Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 22.04.2015 o 20:52, qszysiek napisał(a):

Maciek skąd ty bierzesz takie pomysły?

Przecież napisałem, że to nie mój pomysł, lecz z polatanek z FB.

• Odpowiedzi 499
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Elvis

48

• ArtCho

39

• Urbi

37

• KriSSo

33

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

Kto dziś deklaruje przybycie oraz czy jest jakiś pomysł/plan spocika?

Opublikowano
  W dniu 23.04.2015 o 04:49, KriSSo napisał(a):

Kto dziś deklaruje przybycie oraz czy jest jakiś pomysł/plan spocika?

Ja przyjadę pod Pleciugę, tylko na którą godzinę? Na 18-tą? Proponuję zrobić jakąś rundkę skutami, wszak pogoda sprzyjająca.

Opublikowano

O Rogierro...no chyba czegoś nie doczytałem.

Kymco Xciting 400i

Zacny sprzęcik - GRATY.

Postaram się być na 18.00 pod Pleciugą.

Opublikowano
  W dniu 23.04.2015 o 06:48, wooferai napisał(a):

O Rogierro...no chyba czegoś nie doczytałem.

Kymco Xciting 400i

Zacny sprzęcik - GRATY.

Postaram się być na 18.00 pod Pleciugą.

Nastąpiła zmiana ale na razie wirtualnie, wpłacona zaliczka, może dzisiaj będę miał papiery do rejestracji a może jutro odbiorę maszynę :-)

• Klubowicze
Opublikowano

Pamiętacie co to są "mieszane uczucia"? Kiedy Twoj samochód wpada w przepaść, ale w środku jest teściowa ;)

Dla mnie "mieszane uczucia" nabiera innego wymiaru: z jednej strony nie mam już bardzo fajnego i wymarzonego skutera, ale z drugiej strony mam trochę kasy na życie... :(

Damian (Szagal), niech Cię bezpiecznie i bezawaryjnie wozi!

910a4639cd583d352aad5c503f4693c4.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Artur, bardzo mi przykro...

A jeśli chodzi o dzisiejszy spot, to pomimo przepięknej, wiosennej pogody, z przykrością informuję, że niestety nie będzie mnie.

Pozdrawiam i życzę udanego spotu.

Opublikowano

Ja będę- Artur, też mi jest przykro, ale z drugiej strony, mówiąc językiem korzyści- pozwoli Ci to nabyć dzięki temu nowy, piękny skuter - którego byś nie kupił, gdybyś nie sprzedał Hondy (bo po co kupować nowy skoro stary fajny) a trzeba iść do przodu, nabywać nowe sprzęty, rozwijać się a nie tkwić w stagnacji- czego Tobie życzę

Opublikowano

Tez bede ,ale na chwilke

• Sympatycy
Opublikowano

Też będę. Gorąco dziś. Zakładacie spodnie moto? :)

Opublikowano

Ja dzisiaj w pracy po południu.miłej zabawy i nie obrzerajcie sie

Opublikowano

Zawsze zakładamy spodnie moto.....i nie tylko spodnie.

Niektórzy nie wkładają.

Bo mają taką fantazję.

Ale to zawsze kończy się standartowo. :-(

Ja wszystkie ciuchy moto, ale nie chciało mi się włożyć butów moto i stópka ucierpiała.

Elvis....nic nie włożył i wsio ucierpiało.

Krzysiek...hm...kurtkę moto miał na pewno, ale spodnie z wkładkami na kolana?

Chyba nie.

Tak więc Krisso ubieraj co chcesz. :-)

Opublikowano
  W dniu 23.04.2015 o 14:11, wooferai napisał(a):

Niektórzy nie wkładają.

Bo mają taką fantazję.

Ale to zawsze kończy się standartowo. :-(

Ja wszystkie ciuchy moto, ale nie chciało mi się włożyć butów moto i stópka ucierpiała.

Elvis....nic nie włożył i wsio ucierpiało.

Krzysiek...hm...kurtkę moto miał na pewno, ale spodnie z wkładkami na kolana?

Chyba nie.

