Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój wypadek stał się polem do pewnej dyskusji pomiędzy naszym Kolegą Grota (od dzisiaj zwanym kibolsko-dresiarskim troglodytom) a pewnym- zacytuję- niedorozwiniętym cymbałem. My jesteśmy młodocianą patologią, która rozwozi dopalacze. To gwoli rozweselenia [/font][/size]

A gdzie ta dyskusja sie odbyła ?

Zapodawac szczegóły ... a jeśli na forum to zapodawac linke ...

• Odpowiedzi 499
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Elvis

48

• ArtCho

39

• Urbi

37

• KriSSo

33

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano
młodocianą patologią, która rozwozi dopalacze. To gwoli rozweselenia [/color][/font][/size]

Nie my, tylko qszysiek ;) Wiózł dopalacze i tak to się kończy...

Grota10, nie ma co dię pieklić. Matoł jakiś, może małolat...

Opublikowano

Koledzy dajcie spokoj.czytalem te opinie na gs24. Szkoda zdrowia walczyc z idiotami maja przewage liczebna.

Opublikowano

Trochu mnie ponieslo.Skreca mi flaki kiedy slucham lub czytam wywody takich prymitywow.Uwazaja ze caly swiat do nich nalezy ,a motokierowcow nalezy wystrzelac zeby nie przeszkadzali.Juz dalem sobie spokoj.

• Klubowicze
Opublikowano

Raczej stereotypowy "betonik"... Nie ma się co z nim kłócić, bo sprowadzi nas w głupocie do swojego poziomu i zabije doświadczeniem...

Opublikowano

Faktycznie, dyskusja ze słów szkoda ... Grzesiu, szkoda nerwów ....

............................................................................................................

Tak na marginesie ...

qszysiek, szkoda ze nie wiedziałem iż wozisz dopalacze bo mógłbyś coś wcześniej podrzucić do krankenhausu ... :)

............................................................................................................

Do Adriana - stargardzkiego skuteromaniaka ...

Adrian, dostałem dzisiaj rysunki które dla mnie zrobiłeś ... Bardzo dziękuje, rysunki są super, jeszcze nie wiem gdzie je powieszę ale dla jednego z nich zapewne znajdę honorowe miejsce w garażu ... no i może niedługo zaparkuje tam nowe maxi ...

Adrian, raz jeszcze dziękuje, trzymaj sie ... lewa w gore ... :)

Opublikowano

Życzę poszkodowanym w zdarzeniach drogowych powrotu do pełnego zdrowia i do zobaczenia na szlaku. :photo: :photo:

Opublikowano

Rzelu kupilem te http://allegro.pl/w5...5050133565.html zaroweczki trzy sztuki,potrzebuje jeszcze jedna. Nie masz do odsprzedania? Cos tam miales ,tak mi sie zdaje,moze zbyteczne???

takie miałem dwie, ale wsadziłem do Hondy.

Opublikowano

W dniu dzisiejszym odwiedził mnie Ryszard - kunisz ...

Rysiu, bardzo dziękuje za odwiedziny ...

Pozdrawiam wszystkich ... trzymajcie sie chłopaki ... :)

Opublikowano

Witam, czy ktoś z szanownych grupowiczów ma tzw. namiary na kogoś kto podjąłby się wykonania stelażu pod kufry boczne w maxi. Mogę to robić w Bielsku- Białej , ale raz, że daleko to trzeba maszynę zostawić na kilka dni. Trzeba też pana trochę ponamawiać, bo woli robić stelaże pod moto ( wtedy ma gotowe szablony ) w przypadku maxi jest gorzej, atrakcyjna jest cena 400 pln. :helpsmilie:

Opublikowano

Pogoda się zepsuła deczko, ale już wiem czyja to wina.....

.........problem z głowy - tzn jeden problem, bo drugim będzie oczekiwanie na dokument :). Życzmy sobie teraz brzydkiej pogody, to będzie nam łatwiej :)

• Sympatycy
Opublikowano

No właśnie. Ok, a czy ktoś jeszcze dziś wybiera się do Elvisa?

