Elvis Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Dobrze Panowie, ponieważ mam lekki problem z ustaleniem wolnego czasu, zrobimy tak. Konkretnie: wyjazd 12:15 z Bramy Portowej razem z Grzesiem (grota10), a ja .... albo mi się uda wybrać z Wami, albo się nie uda i już. AMEN. Namieszales Krzysiu ... ... nie powiem czyim wzorem ... Chłopaki z Grupy Zachodniopomorskiej, bardzo fajną miejscówkę znaleźliście na tym ostatnim spocie. Bardzo mi się podoba. Myślę, że warto wziąć pod uwagę przede wszystkim miejsce do zaparkowania kilkunastu maxi oraz możliwość posadzenia członków Grupy Zachodnioporskiej przy stolikach i pod zadaszeniem albo wewnątrz lokalu, oferującego coś do picia i np. zjedzenia. Mi tez ta miejscówka sie podoba ... Chociaż póki co wyłączony jestem pomimo iż prawa głosu nie straciłem ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2015 A dziś pod wieczór sobie trochę pojeździłem Odkryłem zamek Bröllin, blisko nas. No, a teraz podziwiajcie: Krucabomba mało mocy... Nie chodzi, żeby gnać 160, ale żeby choć trochę przyspieszał... Plus jest taki, że wspaniałe się jeździ po wertepach: dziś zrobiłem kilka km trasami "enduro", a więc szuter i kocie łby - poezja. Duże koła robią swoje.
VOLF Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Jako szczęśliwy posiadacz ciut ciut większego Varadero potwierdzam słowa ArtCho duże koła dają frajdę. Pozdrowienia dla Wszystkich i zdrowia dla upolowanych przez 400!
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Rzelu, jesteś jedynym przyjacielem wśród tej zgrai szyderców! Bo go tam nie było... A tak na poważnie, kto to jechał dzisiaj na ul. Nehringa parę minut po 15-tej.
Rzelu Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 co do nowej miejscówki - są 2 metody: a) głosowanie poderżnięcie gardeł opozycji Artur - są pewne granice perwersji, w kulturalnym towarzystwie nie używa się słowa "szuter"!
Sympatycy Urbi Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Artur, Twój nowy "skuter" ma ładną i wąską talię i zgrabną sylwetkę. Prezentuje się ładnie jak na 125 i ma zachwiane fajnie proporcje, zupełnie odmiennie niż inne motocykle z grupy 125, w większości na cienkich i wąskich kółkach. Powiem więcej, Twoja Varadero wygląda jak młody ogier wśród stada naszych krótkonogich osiołków Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
minimi1 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Hm Wojtek wolę być jednak brzuchatym biznesmenem a nie krótkonogim osiołkiem, Myślę, że Artur może po przyjażni też wymieni młodego ogiera na umięśnionego atletę czy jakoś tam było, ale co tam- młodym ogierem też może być, bylebym nie został krótkonogim osiołkiem- proszę. Wiem, że akcja pocieszania Artura trwa. Nie mam nic przeciwko temu, Arturze- młody ogierze, umięśniony atleto itd, ale litości- nie muszę być zaraz osiołkiem.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Hm Wojtek wolę być jednak brzuchatym biznesmenem a nie krótkonogim osiołkiem, Myślę, że Artur może po przyjażni też wymieni młodego ogiera na umięśnionego atletę czy jakoś tam było, ale co tam- młodym ogierem też może być, bylebym nie został krótkonogim osiołkiem- proszę. Wiem, że akcja pocieszania Artura trwa. Nie mam nic przeciwko temu, Arturze- młody ogierze, umięśniony atleto itd, ale litości- nie muszę być zaraz osiołkiem. Gorzej jak zostanę krótkonogim OSIŁKIEM Już mnie proszę nie pocieszać. Skoro żona powiedziała, że teraz jest zdecydowany powód, żeby w końcu znaleźć pracę, to znaczy jest dobrze. Wybór potencjalnych skuterów jest spory, a i jak się uprę, to i swoją SW-T odkupię! PS Czyli jadę dzisiaj sam... Wstydzo sie ze mno jeździć! Bojo sie, że będziemy pyrkać 20 na godzinę!
Sympatycy KriSSo Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Arturze, ja bym z Tobą poleciał z ogromną przyjemnością, ale nie mogę do Germanii póki co, wiesz o co chodzi - mam nadzieję, że za tydzień to się zmieni, ale jeszcze nie dziś. Zatem, może masz ochotę jednak polecieć z nami (grotą, kuniszem) do Ińska koło 12;00 i wrócisz na 16:00 16:30 do domku na obiad?
