Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

KriSSo zdał !!!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Odpowiedzi 499
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Elvis

48

• ArtCho

39

• Urbi

37

• KriSSo

33

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

Krzysiu - wielkie gratki. Teraz będziesz mógł dosiąść bez obaw tej swojej pięknej 3-setki

No i może zrobimy jakieś spotkanko na żeberkach :)

Opublikowano

No to mamy juz 2:0 dla Naszych! Gratulacje KriSSo!!! Zostalem juz tylko ja....no ale trzeba najpierw dokonczyc kurs;-(

Opublikowano

Super Krzysiu

Opublikowano
  W dniu 18.04.2015 o 13:03, Joshua_77 napisał(a):

No to mamy juz 2:0 dla Naszych! Gratulacje KriSSo!!! Zostalem juz tylko ja....no ale trzeba najpierw dokonczyc kurs;-(

Został jeszcze Romeo.

Brawa dla Zdających!!!

Opublikowano

gratulacje :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki Koledzy, ależ ja się cieszę, jak mały dzieciak. Po prostu jestem w niebie :). :kicking::clap:

Wkrótce Joshua Tomasz zaliczy i będziemy latać, a niemieckie granice przestaną być już groźne :).

O czym teraz marzę? Żeby w słoneczny dzionek wsiąść na Forzę i pognać do Babigoszczy na ŻEBERKA.

Dzięki wszystkim za wsparcie i słowa otuchy :).

• Sympatycy
Opublikowano

Pojedziemy na spotkanie z Braćmi ze Świnoujścia, na żeberka

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 18.04.2015 o 13:57, Urbi napisał(a):

Pojedziemy na spotkanie z Braćmi ze Świnoujścia, na żeberka

....no i chyba na Burgmanię. Gratulacje Panowie!!!

GZ górą!!

• Klubowicze
Opublikowano

No chłopaki, gratulacje! ??

W dniu 18.04.2015 o 08:49, romeo1971 napisał(a):

Rogierro gratulacje :clapping: sam zostane na 125 cm3 i jazda po polskich dziurach :msn-cry:

Spoko. Ja też będę. Wracam do 125!

W dniu 18.04.2015 o 09:25, Urbi napisał(a):

Romeo, nie martw się rynek 125-tek dobiera rozkwita, więc na pewno ktoś nowy dołączy... ;-)

Roger, gratuluje i cieszę się razem z Tobą. Pozdrawiam

No, ja dołączam :)

------------

A dziś było tak:

https://www.dropbox.com/s/4j0mb06pkbdlk21/dsc03757.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/msgp3p7zz712xyv/dsc03758.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/tkj7z7qylk3aoyp/dsc03760.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/pyojkokl7zy29ek/dsc03755.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/5biwr7vagbmz6h8/dsc03752.jpg?dl=0

Opublikowano

Gratulacje dla nowych motocyklistów.

Ja niestety po dzisiejszym zabiegu muszę zrobić przerwę ok 2 tygodni, ale za to palec się zgina - coś za coś.

Opublikowano

Gratulacje dla nowych motocyklistów.

Ja niestety po dzisiejszym zabiegu muszę zrobić przerwę ok 2 tygodni, ale za to palec się zgina - coś za coś.

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 18.04.2015 o 14:06, irasko napisał(a):

....no i chyba na Burgmanię. Gratulacje Panowie!!!

GZ górą!!

Irku, na Burgmanię to później, my mamy jeszcze po drodze Majówkę Zachodniopomorską, na którą nadal zapraszamy serdecznie naszych serdecznych przyjaciół z Warszawy.

Pozdrawiam

Artur, czyżby pożegnalny weekend z Hondą...?!?

Będziemy tęsknić... Kolejna Twoja SW-T odjeżdża w Polskę...

Opublikowano

KriSSo ... rownież Tobie gratuluje zdania prawka ...

Artur ... Co Ty pitolisz? Jak to wracasz do 125? A swoją HSWT chcesz oddać w Polskę? Tak mówiąc prawdę, w te ostatnie po moim wypadku, rozmarzylem sie myśląc ze Twoja SWT trafi w moje ręce.

No i patrząc na fotki miałeś zapewne super polatanke ... :)

SlawoyAMD ... fotkę mojej ręki frankensteina wrzucę gdy wrócę do domu ... nie potrafię tego zrobić z tableta ...

3majcie sie ... :)

Opublikowano
:) gratulacje dla zdajacych :) a pozdrowienia dla kierownika granatowego burgmana zs 4711 po 15-stej wylot z dabia wyprzedzilem on na chojne ja do scia :)...ktos z naszych ...?? :)...
Opublikowano

Gratulacje KriSSo :clapping: jutro wybieram się do Zdunowa do Elvisa ma ktoś ochotę się przejechać i odwiedzić (kalekę) tylko nieznam godziny może jakieś pomysły?

Opublikowano

Glatulacje dla Was novi moto !

