swider Opublikowano 24 Września 2006 Opublikowano 24 Września 2006 My?lę ,że wszyscy wrócili?cie do swoich domów cali i zdrowi jestem pod wrażeniem tego co piszecie. Pragnę jeszcze raz bardzo podziękować wszystkim uczestnikom ,którzy zaszczycili mnie oraz dyrekcję GOŻ Fregata swoj? obecno?ci?.Jeżeli były jakie? niedoci?gnięcia z mojej strony to wybaczcie za rok będzie lepiej. DO MIŁEGO ZOBACZENIA Pozdrowienia dla wszystkich uczestników i nie tylko !!!!!
Gość Svempas Opublikowano 24 Września 2006 Opublikowano 24 Września 2006 Widoki podczas rajdu zajefajne... Ogólnie impreza super jak już napisałem. Strasznie boli mnie to że nie zostałem dłużej. Mam nadzieję że impreza stanie się cykliczna i uro?nie do rozmiarów Firleja bo jak narazie na południu nie ma imprezy stricte skuterowej Tak trzymać
drogowiec Opublikowano 24 Września 2006 Opublikowano 24 Września 2006 Ze swej strony dziękiuję, że imrez była i że była taka wła?nie. F-anka też dziękuje i pozdrawia. Wrócili?my szczę?liwie do domu. RobB'a i Zołzę pożegnałem w Piotrkowie. Pewnikiem też dojechali. Powrót był do?ć "na skróty". Przez Wadowice, Trzebinię oraz Kielce. Razem z powodu rajdu stuknęło mi na liczniku 1003 km...... Nie ma jak impreza w zacnym gronie. Dzięki |wider. Pozdrówka
RobB. Opublikowano 24 Września 2006 Opublikowano 24 Września 2006 A i owszem, dojechali?my cało do domciu. Piotru? jeste? naprawdę "WIELKI |WIDER" imprezkę przygotowałe? super, bawili?my się ?wietnie więc nic dziwnego że nie chciało się nam wracać prosto do domu. St?d wypad najpierw na kremówki do Wadowic, a póĽniej do Kielc gdzie Państwo Banatowie ugo?cili nas ciachami i lodami - DZIEKUJEMY |widerku na długo zostan? mi w pamięci widoczki z trasy, która opracowałe?, wrażenia smakowe z Kocierzy i nastrój sobotniej nocy - mogę tylko żałować że pi?tkowa mnie ominęła. No cóż nie ma co bić dłużej piany FAJNIE BYŁO, dzięki Tobie i dzięki UCZESTNIKOM. Jak rzucisz tylko hasło w przyszłym roku to rzucam wszystko i jadę !OKK Pozdrawiam i ?ciskam Was Wszystkich RobB. A Majon był padł z ręki kobiety !gora !TAZ
Gość deleted1 Opublikowano 24 Września 2006 Opublikowano 24 Września 2006 Ahh to boskie Tiramisu..... Teraz pewnie najbliższa okazja bo go znowu posmakować to Rajd |więtokrzyski za rok....
rafałek Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 Dzieki Swider za super weekend. Szacuneczek za taka organizacje i to w kilka dni. Szkoda, ze nie moglem uczestniczyc w nocnych baletach, ale dzienne trasy byly super (nawet bylo lekkie enduro ). Mam nadzieje, ze w przyszlym roku nie bedzie juz ran i gleb zlotowych. Pozdrowienia A dla Kubo - dzieki za szarloteczke.
