Klubowicze ArtCho Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zenek, pięknie!
Sympatycy Urbi Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Jakaś, k...., czarna seria w GZ... Przed chwilą dzwonił do mnie qszysiek, z karetki... Jedzie na badanie i prześwietlenia do szpitala, na szczęście podobno tylko ze stłuczoną nogą, po kolizji na Pl. Zwycięstwa... Stał na światłach, na czerwonym, a jakaś pani nie zahamowała i uderzyła w samochód stojący za nim, który siłą uderzenia został przesunięty (przepchnięty) i najechał na tył Jego Burgmana... Rozbitego Burgmana laweta przywiezie do mojego Serwisu... Jakaś masakra... Uwzięli się na nas, czy co...?!?
Joshua_77 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 O masz ci los...a ja zaraz !scooter zaczynam. Strach wyjeżdżać na miasto
Elvis Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Masakra po prostu ... aż oblał mnie zimny pot ... Piszcie co u qszyska ... mam nadzieje ze nic groźnego ....
burgifan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Rozmawiałem z nim, żyje. Sam wkrótce napisze. To jest jakaś nagonka, ale na Burgmany ! Rzelu - Burgi, Elvis - Burgi, Qrzysiek - Burgi, Shit !!! Nie wyjeżdżam z domu !!! I Tobie Arek również to proponuję...
grota10 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Kur... mowilem ze na nas poluja.Co sie dzieje? Koguty na kaskach trzeba montowac czy jaki ...grzyb?No jasna dupa,wierzyc sie nie chce
koza5810 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 W tym temacie tez musze Wam sie przyznac ze o maly wlos lezal bym w Luxemburgu w szpitalu.Dojezdzajac do swiatel nastapila zmiana z zielonego na zolty i czerwony i w tym momencie ostro musialem hamowac( choc nie jechalem szybko przepisowe 50kmh) a z tylu na duzej predkosci przejechal terenowy Mercedes i tylko to mnie uchronilo od potracenia , ze nigdy nie staje na srodku pasow tylko trzymam sie jak najblizej prawej strony.Nawet nie hamowal dodal gazu i przelecial na czerwonych swiatlach.Zgrozo- wole nie myslec co by bylo gdybym stanal po srodku pasow. Tez musze uwazac- wariaci sa wszedzie.Pozdrawiam a Tobie Elvis zycze szybkiego powrotu do zdrowia- musze pobrac jeszcze pare lekcji wkladania zdjec na forum.
burgifan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 W polatankach motocyklowych na FB ktos wstawił: To było tylko dla facebookowców, a to fota z tego tematu: No i artykół w gs24: http://m.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20150420%2FSZCZECIN%2F150429963&hc_location=ufi No i to zdjęcie również wygląda strasznie: Qrzysiu, co teraz z Twoją pszczółką...
wooferai Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ech pech... No to czekamy na Krzyśka i jakieś wiadomości. A.. i Koza, zdjęcia super. :-) Aż chce się tam do Ciebie jechać.
kunisz Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 No faktycznie czarna seria w GZ , piszcie co z naszymi kolegami jak tylko ma ktoś jakiekolwiek informacje, życzę szybkiego powrotu na 2oo i spotkania na spotach, a tak trochę z innej beczki .Elvis jesteś już w domu ? Pozdrawiam.
wooferai Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Krzysiek ty tam się nie chowaj, i tak Cię widać że jesteś. :-) Pisz co i jak....
qszysiek Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam wszystkich. właśnie wróciłem ze szpitala.rano wracam z powrotem prawdopodobnie na zabieg na kolanie.i 2 miesiace o kulach.poza tym wszystko ok. Urbi dzięki za przyjęcie kulawego konia.
wooferai Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 O w mordę....kule...ech... Jakby co jedną mam, a Azjon ma dwie...do wypożyczenia chyba....
qszysiek Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 O w mordę....kule...ech... Jakby co jedną mam, a Azjon ma dwie...do wypożyczenia chyba.... a jest możliwość zabrania jutro 7 rano. brat by podjechał?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Krzysztof, współczuję przeżyć, niech to diabli - tuż przed majówką i Burgmanią. Fatalnie się ten sezon zaczął. Całe szczęście, że nie masz innych złamań czy obrażeń.
Rzelu Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 ...kurewsko daleko od OK ...tylko taki filmowy cytat przyszedł mi do głowy, wybaczcie. Trzymam kciuki.
wooferai Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 No spoko o 7 rano po jedną może podjechać.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Hmmm, co się dzieje?! Krzysiek, trzymaj się i pożądnie kuruj!
Elvis Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ja pierdziu ... po prostu brakuje mi słów na puszkarzy ... Ja, niestety zostaje jeszcze w szpitalu co najmniej do czwartku a może nawet do piątku ... Pozdrawiam wszystkich ... lewa w gore ...
minimi1 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Szkoda Qszysiu, szkoda, ale - mówiąc językiem korzyści żyjesz i masz się nieżle. Twój wypadek stał się polem do pewnej dyskusji pomiędzy naszym Kolegą Grota (od dzisiaj zwanym kibolsko-dresiarskim troglodytom) a pewnym- zacytuję- niedorozwiniętym cymbałem. My jesteśmy młodocianą patologią, która rozwozi dopalacze. To gwoli rozweselenia
qszysiek Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Czesc.dziekuje wszystkim za slowa otuchy.jestem po zabiegu.nie ma powaznych uszkodzen w kolanie.ale do 2 miesiecy niestety o kulach.
Rekomendowane odpowiedzi