Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojezdzil bym tez,ale jutro syn sie zeni,wioze mlodych do slubu.Wozek juz ubrany.Jeszcze tylko ja1_mini.jpg

• Odpowiedzi 499
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Elvis

48

• ArtCho

39

• Urbi

37

• KriSSo

33

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  W dniu 17.04.2015 o 16:46, burgifan napisał(a):

O tak, jutro sobota, super !

Ja też jadę pojeździć; najpierw do Ruchocic na południe od Poznania, tam ładuję 26 ton śmierdzącego nawozu z kurzej kupy z kawałkami skorupek od jajek, potem mam to wysypać gdzieś koło Przecławia, razem jakieś 700 km w promocji weekendowej. Ogólnie fajna sobota mi się szykuje :(

Ale masz fajnie- w Ruchocicach jest przecież drewniany kościół pw. św. Urszuli- jeden z najstarszych w Polsce- podfarciło Ci- zazdraszczam

W dniu 17.04.2015 o 17:11, Elvis napisał(a):

Dzisiaj przyszedł pan dottore i opierdzielil mnie za to ze chodzę na tej nodze ... Kazał leżeć i basta ...

A leżeć to ja nie lubię ...

Po południu założyli mi tez kamizelkę orteze ... jest ładna bo czarna i chyba

trochę wyszczupla, myśle ze na kamizelce brakuje tylko pinu burgmanii ...

Wojtku ... wcale nie jestem taki twardy ale tez nigdy nie pokaże ze jestem jakiś miękki ... dzięki za słowa które napisałeś ...

W ogóle to dziękuje Wam wszystkim .... dobrze mieć w kumplach oparcie ...

Maciek ... Jak masz wolne miejsce to chętnie zły Tobą pojadę ... nawet kurzecy nawóz nie będzie mi przeszkadzał ... :)

Artur ... poganialbym jutro Tobą ... oh jak bardzo ... zwłaszcza po NRD-owie ... :)

Olala, ale laska z Ciebie będzie

http://www.reh4mat.com/produkt/ortezy-konczyny-gornej-ortezy-konczyny-gornej/ortopedyczna-kamizelka-obojczykowo-barkowa-am-kob/

W dniu 17.04.2015 o 17:52, grota10 napisał(a):

Pojezdzil bym tez,ale jutro syn sie zeni,wioze mlodych do slubu.Wozek juz ubrany.Jeszcze tylko ja1_mini.jpg

A Ty znowu mi pchasz przed oczy mój ulubiony samochód- ostatniego prawdziwego Jaga (Rovera 75) (w odróżnieniu od forda)

Opublikowano
  W dniu 17.04.2015 o 17:58, minimi1 napisał(a):

Ale masz fajnie- w Ruchocicach jest przecież drewniany kościół pw. św. Urszuli- jeden z najstarszych w Polsce- podfarciło Ci- zazdraszczam

Generalnie nie jarają mnie kościoły, ale możesz jechać ze mną jak chcesz, mam wolne miejsce, pozwiedzasz sobie, a ja w tym czasie te kupy załaduję.

Opublikowano
1.jpgtez bym pojezdzil,ale jutro syna zenie,wioze ich do slubu.Autko juz ubrane,jeszcze tylko ja
Opublikowano
  W dniu 17.04.2015 o 17:58, minimi1 napisał(a):

Olala, ale laska z Ciebie będzie

http://www.reh4mat.c...barkowa-am-kob/

To z Elvisa taką lalkę zrobili ? No to nieźle !

Elvis, fajne blondi z Ciebie ;)

Opublikowano

Ale narobilem balaganu.Probowalem nauczyc sie wrzucac zdjecia.Jednak mi nie idzie nauka.Przepraszam za powielanie i zamieszanie

Opublikowano

Rover 75, jest piękny zarówno na zewnątrz, jak i w środku, kocham to auto ! Zawsze taki chciałem mieć...

Opublikowano
  W dniu 17.04.2015 o 18:11, burgifan napisał(a):

Rover 75, jest piękny zarówno na zewnątrz, jak i w środku, kocham to auto ! Zawsze taki chciałem mieć...

ja też- szczególnie w wersji z końcówki Connoisseur. Po prostu stałem i gapiłem się na dechę i prawdziwą skórę, taką kwa brytyjską- w ogóle ten wóż jest dla mnie kwintesencją brytolskiej motoryzacji na tle której mam fioła- i te zajebiste zegary w kolorze starego złota

Opublikowano

Piekny jest,sam z tego wzgledu go kupilem,ale uwierzcie mi,ciezki we wspolzyciu,co kolwiek mialo by to znaczyc.Te samochody kupuje sie z pasji,nie z rozsadku

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 17.04.2015 o 16:38, KOT45 napisał(a):
:) witam ...bendem jutrom w stetinie 4 kolkom :) pozdro ...mb 124 zielone kombi...

Szykuje się jakiś zlot youngtimerow...?!?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 17.04.2015 o 14:27, koza5810 napisał(a):

ArtCho przyjacielu gdybym byl blizej napewno bym skorzystal z Twojej propozycji .Niestety jestem daleko daleko stad i sam organizuje sobie wypady- poki moge.Od swiat wyskoczylo mi tylko 480 km i to popoludniami .a ostatnia niedziela - 5 godzin w siodle i tylko 180km. W te niedziele planuje kierunek zachod czyli Francyja i byc moze dojazd do Belgii aby postawic stopke od Burgmana na belgijskiej ziemi.Oby sie udalo.Pozdrawiam i zapraszam.