Gość Asia Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 Widza was Wielkie dzięki dla organizatora za tak pięknie przygotowany rajd i to w tak krótkim czasie... |wider mam nadzieje, że to nie był pierwszy i ostatni rajd, bo miejsce i klimat południa jest idealny na impreze cykliczn? !OKK Rob dziekuje, że po raz kolejny mogłam być Twoim plecaczkiem !gora postaram się odwdzięczyć... Dla Zołzy vel Spidermana buziaczki :* :* :* Majon kanapa była boska Zołza miała racje !TAZ Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Gość majon Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 Witam Mamy dzis poniedzialek a ja dalej nie moge dojsc do siebie ale od poczatku. Piotrek wielkie dzieki organizacje, miejsce oraz towarzystwo na najwyzzszym poziomie. Trasa rajdu rewelacyjna,widoki ktore zapieraly dech w piersiach !w00t Byly wieczorne spiewy i musze sie przyznac ze jeszcze na zadnej tego typu imprezie nie bylem tak kulinarnie dopieszczony jednym slowem lodzio miodzio. Noc z soboty na niedziele byla wrecz upiorna !vampire do dzis mnie telepie tylko dlaczego???? pozdr majon
Sympatycy spinka Opublikowano 25 Września 2006 Sympatycy Opublikowano 25 Września 2006 Trasa rajdu rewelacyjna,widoki ktore zapieraly dech w piersiach !vampire A to może jakie? zdjęcia żeby inni/nieobecni/ chociaż oko mogli nacieszyc
rafałek Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 Proszę bardzo oto zdjęcia. Rajd Beskidzki 2006
brzoza Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 No to rajdzik galanty !OKK . Za rok proszę o ciut wcze?niejsz? informację na forum !TAZ
Gość majon Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 Cos malo tych zdjec chyba zakupie jakis aparat. pozdr majon
Gość deleted1 Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 Witam! Matador...podziel sie zdjęciami wszak postronni pomy?la ze prócz zwiedzania i jeżdżenia po okolicy nic nie robili?my . Pozdrawiam
Gość majon Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 Witam!Matador...podziel sie zdjęciami wszak postronni pomy?la ze prócz zwiedzania i jeżdżenia po okolicy nic nie robili?my . Pozdrawiam Matador mial zdjecia rozsylac na priv i nabral wody w usta i chyba nie popil i nie zagryzl.czekam jeszcze jeden dzien jak jutro otworze skrzynke i nie bedzie tam nic to pozdr majon
Gość Svempas Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 Poprawcie ten bł?d w temacie bo mnie w oczy łechce od pocz?tku... Prof. Miodek nie jestem i ortogafii nie lubie... Ja wiem że Kicek pojechał do ameryki ale pierwszy człon nie musi być tak całkiem po polskiemu Poprawione na prosbe . PS. Sam z siebie nie zmieniam takich kwiatkow . dr.big
Matador Opublikowano 29 Września 2006 Opublikowano 29 Września 2006 Witam wszystkich, ni niestety moje fotki nie ukaż? się w tym po?ci mimo moich najszczerszych chęci ponieważ nie potrafię przeskoczyc problemów technicznych . Taj jak pisałem wcze?niej zainteresowanych którzy chcieliby dostac foteczki nagrane na płytce proszę o kontakt ze mn?. Jeszcze raz w tym miejscu dzięki wielkie dla Wszystkich za ?wietn? atmosferę i zabawę oraz kapitalnie zorganizowany Rajd. |wider, chylę czoła, Pozdrawiam PS. Przepraszam że tak póĽno ale byłem poza domem.
drogowiec Opublikowano 29 Września 2006 Opublikowano 29 Września 2006 Matador .... Czyżby? tydzień wracał do domu???? Jeste? lepszy włóczykij ode mnie innych mi znanych przypadków wobec tego..... Pozdrówka
Gość Iro Opublikowano 12 Października 2006 Opublikowano 12 Października 2006 Ponieważ pojawiły się u mnie nowe możliwo?ci (człowiek się jednak ci?gle uczy - chociaż powoli...), przesyłam Wam linka do fotek dotycz?cych tego tematu. Z pozdrowieniami, Iro http://fotokonto.pl/showGallery.php?id=758
Sympatycy spinka Opublikowano 12 Października 2006 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2006 Ponieważ pojawiły się u mnie nowe możliwo?ci (człowiek się jednak ci?gle uczy - chociaż powoli...) bo nauka w nas , a nie w las ...... wielkie dzięki za zdj?tka
Rekomendowane odpowiedzi