postać rdzeniowego zaniku mięśni czyli SMA 1 Tu możecie przeczytać więcej o Kubusiu i jego codziennych zmaganiach w walce o każdy oddech https://m.facebook.com/profile.php?id=401535156666776 Z góry dziękuję za każdą zakrętkę :-)
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witejcie roztomili , mam tych nakretek trzy reklamowki , gdzie je dostarczyc .
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witejcie roztomili , mam tych nakretek trzy reklamowki , gdzie je dostarczyc . a co to Andrzejku po ostatniej imprezie tyle uzbieraliście? Tak was suszyło?
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Nakretki zbieram juz dlugo , chociaz na ostatniej imprezie tez troche przybylo , he , he, he .
Ania Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Andrzej jak możesz to zabierz je jutro do Chudowa o ile się wybierasz..my mamy w planach przyjechać. Damy jeszcze znać gdyby coś się jeszcze miało zmienić. Pozdrawiamy :-)
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Witejcie roztomili , przywieza nakretki dzisiaj do Chudowa . Witejcie roztomili , dzwonil mi Lion zeby nakretek nie przywozic to nie przywieza .
Ania Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Opublikowano 2 Maja 2015 Sorki Andrzeju za zamieszanie ale okazało się, że nie damy rady zjawić się w Chudowie :-/
niceman Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Czy dzisiaj do Chudowa targać nakrętki? Mam reklamówkę.
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2015 Ja przytargałem i odtargałem bo nie było hurtowników :-(
niceman Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Ja podobnie, dlatego zgłaszać potrzeby i terminy
Ania Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Opublikowano 7 Maja 2015 Kurcze sorki..nie daliśmy rady dzisiaj dotrzeć na spotkanie z Wami.. w przyszłym tygodniu postaram się zmobilizować Kristofa żeby szybciej z pracy wrócił abyśmy mogli zawitać w Chudowie i odebrać od Was nakrętki :-) Pozdrawiamy :-)
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 7 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Maja 2015 Witejcie roztomili , ja tez mialem dzisiaj trzy reklamowki nakretek a was nie bylo .
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2015 a ja - cztery nakrętki
Ania Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Opublikowano 7 Maja 2015 Bo z nami już tak jest :-( niestety więcej razy nas nie ma niż jesteśmy na spotach..a szkoda
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 7 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Maja 2015 Ania nie wierz Patrykowi , mial dwie nakretki .
Klubowicze Patryk Opublikowano 8 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2015 i z zerwanym gwintem może?
Ania Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Opublikowano 14 Maja 2015 Niceman z Kristofem wybieramy się jutro do Żor i przygarniemy od wszystkich zakrętki..dzisiaj się nie wybieraliśmy bo trochę za zimno było dla naszego 3 miesięcznego szkraba Pozdrawiamy
Ania Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Opublikowano 14 Maja 2015 Niceman przepraszam najmocniej, że to tak wychodzi ale niestety nie bywamy zbytnio często w Chudowie..ale jak możesz to zbieraj a ja w końcu je odbiorę ;-)
niceman Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Żaden problem, wożę przy okazji , nie wiem tylko czy Andrzej dojechał bo miał pod kanapą nakrętki z wiadrem coli , jak mentosów nie podjadał w drodze powrotnej z Chudowa to pewnie jutro w Żorach przekaże Ci swoje nakrętki, albo wyrwaną przez nie kanapę
Ania Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2015 Jutro odbieram w Chudowie nakrętki
Rekomendowane odpowiedzi