Tak więc Krzyśiu ubieraj co chcesz. :-)

Kolega ma racje,kurtke,buty,rekawice miałem spodnie niestety jeans.
Opublikowano
  W dniu 22.04.2015 o 14:43, wd40 napisał(a):

mi chlopaki ze stoczni w s-ciu robili w burku stelaz pod kufer i oparcie pasazera. robili to metoda na czuja tz. przyjezdzali pare razy i mierzyli i wyginali na miejscu u mnie w imadle .jest to zrobione z preta aluminiowego i wyglada tak sobie. jesli bys mial precyzyjne rysunki z wymiarami i bys byl zaiterowany to moge sie ich spytac co i jak. czasami tez pracuja w szczecinie . pozdro

Poruszę temat na majówce zachodniopomorskiej, może wyklują się jakieś konkrety.

Opublikowano

Ja nadal ze szwami na zacerowanym palcu, więc nie dam rady. Ale w sobotę i niedzielę wieczorem zapraszam na plotki na stację.

Opublikowano
  W dniu 23.04.2015 o 14:11, wooferai napisał(a):

I tu się z kolegą w 101% zgadzam !

Arek akurat dobrze wie, więc trzeba wyciągać z tego wnioski.

------------------------

Jeśli chodzi o dzisiaj, to właśnie wlazłem do chałupy. Jak byście latali w pobliżu, to dajcie znać, może się dołączę.

• Klubowicze
Opublikowano

Nie prawda. Ja się obżarłem, ale żarełko bardzo smaczne! :)

No i wszyscy pomacali mój nowy skuter. Koledzy, cholera jasna... ;) Chyba strzelę focha!

Sobota, koło 10.00 nach Deutschland, ale będę trochę wolniej jechał (bo lubię ;) ). Tak 4-4,5 godzinki. Kto dołącza?

Opublikowano

Chętnie bym dolaczyl ale dopiero po 12 godz . Muszę popracować niestety

Opublikowano

Sobota w pracy i a później rodzinnie....

Ale liczę, że im cieplej, tym częściej Artcho zaproponujesz coś na sobotę. :-)

Zdjęcia z dzisiaj....

59f3da9f09b6ef9d3738c77101d25df1.jpg3137349e36d2c533a51773fcc4b062ba.jpgfbae2d45f1890bec12d927e6f389b43f.jpg21a2fd7e498cedb240e041b216570861.jpg6099051dd6fe1eaab64af4c655183a53.jpg75ac3c2e5c1cc6283e0768004b957b9d.jpg

Aaaa i chciałem zaznaczyć, że zdjęcia były robione w try miga, stąd przepraszam za jakość w stosunku do aifona, który potrzebuje na to samo 20 sekund "bez ruchu" :-))))

• Sympatycy
Opublikowano

Ale mieliście świetny spot, wow!!! Frekwencja dopisała (biorąc pod uwagę zdziesiątkowane nasze szeregi ostatnimi wypadkami i następstwami wcześniejszych), to rzekłbym nawet rewelacyjna a przy tym znaleźliście jakąś super miejscówkę ?? Ogromnie żałuje, że nie mogłem dzisiaj spotkać się z Wami wszystkimi i razem uczestniczyć w tym bardzo ciekawym, a nawet powiedziałbym niecodziennym spocie.

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i w związku z pewnymi, nieprzyjemnymi wydarzeniami końca dnia dzisiejszego, do zobaczenia niestety na spocie, ale dopiero w maju...

Co do sobotnich planów, w związku z powyższym, jutro skoro świt wyjeżdżam i niestety nie wrócę na proponowany przez Artura wyjazd do NRD... ?

Zresztą aż do Majówki Zachodniopomorskiej będę miał bardzo napięty charmonogram i mocno ograniczony czas wolny, rzekłbym nie będę miał go prawie wcale, ale postaram się z Wami spotkać na majowych spotach oraz będę z Wami w kontakcie za pośrednictwem Forum oraz telefonów.

Trzymajcie się ciepło i dobranoc.

Opublikowano

A może ktoś by miał ochotę kopnąć się do Ińska a dokładnie do Waliszewa tj 3 km od Ińska, bo muszę odebrać od kolegi uchwyt do navi. Zapraszam, mam zamiar wyjechać około 10.oo w sobotę tel. 698092073, zapraszam do towarzystwa, będzie mi miło. :fireman:godzina do negocjacji.

• Sympatycy
Opublikowano

030015641639e7ce512887912f751821.jpg

1b8cb918d80eea1a553c1313013f0579.jpg

Opublikowano

Kunisz chętnie ale jak wcześniej pisałem po 12- tej

• Sympatycy
Opublikowano

Kuniesz, ile czas może potrwać ta wycieczka w obie strony, to ponegocjuję w domu.