A ja chętnie bym z Tobą pojechał do Belgii...

W dniu 17.04.2015 o 16:46, burgifan napisał(a):

O tak, jutro sobota, super !

Ja też jadę pojeździć; najpierw do Ruchocic na południe od Poznania, tam ładuję 26 ton śmierdzącego nawozu z kurzej kupy z kawałkami skorupek od jajek, potem mam to wysypać gdzieś koło Przecławia, razem jakieś 700 km w promocji weekendowej. Ogólnie fajna sobota mi się szykuje :(

I to wszystko Burgmanem? 26 ton? Chłopie, to Givi czy Kappa? Czy pod siedzenie? ;)

W dniu 17.04.2015 o 17:52, grota10 napisał(a):

Mi też się podoba...

Last minute: jutro ok. 10.00 na 123 w Lubieszynie. Jakby ktoś decydował się w ostatniej chwili, to proszę o kontakt telefoniczny.

PS

Elvis, ale noga Ci nie potrzebna na skuterze, to co się przejmujesz? ;)

Opublikowano

Tak tylko złośliwie przypomnę...

protektory(3)-12b822bacb4b256d3fc1cca61582254f.jpg

Elvis...A i C masz zaliczone...

A stopa Twoja jak i moja poza strefami. :-)

"Problem jednak w tym........."

• Sympatycy
Opublikowano

Niektórzy snują plany wycieczek, a inni ………...

IMG_2026%20%281%29.jpg

……… są gotowi dzielnie podejść do egzaminu :)

Roger, trzymamy kciuki !!

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 18.04.2015 o 00:54, KriSSo napisał(a):

Niektórzy snują plany wycieczek, a inni ………...

IMG_2026%20%281%29.jpg

……… są gotowi dzielnie podejść do egzaminu :)

Roger, trzymamy kciuki !!

To idę zobaczyć jak pójdzie egzamin.

• Sympatycy
Opublikowano

Trzymam kciuki o 7.45 za Rogera, a później o 13.00 a może 14.00 za KriSSo.

Chłopaki, pokażcie w tym WORD'zie, że motocykliści z GZ są świetni i najlepsi.

Opublikowano
  W dniu 18.04.2015 o 04:25, Urbi napisał(a):

Trzymam kciuki o 7.45 za Rogera, a później o 13.00 a może 14.00 za KriSSo.

Chłopaki, pokażcie w tym WORD'zie, że motocykliści z GZ są świetni i najlepsi.

Nawet mi się nie ważcie przyjeżdżać, wyśpijcie się dobrze, ja i bez tego mam pełne gacie :-)

• Klubowicze
Opublikowano

Jak nie zdacie, to zapraszam na dodatkowe jazdy! ;)

79a19c4a12ae4fff39c3789ba2175bf6.jpg

-------------------

Czyli jadę sam... :(

Opublikowano

1:0 dla Naszych. Roger zdał kat. A!!! Brawo i gratulacje :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Roger - gratulacje :clapping:

Opublikowano

Zdajacym dzisiaj egzaminy - powodzenia ...

Latającym na moto - szerokości ...

Arku .... faktycznie, zaliczyłem dwie najgorsze strefy uderzeniowe ...

A wczoraj było tak: pani pielęgniarka od opatrunków zdjęła mi opatrunek i poszła sobie do innego chorego, moja rana w tym czasie miała sie podsuszyc :), no i zrobiłem sobie fotkę mojej ręki w negliżu ... kiedyś może Wam pokaże jak to wyglada ...

W tym miejscu chciałem przekazać szczególne pozdrowienia dla skuteromaniaka Adriana ze Stargardu ... Adrian, poskladali mnie tu całość i jeszcze leczą, mam nadzieje ze niedługo usiądę za sterami jakiegoś maxi skutera i może razem gdzieś polecimy na przejażdżkę ... Adrian ... wszystko musi być dobrze ... lewa w górę :)

Rogierro - gratki ... :)

Opublikowano

Dzięki chłopaki za wsparcie, dzięki wam miałem mega motywację, teraz kibicujemy Krissowi, trzymaj się Krzychu.

Opublikowano

Rogierro gratulacje :clapping: sam zostane na 125 cm3 i jazda po polskich dziurach :msn-cry:

• Sympatycy
Opublikowano

Romeo, nie martw się rynek 125-tek dobiera rozkwita, więc na pewno ktoś nowy dołączy... ;-)

Roger, gratuluje i cieszę się razem z Tobą. Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

Gratulacje dla Roger'a... Za KriSSo trzymam kciuki :)

Elvis nie wstydź się... Na przestrogę innym warto oglądać takie zdjęcia... To moje (małe, bo z prasy Internetowej), chwilę po wypadku...

1a20245385e8f6aa.jpg

Tu już w Gryficach na chirurgii, jeszcze przed operacją... Wyraz twarzy po "głupim Jasiu"

63a907ad913655f6.jpg

No i zmiana opatrunku po powrocie do domu... Najgorsza była ta "surowica", która schodziła w postaci pęcherzy pod skórą... Boleśnie pękały i schły w postaci czarnych "placków"...

379d3955d890da9f.jpg

Opublikowano

też czekam i wpycham grzybową- nie ma ktoś dostępu do suszu kurkowego (grys) ew borowikowego (mączka grzybowa, grys). Nie mrożony (bo ten mam w makro, ale mączki