adam_us Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Siema, Wchodząc na forum z telefonu HTC przez przeglądarkę Opera wyświetliło mi komunikat że strona na którą chcę wejść jest złośliwa. Zrobiłem zrzuty ekranu i jutro postaram się je tu wkleić. komunikaty pojawiają się za każdym razem jak zmieniam stronę forum Burgmanii... Wtf? No i dodało dwa razy to samo więc os tu jest nie tak...
Rzelu Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 U mnie Opera też to wyświetla na pececie.
Skrystos Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Możliwe ze strona została zainfekowana i wpadła do filtrów opery. Nie wpadła jeszcze w filtry Google więc opcje są dwie. Albo to pomyłka albo rzeczywiście coś tam ktoś wstrzyknął. W razie czego mogę pomóc rozwiązać problem. Ale podstawa to wyjaśnić przyczynę edit: Ja wszedłem teraz z opery i nic nie ma, możliwe więc, że to pomyłka
dr.big Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 U mnie co prawda pod Chrome, ale Panda nie pokazuje i nie pokazywała żadnych zagrożeń z tej strony.
Klubowicze Marzena Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2015 U nas Opera też nie działa, ale przez Chrome nie ma problemu.
Skrystos Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Włączę komputer i zajrzę w kod źródłowy o co może chodzić. Macie tak ja stronie głównej czy jakiejś podstronie? Czy wszędzie? EDIT: Ok problem nie jest w samej stronie tylko forum. Zgłosiła witrynę wyszukiwarka YANDEX (zdaje się że rosyjska). Nie widzę w kodzie nic wstrzykniętego i niepokojącego, więc możliwe, że jest to pomyłka. Właściciel domeny musi dostać się do katalogu opery i spróbować wyjaśnić przyczynę. Oni zwykle mają informację bo na jakiejś podstawie zgłoszenie zostało potwierdzone.
romecki23 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 U mnie zdarza się to jak google znajdzie konkretny temat na burgmani i jak chcę wejść bezpośrednio na ten temat na forum pomijając strone główną burgmani, jeżli wchodzę po kolei strona główna, forum, konkretny dział wszystko jest ok.
franekbp Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 U mnie Avast też czasem blokuje ale wchodzę drugi raz i jest ok
Klubowicze bargacz Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Od jakiegoś czasu mam ten sam problem
Skrystos Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Czy właściciel domeny Burgmania.net może zarejestrować się w narzędziach Google dla Webmasterów? Oni wtedy skanują stronę i informują gdzie jest problem w razie czego
Sympatycy Miętus Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Czasami się pojawia komunikat, że strona jest złośliwa, ale jak wyżej napisano -powtórne wejście jest już OK.
Sobier Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 U mnie wchodząc przez operę cały czas mam komunikat o złośliwości.
T0MEK Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Na forum pojawiają się złośliwe komentarze. Może to dlatego? ... że nie wspomnę o złośliwym adminie ...
Leppe Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Może ktoś w dziale filmy lub download podlinkował przez przypadek jakąś złośliwą stronę.
Sqad Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Też mam problem pod operą. Na innych przeglądarkach po wpisaniu burgmania.net bez www mam pusta strone, dopiero poprzez adres www.burgmania.net zaskakuje. Górny header się rozjeżdża, jeszcze na żadnym sprzęcie mi się nie wyświetlił poprawnie (komputer, laptop, tablet, telefon, "kaklulator") zawsze coś jest rozjechane. Przydałaby się aktualizacja forum bo skrypt już trochę łatek miał a to jest wersja 3.3.2, a ja rok temu zatrzymałem się na 3.4.6 nie wiem jaka jest obecna teraz
Rekomendowane odpowiedzi