dr.big Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Co Ty się przejmujesz ? Ja zaraz pakuję nowe aku w mojej stodwudziestcepiątce i śmigam w miejsce spotkań 2oo ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Administrator Opublikowano 25 Kwietnia 2015 ArtCho, nie przejmuj się... teraz taki trend Ja dziś też za moment wsiadam na ciekawą stodwudziestkępiątkę i zamierzam nią nawet kawałek traski zaliczyć. Fakt, że po przesiadce z dwucylindrówki pojawia się, pewnego rodzaju odczucie "more power" ale taki miękki RESET czasem dobrze robi
Rogierro Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Bo go tam nie było... A tak na poważnie, kto to jechał dzisiaj na ul. Nehringa parę minut po 15-tej. Marek, to pewnie ja, na działkę kosić trawę jechałem, jeszcze starym sprzętem, a o 18-tej już nowym w przeciwnym kierunku :-)
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Marek, to pewnie ja, na działkę kosić trawę jechałem, jeszcze starym sprzętem, a o 18-tej już nowym w przeciwnym kierunku :-) Następnym razem przed 15-tą zapraszam na boisko na Nehringa
Klubowicze ArtCho Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Arturze, ja bym z Tobą poleciał z ogromną przyjemnością, ale nie mogę do Germanii póki co, wiesz o co chodzi - mam nadzieję, że za tydzień to się zmieni, ale jeszcze nie dziś. Zatem, może masz ochotę jednak polecieć z nami (grotą, kuniszem) do Ińska koło 12;00 i wrócisz na 16:00 16:30 do domku na obiad? Krisso, rozumiem. Co do Ińska - muszę być w domu z powrotem koło 14-15, więc nic z tego... Co Ty się przejmujesz ? Ja zaraz pakuję nowe aku w mojej stodwudziestcepiątce i śmigam w miejsce spotkań 2oo ... Nie przejmuję się! Wkrótce doczepię kufry i będę wyglądał jak rasowy turystyk (ale z 10 koni ubędzie...) ArtCho, nie przejmuj się... teraz taki trend Ja dziś też za moment wsiadam na ciekawą stodwudziestkępiątkę i zamierzam nią nawet kawałek traski zaliczyć. Fakt, że po przesiadce z dwucylindrówki pojawia się, pewnego rodzaju odczucie "more power" ale taki miękki RESET czasem dobrze robi No właśnie "more power", to największy problem. Rozpędzam się do 60 (ha ha: rozpędzam), a potem to już słabiutko. A wyprzedzanie tira, to dopiero wyzwanie... Pod górkę za miastem mam uczucie jakbym jechał pięćdziesiątką - samochody za mną się ustawiają w sznurku. Choć dwa cylindry! Ale się da. To ten egzemplarz, na którym moj synuś razem ze mną w 2013r. pojechał w Alpy. Relacja jest na Burgmanii i YouTube
romeo1971 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 No właśnie "more power", to największy problem. Rozpędzam się do 60 (ha ha: rozpędzam), a potem to już słabiutko. A wyprzedzanie tira, to dopiero wyzwanie... Pod górkę za miastem mam uczucie jakbym jechał pięćdziesiątką - samochody za mną się ustawiają w sznurku. Choć dwa cylindry! Ale się da. To ten egzemplarz, na którym moj synuś razem ze mną w 2013r. pojechał w Alpy. Relacja jest na Burgmanii i YouTube pozazdrościć wycieczki piękna sprawa
Sympatycy KriSSo Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2015 My czekamy parking na rogu Wyszyńskiego i Herberta
Klubowicze ArtCho Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Dziś zrobiłem koło 200 km. Na autostradzie wyprzedzały mnie TIRy Ale nie było źle. Ktoś musi zastąpić Elvisa w publikowaniu zdjęć swojej maszyny, więc postanowiłem, że to będę ja I SZUTERRRR!
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Piękne widoki... a ja w robocie i w dodatku się chmurzy... Będzie chyba pompa wieczorem...
grota10 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 My z krissem też wróciliśmy z super wycieczki,na którą nas zabrał kunisz. W drodze powrotnej w Reczu dołączył do nas urbi. Pogoda piękna,trasa długa i kreta "miejscami". Po drodze oczywiście zarcie. Miło spędzony czas. Zdjęć nie będzie
Elvis Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2015 A ja chciałbym podziękować za odwiedziny Piotrowi - minimi1 ... Pogadalismy o pierdołach a zwłaszcza o skuterach ... ... no i miska sie cieszyła ...
Sympatycy Urbi Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Hm Wojtek wolę być jednak brzuchatym biznesmenem a nie krótkonogim osiołkiem, Myślę, że Artur może po przyjażni też wymieni młodego ogiera na umięśnionego atletę czy jakoś tam było, ale co tam- młodym ogierem też może być, bylebym nie został krótkonogim osiołkiem- proszę. Wiem, że akcja pocieszania Artura trwa. Nie mam nic przeciwko temu, Arturze- młody ogierze, umięśniony atleto itd, ale litości- nie muszę być zaraz osiołkiem. Piotr, bądź biznesmenem, atletycznym lub brzuchatym, którym wolisz albo jak Tobie wygodnie czy do którego typu sylwetki Ci bliżej. Określenia "krótkonogie osiołki" użyłem przecież nie dla osób - kierowników, tylko w ten sposób zdefiniowałem nasze maxi skutery. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kunisz, grota10 i KriSSo, przepraszam że musieliście trochę zmienić plany wycieczki i trasę powrotu.... Bardzo dziękuje, że poczekaliście na mnie w Reczu (od Piły poganiałem mojego krótkonogiego osiołka ile mogłem, żebyście nie musieli za długo czekać) i że po pokonanych już 300 km, ostatnie 70 km mogłem przejechać w Waszym towarzystwie. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje za wspólną przejażdżkę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy KriSSo Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Dzięki Koledzy, to był bardzo fajny wspólny wyjazd, przy pięknej pogodzie i mój pierwszy na nowej maszynie. Cieszę się Urbi, że do nas dołączyłeś i wspólnie wróciliśmy razem. Pozdrowienia i do następnego razu.
burgifan Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Są już buspasy dla motocyklistów na ul. Arkońskiej, oto artykół: http://www.mmszczecin.pl/artykul/buspasy-na-akronskiej-juz-dla-motocyklistow-zdjecia,3362366,art,t,id,tm.html
romeo1971 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Są już buspasy dla motocyklistów na ul. Arkońskiej, oto artykół: http://www.mmszczeci...rt,t,id,tm.html dzisiaj jadąc do pracy polecę torowiskiem
Rekomendowane odpowiedzi