dr.big Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (...) http://www.kantynapo...pl/restauracja/ THX, będąc w Szczecinie, nie omieszkam się wypróbować ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Smacznie, duże porcje i tanio A tu, jak zwykle, niepokorny Arek po swojemu
romeo1971 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Smacznie, duże porcje i tanio A tu, jak zwykle, niepokorny Arek po swojemu pewnie boi się że mu skuter się obali,albo nogi go bolą i jeszcze jedna możliwość nie może się rozstać z ukochanym koniem
Rzelu Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Muszę jednak przyznać, że w obecnej konfiguracji sprzętowej to Artur prezentuje się najbardziej zawadiacko.
Elvis Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Rozstanie z koniem, a zwłaszcza z ukochanym koniem, zawsze jest trudne ... Jeśli idzie o mój pobyt w krankenhausie osadzonym w zdunowskim lesie to ... to niestety przedłużył sie co najmniej na weekend ... Pozdrawiam ekipę ... trzymajcie sie ...
Joshua_77 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Jeśli idzie o mój pobyt w krankenhausie osadzonym w zdunowskim lesie to ... to niestety przedłużył sie co najmniej na weekend ... Pozdrawiam ekipę ... trzymajcie sie ... Mirek jeśli lekarze mówią Ci, że wypuszczą Cię "może" w piątek to im nie ufaj - zawsze przedłuża do poniedziałku. Wiem to z własnej autopsji
minimi1 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 THX, będąc w Szczecinie, nie omieszkam się wypróbować ... https://www.google.pl/maps/place/Kantyna+Portowa.+Restauracja,+catering/@53.418674,14.569019,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47aa09076317330d:0xf0e0aaffdbd31fbc
Elvis Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Mirek jeśli lekarze mówią Ci, że wypuszczą Cię "może" w piątek to im nie ufaj - zawsze przedłuża do poniedziałku. Wiem to z własnej autopsji Ja to wiem, oczywiście ... a zatem wyjście z krankenhausu planuje na piątek za tydzień ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Muszę jednak przyznać, że w obecnej konfiguracji sprzętowej to Artur prezentuje się najbardziej zawadiacko. Rzelu, jesteś jedynym przyjacielem wśród tej zgrai szyderców!
kunisz Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Kuniesz, ile czas może potrwać ta wycieczka w obie strony, to ponegocjuję w domu. Do celu mamy 85 km to tam i powrót myślę że potrzebujemy na to spokojnie z kawą ze 3,5 do 4 godz. grota10 jeżeli jesteś chętny to ja mogę się dostosować do Twojego czasu, powiedz na którą mógłbyś być gotowy ?
Rzelu Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 ... wśród tej zgrai szyderców! Chciałem napisać coś o prężnym, umięśnionym sportowcu wśród brzuchatych biznesmenów, ale poprzez wrodzony talent do dyplomacji się powstrzymałem
Klubowicze ArtCho Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Chciałem napisać coś o prężnym, umięśnionym sportowcu wśród brzuchatych biznesmenów, ale poprzez wrodzony talent do dyplomacji się powstrzymałem Trzeba było napisać! Ktoś im musi powiedzieć w końcu prawdę!
Elvis Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Chciałem napisać coś o prężnym, umięśnionym sportowcu wśród brzuchatych biznesmenów, ale poprzez wrodzony talent do dyplomacji się powstrzymałem Trzeba było napisać! Ktoś im musi powiedzieć w końcu prawdę! Nie świrujta bo sie doigrata ... obydwa ...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ryszardzie, czy jutro koło 11:00 wyjazd aktualny? . Prognozy są takie, że około 17:00 JUŻ MA PADAĆ deszcz, zatem warto byłoby wyjazd do Ińska odbębnić wcześniej. 12:00 trochę późno, bo nie wrócimy na rodzinny obiad . No nie wiem, jak uważacie…. OK, dajcie znać, czy wyjazd aktualny i o której.