Opublikowano

Witam, czy ktoś z szanownych grupowiczów ma tzw. namiary na kogoś kto podjąłby się wykonania stelażu pod kufry boczne w maxi. Mogę to robić w Bielsku- Białej , ale raz, że daleko to trzeba maszynę zostawić na kilka dni. Trzeba też pana trochę ponamawiać, bo woli robić stelaże pod moto ( wtedy ma gotowe szablony ) w przypadku maxi jest gorzej, atrakcyjna jest cena 400 pln. :helpsmilie:

mi chlopaki ze stoczni w s-ciu robili w burku stelaz pod kufer i oparcie pasazera. robili to metoda na czuja tz. przyjezdzali pare razy i mierzyli i wyginali na miejscu u mnie w imadle .jest to zrobione z preta aluminiowego i wyglada tak sobie. jesli bys mial precyzyjne rysunki z wymiarami i bys byl zaiterowany to moge sie ich spytac co i jak. czasami tez pracuja w szczecinie . pozdro

Opublikowano

witam :) do 650-tki sa takie ...http://allegro.pl/suzuki-burgman-650-stelaze-kufra-bocznego-monokey-i5268919312.html

Opublikowano

Jutrzejszy dzień spędzam jeszcze w szpitalu ... dzisiaj, doktor przedłużył mój pobyt tutaj do piątku ... ja, mam tylko nadzieje ze do najbliższego piątku ... :)

Pozdrawiam ... :)

Opublikowano

Jutrzejszy dzień spędzam jeszcze w szpitalu ... dzisiaj, doktor przedłużył mój pobyt tutaj do piątku ... ja, mam tylko nadzieje ze do najbliższego piątku ... :)

Pozdrawiam ... :)

Nie chcesz kolego czegoś- do jedzenia, puszki coli (konspiracyjnie). Zawsze coś upalona dopalaczami młodociana patologia na skuterach mogłaby Ci podrzucić

• Klubowicze
Opublikowano

Jutro czwartek. Wprawdzie jesteśmy zdziesiątkowani ;) ale chyba warto się spotkać.

Opublikowano

Nie mam żadnych pilnych potrzeb, żadnych życzeń ani zachciewajek ... no ale dopalacze ... fiu, fiu ...

A spotkać sie ... zawsze warto ... mowię tu o Was, mobilnych ... :) ... pozdro ...

Opublikowano

Cytat z FB, może jest ktoś chętny, dlaczego maxi nie mogą się pokazać...:

Marcin NiajkoPolatanki Motocyklowe

11 godz. · Edytowany ·

Hej Emotikon smile

Pozwolę sobie ogłościć pierwsze panieńskie w tym sezonie. Zaczynamy hucznie, bo aż 12 dziewczyn Emotikon smile Dziewczyny nie za bardzo wiedzą czego się mogą po nas spodziewać, więc mam nadzieję, że pokażemy co potrafimy Emotikon wink

Stadko dziewuszek będzie czekać na nas 2 maja na pl.Orła Białego o 20:00.

Zaznaczam, że chętnych na plecakowanie będzie aż 12 dziewczyn, także już się laski cieszą na Wasze informacje o planowanym licznym przybyciu w kometarzach poniżej Emotikon smile

PS. Oczywiście dla zorganizowanej logistyki i spedycji proponuję 19:30 Wały.

Opublikowano

Elvis jeszcze mylisz o dopalaczach? ja dostałem wczoraj na wieczór morfine w szpitalu.efekt wirujący sufit.

Opublikowano

Cholera Krzysiek do Gdanska mielismy jechac

Opublikowano

Cytat z FB, może jest ktoś chętny, dlaczego maxi nie mogą się pokazać...:

Marcin NiajkoPolatanki Motocyklowe

11 godz. · Edytowany ·

Hej Emotikon smile

Pozwolę sobie ogłościć pierwsze panieńskie w tym sezonie. Zaczynamy hucznie, bo aż 12 dziewczyn Emotikon smile Dziewczyny nie za bardzo wiedzą czego się mogą po nas spodziewać, więc mam nadzieję, że pokażemy co potrafimy Emotikon wink

Stadko dziewuszek będzie czekać na nas 2 maja na pl.Orła Białego o 20:00.

Zaznaczam, że chętnych na plecakowanie będzie aż 12 dziewczyn, także już się laski cieszą na Wasze informacje o planowanym licznym przybyciu w kometarzach poniżej Emotikon smile

PS. Oczywiście dla zorganizowanej logistyki i spedycji proponuję 19:30 Wały.

Maciek skąd ty bierzesz takie pomysły?

Cholera Krzysiek do Gdanska mielismy jechac

W tym roku to już raczej nie.