Sympatycy Urbi Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Artur, zrobisz z niego fajny motocykl, zresztą Varadero to bardzo wdzięczny i sprawny motocykl. Na najbliższy sezon a może nawet dwa spokojnie wystarczy... A potem kupisz sobie kolejny wymarzony maxi skuter.
burgifan Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Co jest Artur ? Sprzedajesz Hondę ? Masz kupca ? Nie rób tego !
Klubowicze ArtCho Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zobaczcie jakie Zacna ma smutne oczy...
koza5810 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Artur przyjezdzaj chocby BUS em tutaj siadziesz na mojego Burka i posmigasz po okolicy az do znudzenia.Jak dojde do wprawy pokaze pare fotek ktore zrobilem z moich wypadow.Szkoda tylko jednego - wszedzie jade sam.Nie ma bratniej duszy do jazdy.
hrabia Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Gratulacje KriSSo jutro wybieram się do Zdunowa do Elvisa ma ktoś ochotę się przejechać i odwiedzić (kalekę) tylko nieznam godziny może jakieś pomysły? o której chcesz jechać? może tak ok 12:00?
wooferai Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Koza nie narzekaj...cały czas planujemy i myślimy na Doliną Renu...:-) Artur nawet na 125cm może pojechać, wiem co ona potrafi więc spoko.. :-)
romeo1971 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 pasuje mi 12 kwestia umówienia moj fon 511 936 704 o której chcesz jechać? może tak ok 12:00? dostosuję się
minimi1 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 ja podjade tam troche wczesniej bo o 12 mam byc w stargardzie, chyba, żebym nie zdążył
Sympatycy KriSSo Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2015 a kiedy prawko- bo teraz niby zdałeś, ale prawka nie masz- i dalej nie dla....... kiełbasa- (wiem, boli), ale ja chcę z Tobą pojechać i na żeberka i do DDR Myślę, że do końca kwietnia dokumenty powinny być gotowe do odebrania.
romeo1971 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 ja podjade tam troche wczesniej bo o 12 mam byc w stargardzie, chyba, żebym nie zdążył to może wcześniej cała zgraja ładnie wygląda a kamizelach oczywiście
hrabia Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 ja podjade tam troche wczesniej bo o 12 mam byc w stargardzie, chyba, żebym nie zdążył to gdzie o 10?
romeo1971 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 to gdzie o 10? ja sie dostosuje rano przeczytam o której i gdzie wyruszamy
hrabia Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 To ja będę czekał na BP na Hangarowej (przy zjeździe na Zdroje) około 10
Elvis Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Chłopaki, przywiezcie mi trochę mocy bo tej dzisiaj najbardziej mi brakuje ...
Sympatycy Robsson Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Niedziela w Szczecinie (niestety na 4oo), Jeden plus, że zobaczyłem nasze logo na: Elvis to Ty ?
Elvis Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Nie, nie .... to nie mój sprzęt ... W tym miejscu chciałem podziękować dzisiejszym odwiedzającym ... hrabia, qszysiek, romeo1971, minimi1 - dziękuje za odwiedziny ... A szczególne podziękowania dla kolegi Gumisia i Andrzeja ... Pozdrawiam ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Już obrandowany Jest szansa, że w czwartek na mim przyjadę.
koza5810 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 No i stalo sie Belgia zaliczona.Choc krotko i na jednej nodze ale zaliczylem. Zrobilem 286 km .Fajna sprawa ale doswiadczylem jednego - nie wyjezdzaj do Francji na pustym baku bo bedziesz mial problemy. I takie mialem. W Niemczech czy w Luksie tanksztele otwarte sa nawet w niedziele we Francyji pozal sie Panie Boze tez, ale musisz szukac i platne karta ( nie wszystkie przyjmuja).Ja musialem prosic mloda Pani o zaplate z jej karty a placilem jej gotowka.To byla moja dobra nauczka jadac do Francyji tankuj w Niemczech do pelna.Pozniej juz bez klopotow .Wracalem przez miasto Luksemburg (warte zwiedzenia) ale bylem tam pare razy to teraz tylko przejechalem do granicy z Niemcami miejscowosc SCHENGEN .Male zakupy dla rodakow i gaz do dechy bo kuraki czekaja .W skrocie -wyjazd o 11 godz krotki pobyt na Flohmarku i jazda z przerwami na zakupy.Powrot do domu 16.30.Zostala mi jeszcze jedna niedziela i jak bedzie pogoda wybieram sie w druga strone- kierunek Mannheim.Przekonalem sie do jednego jak zwiedzac to-LUKSEMBURG- tutaj jest duzo ciekawych miejsc i benzyna bardzo tania 1.30 Euro za 98 Oktan.Polecam tez Niemcy Dolina RENU i MOSEL ale to dla mnie za daleko..Pozdrawiam i zapraszam.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ciekawe przeżycia - Francja zawsze kojarzyła mi się z luźnym podejściem do pracy... Zenek, a fotki?
Rzelu Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Straszna drożyzna w tym Luksemburgu. U mnie na stacji 98 po 4,99zł. Za godzine pracy mogę sobie kupić aż 1,5 litra Pozdrowienia.
Elvis Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Elvis to Ty ? Tak jak pisałem wcześniej to nie ja ale ... uchyle tajemnicy i powiem ze jest auto naszego kolegi który ukrywa sie pod ksywką andrew70
koza5810 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wycieczka z poprzedniej niedzieli pólnoc saarlandu i czesc luxemburga : Kamieniolomy w SCHMELZ : Zakole rzeki Saar : Saarburg : Wczorajsza wycieczka do Belgi przez Francje i Luxemburg :
Rzelu Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ładnie, a skąd te zdjęcia z lotu ptaka - wozisz drona w kufrze?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Piękna wycieczka... Sam planowałem wypad do Kopenhagi, jadąc dookoła przez Niemcy, przez kolejne wyspy i mosty... No ale awaria pralki i zakup nowej już mnie przyhamował Może jakiś zastrzyk gotówki się przytrafi, to wtedy, ale na razie zazdraszczam patrząc na twoje fotki
Rekomendowane odpowiedzi