minimi1 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 ja tam się godzę na wersję Rzela- mogę być brzuchatym biznesmenem, tym bardziej iż ci występują z reguły w komplecie z jakimiś fajnymi laskami czyhającymi na ich majątek. Za taką cenę Arturo może być nawet mistrzem olimpijskim- a co- stać mnie
grota10 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 kunisz,ja mogę 12,15 być gdzies na bramie portowej. Pracuje do 12. Jeśli ma padać,to może faktycznie za późno jak krisso pisze. Może jedz z nim wczesniej. Daj znać co postanowione
Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2015 W zasadzie, to chyba jednak nie powinno padać. Zobaczcie: http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0n&id=1596
kunisz Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ryszardzie, czy jutro koło 11:00 wyjazd aktualny? . Prognozy są takie, że około 17:00 JUŻ MA PADAĆ deszcz, zatem warto byłoby wyjazd do Ińska odbębnić wcześniej. 12:00 trochę późno, bo nie wrócimy na rodzinny obiad . No nie wiem, jak uważacie…. OK, dajcie znać, czy wyjazd aktualny i o której. grota10 może być najwcześniej o 12,15 ale pogoda może sprawić nam figla, więc startujemy o 11oo , spotkanie Słowackiego róg Żupańskiego, czy to ci pasuje ? czy startujemy o 12,15 z Bramy Portowej razem z grota10 ?- decyduj. Czekam !
Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Dobrze Panowie, ponieważ mam lekki problem z ustaleniem wolnego czasu, zrobimy tak. Konkretnie: wyjazd 12:15 z Bramy Portowej razem z Grzesiem (grota10), a ja .... albo mi się uda wybrać z Wami, albo się nie uda i już. AMEN.
Sympatycy Urbi Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Chłopaki z Grupy Zachodniopomorskiej, bardzo fajną miejscówkę znaleźliście na tym ostatnim spocie. Bardzo mi się podoba. W związku z ostatnimi problemami "lokalowymi" naszego starego miejsca pod Pleciugą, chciałbym nieśmiało zaproponować dyskusję nad ewentualną zmianą miejsca naszych cyklicznych, czwartkowych spotów... Co Wy na to, drodzy Koledzy...?!? Może warto sie zastanowić na tym i rozważyć rożne propozycje, jeśli ktoś z Was zaproponuje, rownież tę z ostatniego, czwartkowego spotu. Myślę, że warto wziąć pod uwagę przede wszystkim miejsce do zaparkowania kilkunastu maxi oraz możliwość posadzenia członków Grupy Zachodnioporskiej przy stolikach i pod zadaszeniem albo wewnątrz lokalu, oferującego coś do picia i np. zjedzenia. Proszę o zaangażowanie wszystkich w dyskusje i wszelkie uwagi za i przeciw oraz ewentualne propozycje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kunisz Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 kunisz,ja mogę 12,15 być gdzies na bramie portowej. Pracuje do 12. Jeśli ma padać,to może faktycznie za późno jak krisso pisze. Może jedz z nim wczesniej. Daj znać co postanowione OK, sobota ul Wyszyńskiego-Arkady 12,15 do zobaczenia Dobrze Panowie, ponieważ mam lekki problem z ustaleniem wolnego czasu, zrobimy tak. Konkretnie: wyjazd 12:15 z Bramy Portowej razem z Grzesiem (grota10), a ja .... albo mi się uda wybrać z Wami, albo się nie uda i już. AMEN. OK, ale dobrze by było razem im więcej tym weselej 12,15
grota10 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Oki bede,zyczyl bym sobie zeby i krisso sie pojawil,a moze ktos jeszcze
Sympatycy Urbi Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Koledzy o której i którędy będziecie wracali z Ińska...?!? Ja będe około południa wyjeżdzał z Włocławka i wracał krajową "dziesiątką" może się spotkamy gdzieś koło Recza i wrócimy razem... Spróbuje być w kontakcie z KriSSem i może akurat uda nam się spotkać i razem kawałek przejechać... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze ArtCho Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Chłopaki z Grupy Zachodniopomorskiej, bardzo fajną miejscówkę znaleźliście na tym ostatnim spocie. Bardzo mi się podoba. W związku z ostatnimi problemami "lokalowymi" naszego starego miejsca pod Pleciugą, chciałbym nieśmiało zaproponować dyskusję nad ewentualną zmianą miejsca naszych cyklicznych, czwartkowych spotów... Co Wy na to, drodzy Koledzy...?!? Może warto sie zastanowić na tym i rozważyć rożne propozycje, jeśli ktoś z Was zaproponuje, rownież tę z ostatniego, czwartkowego spotu. Myślę, że warto wziąć pod uwagę przede wszystkim miejsce do zaparkowania kilkunastu maxi oraz możliwość posadzenia członków Grupy Zachodnioporskiej przy stolikach i pod zadaszeniem albo wewnątrz lokalu, oferującego coś do picia i np. zjedzenia. Proszę o zaangażowanie wszystkich w dyskusje i wszelkie uwagi za i przeciw oraz ewentualne propozycje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jestem za, ale ńie mam pomysłu gdzie... Ostatnie spotkanie, to byłą żenada. Cisnęlismy się między autami, które parkują tam bezprawnie...
Rekomendowane odpowiedzi