dr.big Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ważny odcinek ... zazwyczaj chyba cholernie zakorkowany ?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Masz rację Bigu, ale, na początek dobre i to. Być może następny będzie buspas przyMoście Długi im. Sobieskiego Koledzy, czy dziś, między 12:30-15:00 jest ktoś chętny na jakieś kulanko? Kierunek nieokreślony, ale raczej po polskiej stronie. Pod wieczór ma już padać i kiepska pogoda ma się utrzymać aż do pierwszego majowego weekendu.
grota10 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Oj nie kus Krzysiu oj nie kus.Wczoraj z pracy wrocilem o osiemnastej dopiero ,dzisiaj musze odrobic w domu.Choc pogoda piekna i neci.
Elvis Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dzisiaj w krankenhausie odwiedzili mnie: - skuteromaniak Adrian ze Stargardu - oraz kolega andrew70 Chłopaki, bardzo dziękuje za odwiedziny ...
wd40 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 a my dzisiaj przedpołudnie spędziliśmy z burkiem trochę go dopieszczając ;
Sympatycy KriSSo Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2015 A ja z Rogerem pyknęliśmy małą rundkę (ok 80 km), żeby podocierać silniczki w maszynach, a w drodze powrotnej dopadł nas deszcz. Ale cóż to za motocyklista, który nigdy deszczu nie zaznał w podróży, racja? P.S. Fotki fatalne, krajobraz do bani - muszę się jeszcze bardzo dużo nauczyć od Elvis lub Artura. Gonił nas nieco czas, nie można było w spokoju stanąć, popstrykać itd.
Sympatycy Urbi Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Roger, widzę że już pojawiło się nowe Kymco w Szczecinie. Xciting 400, PIĘKNY !!! Gratuluję nowego sprzętu !!! i życzę aby spełnił wszelkie Twoje oczekiwania, sprawował się bez zarzutu i woził Cię bezpiecznie. Pozdrawiam
wooferai Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Extra fotki porównawcze. Kymco rządzi. :-)
romeo1971 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Piękne maszynki, zazdraszczam a zwłaszcza uprawnień do ich prowadzenia
Rogierro Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Roger, widzę że już pojawiło się nowe Kymco w Szczecinie. Xciting 400, PIĘKNY !!! Gratuluję nowego sprzętu !!! i życzę aby spełnił wszelkie Twoje oczekiwania, sprawował się bez zarzutu i woził Cię bezpiecznie. Pozdrawiam Maszynka spełniła moje oczekiwania, poczułem inną jakość jeżdżenia. Z tego co powiedziała Pani w urzędzie wynika, że to pierwsza sztuka w Szczecinie. Trzeba tylko mieć nadzieję, że będzie się sprawował bezproblemowo.
Elvis Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Gratuluje nowych sprzętów a jednocześnie życzę szerokości i przyczepnosci ... Właśnie odbyła sie wizyta lekarska czyli tzw. obchod ... póki co zostawiają mnie w zdunowskim krankenhausie a najgorsze ze nie powiedzieli na jak długo jeszcze ....
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Elvis, nie martw się, po prostu jesteś tak fajny, że nie chcą cię wypuścić Ulubieniec tłumów i bożyszcze pielęgniarek, ajatollah rock & rolla...
marekb9t Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Jak by koledze czegoś brakowało w tym szpitalu (wóda,koks,dziewczynki ) mogę zorganizować, z Wielgowa blisko mam:) muszę sprawdzić tylko czy paszport polsatu ważny jest
Elvis Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Jak by koledze czegoś brakowało w tym szpitalu (wóda,koks,dziewczynki ) mogę zorganizować, z Wielgowa blisko mam:) muszę sprawdzić tylko czy paszport polsatu ważny jest Wódki nie pije, koks sie tu znajdzie a zatem zorganizuj jakieś fajne dziewczynki ... no, już sie doczekać nie mogę ...
burgifan Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 No, nie chciałem na głoś mówić...
qszysiek Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Wódki nie pije, koks sie tu znajdzie a zatem zorganizuj jakieś fajne dziewczynki ... no, już sie doczekać nie mogę ... Elvis jak bedziesz za mocno brykał to dostaniesz coś w żyłe lub czerwoną tabletkę od kolorowego fartuszka.ps. kolorowe fartuszki tam gdzie ja byłem bardzo mnie się podobały.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Nabiera kształtów
wooferai Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 No prawie, prawie jak skuter, tylko jeszcze jakieś płozy/owiewki na nogi i będzie GITes. :-)
VOLF Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 ArtCho piękna zabaweczka - prawie jak moja tylko moja jest po spotkaniu z osami bardziej spuchnięta Pozdrawiam
minimi1 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 te boczne to opakowania od niszczarek?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2015 ArtCho piękna zabaweczka - prawie jak moja tylko moja jest po spotkaniu z osami bardziej spuchniętaPozdrawiam Dzięki Maciek! Mi też się podoba. Wczoraj założyłem śmietniki, a dziś wymieniłem świece na irydowe. Ogromna zmiana - choć nie wiem czy ze względu na iryd, czy że nowe Mimo trzech śmietników jedzie sprawniej niż podczas wyjazdu w ostatni weekend. Dziś zrobiłem szybkie 30 km, żeby przetestować świece i jak zachowuje się ze śmietnikami. Została jeszcze przednia opona. Niestety bieżnik prawie zniknął i mus... Chrabinia Von Arnim w tle (Buk) Dobra, już przestaję się brandzlować moim motorkiem, głównie że to forum skuterowe i zaraz ktoś mnie spacyfikuje...
Rzelu Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Dobra wiadomość: mój palec się zgina! Dziś zdjęto mi szwy, ale omal nie doszło do naruszenia nietykalności cielesnej chirurga. Ze słowami "no to zobaczmy" chwycił moją dłoń i z zaskoczenia nacisnął zginając moje zastane stawy...moja prawa dłoń autonomicznie wystartowała żeby strzelić go w ucho, ale odzyskałem nad nią panowanie wykonując jedynie jakiś nieokreślony znak magiczny a'la Wiedźmin... Musiał coś dostrzec w moich oczach bo zaczął mnie przepraszać...
Elvis Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jacek ... cieszę sie z Twego zginajacego sie palca ... A ja ... Ja wciąż w krankenhausie ... szlag mnie trafia ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (...) A ja ... Ja wciąż w krankenhausie ... szlag mnie trafia ... Czymżeś, Waść, sobie zasłużył?
Klubowicze bilety Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2015 KriSSo napisał "Ponieważ jutro jest czwartek, proponuję abyśmy spotkali się o 18:30 pod Pleciugą, być może będzie wtedy mniej zaparkowanych samochodów i stąd pojedziemy dalej. Proszę uprzejmie zaopatrzyć się w kiełbaski i zrobimy ognisko. Kiełbaska z kija zwykle poprawia humor i uwalnia endorfiny. Hormony szczęścia z pewnością obniżą nam podniesione wczoraj ciśnienie. Wtedy będziemy mogli na luzie, w spokojnej atmosferze, porozmawiać. AMEN" Tak że, jutro bez względu na pogodę skuterem czy puszką obecność obowiązkowa 18:30 Pleciuga z kiełbaskami ew. napoje.
Rekomendowane odpowiedzi