--------------------------------------

Piotrek czy o ten kościół Ci chodziło ? Ładna infrastruktura wokół bym rzekł ;) Choć pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy to że szybko by się palił :D

CAM00710j_weqxxsn.jpg

----------------------------------------------------------

Dzisiaj po robocie odwiedził mnie Qrzysiu i porobił co trzeba. Lubi to chłopak i umie najważniejsze !

Mam wymieniony pasek napędowy, ogólny przegląd napędu i kilka innych mniej ważnych dupereli :)

Serdeczne dzięki Qrzysiu, niech Ci bozia z wielu wnukach wynagrodzi, fajnie mieć takich kolegów :D

CAM00714j_weqxxsw.jpg

CAM00715j_weqxxsa.jpg

Opublikowano
  W dniu 18.04.2015 o 14:34, ArtCho napisał(a):

Spoko. Ja też będę. Wracam do 125!

ArtCho, a co bedziesz jezdzil teraz swoim Varadero 125cc? Z tego co pamietam to masz taka Honde w swojej stajni;-)

Opublikowano
  W dniu 18.04.2015 o 18:18, romeo1971 napisał(a):

Dzisiaj po robocie odwiedził mnie Qrzysiu i porobił co trzeba. Lubi to chłopak i umie najważniejsze !

Mam wymieniony pasek napędowy, ogólny przegląd napędu i kilka innych mniej ważnych dupereli :)

Serdeczne dzięki Qrzysiu, niech Ci bozia z wielu wnukach wynagrodzi, fajnie mieć takich kolegów :D

a co Qrzysiu zaglądasz na te kiełbachy? kukaj tam na pasek

Opublikowano
  W dniu 18.04.2015 o 18:06, burgifan napisał(a):

Glatulacje dla Was novi moto !

--------------------------------------

Piotrek czy o ten kościół Ci chodziło ? Ładna infrastruktura wokół bym rzekł ;) Choć pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy to że szybko by się palił :D

CAM00710j_weqxxsn.jpg

----------------------------------------------------------

CAM00714j_weqxxsw.jpg

CAM00715j_weqxxsa.jpg

tak to ten- jeden z najstarszych, - jeszcze na moich Pałukach jest jeszcze jeden- piękny w środku, z zewnątrz trochę jak stodoła

W dniu 18.04.2015 o 13:51, KriSSo napisał(a):

Dzięki Koledzy, ależ ja się cieszę, jak mały dzieciak. Po prostu jestem w niebie :). :kicking::clap:

Wkrótce Joshua Tomasz zaliczy i będziemy latać, a niemieckie granice przestaną być już groźne :).

O czym teraz marzę? Żeby w słoneczny dzionek wsiąść na Forzę i pognać do Babigoszczy na ŻEBERKA.

Dzięki wszystkim za wsparcie i słowa otuchy :).

a kiedy prawko- bo teraz niby zdałeś, ale prawka nie masz- i dalej nie dla....... kiełbasa- (wiem, boli), ale ja chcę z Tobą pojechać i na żeberka i do DDR

Opublikowano
  W dniu 18.04.2015 o 13:03, Joshua_77 napisał(a):

ile czasu trwa kurs? do egzaminu włacznie? moze pokuszę sie na 21 kwietnia rozpoczyna się kurs w Kursancie, ale musze wiedziec ile praktycznie to trwa

Opublikowano

Romeo przyjedz ktoregos dnia na plac do Bartka tj. na ul.Hoza (teren szkoly) i sie dogadaj z nim. W sumie na wyklady nie musisz chodzic tylko wyjezdzic 20godz. Ile to potrwa trudno powiedziec. Wszystko zależy w jakich godzinach mozesz chodzic na jazdy i jak ma juz Bartek terminy pozapisywane. Egzaminy na razie praktyczne odbywaja sie tylko w soboty.

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 18.04.2015 o 18:11, Joshua_77 napisał(a):

ArtCho, a co bedziesz jezdzil teraz swoim Varadero 125cc? Z tego co pamietam to masz taka Honde w swojej stajni;-)

Brawo! Wygrał pan talon na balon i asygnatę na szkocka kratę!

Już nad nim pracuję, bo synuś go zapuścił. A właściwie pracujemy: z niezastąpionym Melmaciem. Już zamówiłem nowy napęd, turystyczną szybę i - niestety - nie zdążyłem na Allegro: zestaw bocznych śmietników ze stelażem. Bo przecież nawet rękawiczek pod siedzeniem nie zmieszczę...

Ze śmietnikami tak będzie wyglądał :) Prawie jak maksiskuter ;)

59c5a4c236aebebe98530a797e459f43.jpg

6896b403db7ba53a34661eba6a479302.jpg

822983417054995f4a04721aeb9cd134.jpg

Opublikowano

Romeo przyjedz ktoregos dnia na plac do Bartka tj. na ul.Hoza (teren szkoly) i sie dogadaj z nim. W sumie na wyklady nie musisz chodzic tylko wyjezdzic 20godz. Ile to potrwa trudno powiedziec. Wszystko zależy w jakich godzinach mozesz chodzic na jazdy i jak ma juz Bartek terminy pozapisywane. Egzaminy na razie praktyczne odbywaja sie tylko w soboty.