Elvis Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Czymżeś, Waść, sobie zasłużył? HGW ... Tak że, jutro bez względu na pogodę skuterem czy puszką obecność obowiązkowa 18:30 Pleciuga z kiełbaskami ew. napoje. A co ze mną? Kiełbaski i ognisko a mnie tam nie bedzie? Sie tak nie bawię ...
burgifan Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 HGW ... A co ze mną? Kiełbaski i ognisko a mnie tam nie bedzie? Sie tak nie bawię ... Nie rób scen ! Bierz karetkę i przyjeżdżaj !
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Nie rób scen ! Bierz karetkę i przyjeżdżaj ! I jakieś fajne sanitariuszki!
qszysiek Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 I jakieś fajne sanitariuszki! Tylko żeby miały kolorowe fartuszki.
Sympatycy Urbi Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Chciałbym sie upewnić, że jutrzejszy spot jest na godz. 18.30, tak...?!? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy KriSSo Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Tak, 18:30 pod Pleciugą i lecimy dalej. Dokąd - pozostanie niespodzianką
Sympatycy Urbi Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Czymżeś, Waść, sobie zasłużył? Ciagle w Elvis'ie siedzi ten jad i nie wiedzą jak pozbyć się tej Jego złośliwości i docinek... ;-)
Elvis Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ciagle w Elvis'ie siedzi ten jad i nie wiedzą jak pozbyć się tej Jego złośliwości i docinek... ;-) Wojciechu, mój przyjacielu. ... trafiłeś w samo sedno ...
romeo1971 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Witam wszystkich! Niestety nie będę mógł uczestniczyć w dzisiejszym spotkaniu grupy czego bardzo żałuje postaram się być za tydzień
burgifan Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Witam wszystkich! Niestety nie będę mógł uczestniczyć w dzisiejszym spotkaniu grupy czego bardzo żałuje postaram się być za tydzień Weź tramwaj z zajezdni i przyjeżdżaj, mówię Ci ! Elvis będzie karetką, więc będzie się działo. A jeśli nie będziesz, to żałuj !
Elvis Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Elvis będzie karetką, więc będzie się działo. Niestety chłopaki, odmówiono mi użyczenia karetki ... tego nie przewidziałam ...
Klubowicze bilety Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Niestety chłopaki, odmówiono mi użyczenia karetki ... tego nie przewidziałam ... A my myśleliśmy że to ty latasz tym heliokopterem-karetką.
wooferai Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Dzięki za przemiłe spotkanie. :-)
romeo1971 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Weź tramwaj z zajezdni i przyjeżdżaj, mówię Ci ! Elvis będzie karetką, więc będzie się działo. A jeśli nie będziesz, to żałuj ! żałuję i to bardzo, kiedyś tramwaj wziołem ale tą historię opowiem innym razem,gdzie byliśta?
Rzelu Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Artur sam zajął całą ławkę. Sprytny facet. Hm, może to była ośla ławka?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Nikt mnie nie lubi. Izolują mnie... Widać to na zdjęciach...
Rogierro Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Artur, te zdjęcia są wyjęte z kontekstu.
burgifan Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Elvis, co z Tobą ? Wstawiłbyś wreszcie jakąś panoramkę, najlepiej z pielęgniareczkami, zrobimy sobie mały casting tutaj, wiesz, Krisso zrobi ankietę i wybierzemy "Top Piellęgniarss Zdunowo 2015" ! --------------------------- A z innej beczki, planuje ktoś jakąś polatankę w niedzielę ? Może bym się dołączył.
romeo1971 Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 przyjechali po haracz do Maćka on się skrył
minimi1 Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Nikt mnie nie lubi. Izolują mnie... Widać to na zdjęciach... Na zdjęciach widać teraz, kto zeżarł ostatnie paróweczki hrabiego Barry Kenta
Sobier Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Ładnie się towarzystwo bawi na tych czwartkowych spotach
qszysiek Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Dziękuje za miłe spotkanie.specjalne podziękowania dla organizatora i lub organizatoròw za pomysł i przygotowanie.Marku dzięki za transport.
Sympatycy Robsson Opublikowano 1 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2015 Wykonałem dziś spontaniczną polatankę po pobliskich wioskach NRD-owskich na swoim rumaku przyodziany w zajefajny nowy kask, który to nabyłem inspirowany kaskiem Wojtka. Dzięki KriSSo za pomoc w nabyciu tego cudeńka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 1 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2015 Ale fajnie masz Robssonie... Ja trzy dni z rzędu w robocie
Rekomendowane odpowiedzi