Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Zenek, pięknie! :):D

• Odpowiedzi 499
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Elvis

48

• ArtCho

39

• Urbi

37

• KriSSo

33

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

Jakaś, k...., czarna seria w GZ...

Przed chwilą dzwonił do mnie qszysiek, z karetki... Jedzie na badanie i prześwietlenia do szpitala, na szczęście podobno tylko ze stłuczoną nogą, po kolizji na Pl. Zwycięstwa... Stał na światłach, na czerwonym, a jakaś pani nie zahamowała i uderzyła w samochód stojący za nim, który siłą uderzenia został przesunięty (przepchnięty) i najechał na tył Jego Burgmana... Rozbitego Burgmana laweta przywiezie do mojego Serwisu...

Jakaś masakra... Uwzięli się na nas, czy co...?!?

Opublikowano

O masz ci los...a ja zaraz !scooter zaczynam. Strach wyjeżdżać na miasto

Opublikowano

Masakra po prostu ... aż oblał mnie zimny pot ...

Piszcie co u qszyska ... mam nadzieje ze nic groźnego ....

Opublikowano

Rozmawiałem z nim, żyje.

Sam wkrótce napisze.

To jest jakaś nagonka, ale na Burgmany !

Rzelu - Burgi, Elvis - Burgi, Qrzysiek - Burgi,

Shit !!!

Nie wyjeżdżam z domu !!!

I Tobie Arek również to proponuję...

Opublikowano

Kur... mowilem ze na nas poluja.Co sie dzieje? Koguty na kaskach trzeba montowac czy jaki ...grzyb?No jasna dupa,wierzyc sie nie chce

Opublikowano

W tym temacie tez musze Wam sie przyznac ze o maly wlos lezal bym w Luxemburgu w szpitalu.Dojezdzajac do swiatel nastapila zmiana z zielonego na zolty i czerwony i w tym momencie ostro musialem hamowac( choc nie jechalem szybko przepisowe 50kmh) a z tylu na duzej predkosci przejechal terenowy Mercedes i tylko to mnie uchronilo od potracenia , ze nigdy nie staje na srodku pasow tylko trzymam sie jak najblizej prawej strony.Nawet nie hamowal dodal gazu i przelecial na czerwonych swiatlach.Zgrozo- wole nie myslec co by bylo gdybym stanal po srodku pasow. Tez musze uwazac- wariaci sa wszedzie.Pozdrawiam a Tobie Elvis zycze szybkiego powrotu do zdrowia- musze pobrac jeszcze pare lekcji wkladania zdjec na forum.

Opublikowano

Ech pech...

No to czekamy na Krzyśka i jakieś wiadomości.

A.. i Koza, zdjęcia super. :-)

Aż chce się tam do Ciebie jechać.

Opublikowano

No faktycznie czarna seria w GZ :blush:, piszcie co z naszymi kolegami jak tylko ma ktoś jakiekolwiek informacje, życzę szybkiego powrotu na 2oo i spotkania na spotach, a tak trochę z innej beczki

.Elvis jesteś już w domu ? Pozdrawiam.
Opublikowano

Krzysiek ty tam się nie chowaj, i tak Cię widać że jesteś. :-)

Pisz co i jak....

Opublikowano

Witam wszystkich. właśnie wróciłem ze szpitala.rano wracam z powrotem prawdopodobnie na zabieg na kolanie.i 2 miesiace o kulach.poza tym wszystko ok. Urbi dzięki za przyjęcie kulawego konia.

Opublikowano

Brak słów

Opublikowano

O w mordę....kule...ech...

Jakby co jedną mam, a Azjon ma dwie...do wypożyczenia chyba....

Opublikowano

O w mordę....kule...ech...

Jakby co jedną mam, a Azjon ma dwie...do wypożyczenia chyba....

a jest możliwość zabrania jutro 7 rano. brat by podjechał?

• Sympatycy
Opublikowano

Krzysztof, współczuję przeżyć, niech to diabli - tuż przed majówką i Burgmanią. Fatalnie się ten sezon zaczął. Całe szczęście, że nie masz innych złamań czy obrażeń.

Opublikowano

...kurewsko daleko od OK ...tylko taki filmowy cytat przyszedł mi do głowy, wybaczcie.

Trzymam kciuki.

Opublikowano

No spoko o 7 rano po jedną może podjechać.

Opublikowano

super daj na priv tel i adres

Opublikowano

K... MAĆ !!!

• Klubowicze
Opublikowano

Hmmm, co się dzieje?! Krzysiek, trzymaj się i pożądnie kuruj!

Opublikowano

Ja pierdziu ... po prostu brakuje mi słów na puszkarzy ...

Ja, niestety zostaje jeszcze w szpitalu co najmniej do czwartku a może nawet do piątku ...

Pozdrawiam wszystkich ... lewa w gore ... :)

Opublikowano

zdrowka zycze

Opublikowano

Szkoda Qszysiu, szkoda, ale - mówiąc językiem korzyści żyjesz i masz się nieżle. Twój wypadek stał się polem do pewnej dyskusji pomiędzy naszym Kolegą Grota (od dzisiaj zwanym kibolsko-dresiarskim troglodytom) a pewnym- zacytuję- niedorozwiniętym cymbałem. My jesteśmy młodocianą patologią, która rozwozi dopalacze. To gwoli rozweselenia

Opublikowano

Czesc.dziekuje wszystkim za slowa otuchy.jestem po zabiegu.nie ma powaznych uszkodzen w kolanie.ale do 2 miesiecy niestety o kulach.