Dunaj Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Kurcze Trenex zapomniałem o naszywkach odbierając kamizelkę Andrzeja może dasz ją na spocie Piootr- owi to mi podrzuci? Kurcze Trenex zapomniałem o naszywkach odbierając kamizelkę Andrzeja, może dasz je na spocie Piootr- owi to mi podrzuci? Bo w ten czwartek to się nie wyrwę. ホンダシルバーウイング600マキシスクーター
stachurski1970 Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Witam! TRENEX wielkie dzięki za kamizelki,dzisiaj już dotarły do mnie są extra! A dla JUSTY i ARTURASA podziękowania za informacje i małą namowę na kamizelki. Jak się kiedyś spotkamy to nie będę się już wyróżniał .POZDRAWIAM!
Klubowicze arturas Opublikowano 18 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2015 Witam! TRENEX wielkie dzięki za kamizelki,dzisiaj już dotarły do mnie są extra! A dla JUSTY i ARTURASA podziękowania za informacje i małą namowę na kamizelki. Jak się kiedyś spotkamy to nie będę się już wyróżniał .POZDRAWIAM! Możesz na nas liczyć do miłego!!!
Trenex Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Opublikowano 18 Maja 2015 Niech służą bezpieczeństwu i ku chwale Klubu.
Administrator Bomber Opublikowano 18 Maja 2015 Administrator Opublikowano 18 Maja 2015 Trenex - ja postaram się swoją odebrac w czwartek - jeśli oczywiście będziesz na spocie?
Trenex Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Opublikowano 19 Maja 2015 Mam na razie kamizelki i rzepy z grupa krwi i nickami. Na naszywki regionalne jeszcze czekam.
Trenex Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Opublikowano 21 Maja 2015 Jestem dzisiaj na Spocie, można odebrać kamizelki i naszywki na rzep.
nat Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Jeszcze raz Trenex WIIEEELLLKIIEEE dzięki za kamizelki - są super
Trenex Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Opublikowano 22 Maja 2015 Jeszcze raz Trenex WIIEEELLLKIIEEE dzięki za kamizelki - są super Super, że pasują, polecam się na przyszłość
Fok3r Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Jest jeszcze możliwość złożenia zamówienia ?
Maniek Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ktoś będzie zamawiał? Potrzebe mam na jedną
BATs Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 No pewnie ja też się zgłoszę po jedną ;-)
Trenex Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2015 Dopiero skończyłem 2 akcje, poczekajcie jakiś miesiąc i ponownie zrobimy zamówienie.
Wojtasek0 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam serdecznie, Czy możliwe jest zamówienie kamizelki??? Wiadomo może już coś o nowym terminie???
Trenex Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2015 Myślę, że po wakacjach zrobię nową edycję.
kazak Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 Dopisuję się do listy powakacyjnej. Rozmiar L + Nick (Kazak) prośba o PW kiedy wpłacać
marycha Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 witam, a może zamówić i wybrać się na wycieczkę w sobotę do Bełchatowa przy okazji można zobaczyć największą depresję w Polsce, Wawrzkowiznę (miejsce wielu spotów motoryzacyjnych), góre Kamieńsk pzdr
marycha Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 można też się wybrać na MegaWat i odebrać wtedy
Bart1 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Witam ja też czekam na następną edycję zamówienia kamizelek
Trenex Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Witajcie Jako, że wakacje powoli dobiegają ku końcowi wznawiam kolejną edycję zamawiania kamizelek. Na początek proszę o wpisywanie się wraz z rozmiarami i dodatkowymi naszywkami (nick, grupa krwi itp) Wszelkie informacje są tutaj u kolegów z innego regionu: http://www.forum.bur...360#entry400324 Po zebraniu listy chętnych podam koszty, odbiór na Spotach w czwartki. ROZMIARÓWKA: https://jagatex.pl/pl/component/virtuemart/motocyklowe/kamizelka-motocyklowa-kms-2-detail.html?Itemid=0 Z doświadczenia swojego i innych użytkowników proponuję zamawiać rozmiar kamizelek mniejszy o jeden od rozmiaru kurtki motocyklowej. Lista osób zamawiających odblaskowe kamizelki motocyklowe z logo Burgmanii i nickiem: FORMAT WPISYWANIA ZAMÓWIENIA KAMIZELKI 1. NICK - rozmiar XL + nick
Rekomendowane odpowiedzi