Bobas Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ja stawiam . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 No dobra , jestem za.............. Ale u nas pi....ga , gorzej jak zimą Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 U nas też. Dwa tygodnie temu założyłem opony letnie do auta, przedwczoraj z powrotem wróciłem do zimówek Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 No dobra , jestem za.............. Ale u nas pi....ga , gorzej jak zimą Michale a zima to była czy będzie ? . Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Michale a zima to była czy będzie ? . Będzie na święta. Przecież raz w roku święta muszą być białe. Skoro śniegu nie było w grudniu to będzie na te święta, a po świętach już tylko upał i upał Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nie płaczcie ludzie, sezon trwa choć dzisiaj PKP do fabryki pojechałem. Zacna umyta i wypieszczona aż żal było wyjeżdżać. Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witajcie. Sprzęt u mnie już śmiga. Co jakiś czas sobie pozwalam choć pogoda cięgle nie ta. Zimno nie jest takie straszne, ale piasek na jezdni w połączeniu z deszczem to już horror Mam nadzieję, że zdrowi jesteście. Uważajcie na siebie bo o bidę łatwiej niż o nowy skuter. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 No tak, pogoda rzeczywiście nie dopisuje. Pewnie za kilka tygodni przyjdzie prawdziwa ciepła wiosna . Odnośnik do komentarza
jacenty007 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ja się wybieram Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 ja tez Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Życzę Wam wszystkim wesołych świąt wielkanocnych, wielu radości, spokoju i smacznego jajca. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zdrówka dla wszystkich i mokrego lanego poniedziałku . Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Również życzę wam zdrowych wesołych świąt Odnośnik do komentarza
maciejsr50 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Wesołych świąt i smacznego jajeczka . Odnośnik do komentarza
stachurski1970 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Wesołych Świąt Wielkanocnych!!! POZDRAWIAM! Odnośnik do komentarza
kurs Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 To i ja życzę wesołych świat mokrego poniedziałku i ciepłego suchego sezonu. Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zdrówka koszyk cały. Wesołych i mokrych Świąt Wielkiej Nocy Odnośnik do komentarza
oyooyo Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Alleluja. Wesołych i mokrych świąt. Pogodnego sezonu. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Pany, w dziale Akcesoria i Gadżety zbieram zamówienia na paski na felgi. Jakby ktoś miał ochotę to piszcie. Odnośnik do komentarza
tuczis Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Wesołych Świąt i bezpiecznego sezonu. Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Wesołych świąt i smacznego jajka. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Prawie 3,00 a w Toruniu 8 na + prawie wiosna . Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Witajcie Faktycznie, jakoś tak za ciepło. Wybieram się w piątek do Poznania na wystawę moto. Czy ktoś też odwiedzi tą imprezkę? Można by się spotkać. Jadę na dwa dni. Odnośnik do komentarza
tuczis Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Koledzy, po naszym sobotnim kulanku przestały działać kierunkowskazy i awaryjne w moim skuterku. Bezpiecznik jest ok. Macie jakiś pomysł co i jak ? temat ogarnięty Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Pozdrawiam grupę kujawska i życzę udanego sezonu na 2oo. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi