Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

CZESC

SPOJRZAŁEM NA TEKST (KLUB BURGMANIA.......) I MY|LĘ ŻE JE|LI PRZYSTĘPUJˇ DO NAS NOWI CZŁONKOWIE NIEKONICZNIE Z BURGMANAMI TO MOŻE TRZEBA ZROBIĆ MAŁE ZMIANY W ZAPISIE .ZAMIAST WYPISANYCH MODELI AN... WPIS MAXI I TA KOŃCÓWKA BURGMANIACY ŁˇCZCIE SIĘ

TO TYLKO PROPOZYCJA, A ZARAZEM PYTANIE .

PS. PROSZĘ NIE OPIEPSZAĆ MNIE ZA TAKI POMY|Ł

POZDRAWIAM WSZYSTKICH MAXI

PAWEL883

Na przyszło?ć proszę pisać małymi literami... no chyba, że będziesz wołał o pomoc.

MariuszBurgi

• Administrator
Opublikowano

Witam. Na pocz?tek pro?ba o pisanie małymi literami. Przypominam, że duże litery na forum oznaczaj? krzyk a chyba nie chciałe? nikogo skrzyczeć ?

Co do Twojego postu to już tłumaczę:

Strona www.burgmania.net powstała między innymi po to aby stworzyć tu klub zrzeszaj?cy użytkowników skuterów Burgman. Jednak dział "newsy" i forum w krótkim czasie przeobraziły się w strone "ogólnie" maxi skuterow?... czyli zaczeli?my na Burgmanii pisać o wszystkich dużych "skuterkach" <_< .

Tak więc KLUB to KLUB a strona i forum to co? oddzielnego, jednak szczerze mówi?c nie ukrywam, że jestem za tym żeby unormować to wszystko w jaki? sposób i poł?czyć ludzi do kupy . Jak narazie przyjmujemy, że je?li nie masz Burgmana a chcesz tu być, ł?czyć się ze społeczno?ci? i korzystać z forum to nie ma większego znaczenia czym jeĽdzisz. Dla mnie pełnoprawnym klubowiczem jest ten kto udziela się na forum, uczestniczy w zlotach, utożsamia się z portalem i co najważniejsze jest "normalny" :P ... Je?li jeĽdzi innym maxi skuterem b?dĽ będzie jeĽdził wkrótce, to jest tu mile widziany i szanowany...

Ps. Uwierzcie mi, że nie ma dla mnie większego znaczenia czy jeĽdzi kto? Burgmanem, T-maxem, Silverem, Helixem, Hexem czy nawet CBR' k? lub Enduro. Ważny jest sam człowiek i to co sob? reprezentuje... Posiadany skuter to rzecz drugoplanowa :P .

• Sympatycy
Opublikowano

dzięki za zgodno?ć w rozumowaniu i za wykład (chyba dla wszystkich).

ps otych literach to niewiedziałem,dzięki za nauke

pozdrawiam pawel883

Opublikowano

Te duże litery to była tylko prowokacja - aby Moderator nie zaziewał sie z z braku zajęć <_<

• Sympatycy
Opublikowano

szanowny panie moderatorze bardzo przepraszam niechciałem pana prowokować

pawel883

Opublikowano

Witam

Od jakiegos czasu zagl?dam na skutery.net , a od niedawna także i tutaj - obydwie strony "oferuj?" wst?pienie do klubu . Jak narazie nie zrobiłem tego ani w s.net ani na b.net , dlaczego - otóż wła?nie dlatego , że trzeba najpierw sie troche "poudzielać" , a przede wszystkim poznac innych klubowiczów , żeby siebie także nazwać klubowiczem . Na forum jednym i drugim staram się jak mogę i potrafię ( bo raczej nie jestem rozmowny , albo po prostu za mało sie znam ) , a na zlocie dopiero byłem raz . Za jakis czas mam nadzieje , że będę mógł z czystym sumieniem przyst?pic do zarówno jednego jak i drugiego klubu ,a do tego czasu pewnie będzie zmieniona opcja zapisu tylko dla posiadaczy burgmana ( chyba , że do tego czasu zamienie TMAXa na Burgmana , a już kto? pocza o to starania ) .

Pozdrawiam wszystkie skutery

OK.

Mam nadzieje , że nikt tego nie odebrał negatywnie . Na swoje powiedzmy usprawiedliwienie powiem tak - kierowca wsiadaj?c na swój skuter tworzy z nim jakby jedna cało?ć i można to nazwać człowiek na skuterze , albo skuter z człowiekiem , a ja nazywam po prostu skuter . Tak więc "twórzcie" jedn? cało?ć ze swoimi skuterami podczas jazdy , a ja Was wszystkich będę pozdrawiał .

Opublikowano
(...)Pozdrawiam wszystkie skutery(...)

Hihi a ja "wyskocze" z malym OT <_< . Jesli kiedys spotkamy sie na drodze to pozdrow mnie a nie moj skuter :P . Mysle ze nie odbierzesz tego negatywnie :P , ale ja pozdrawialbym raczej kierowcow skuterow B) .