Maruda Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Witam. Ja poproszę grupy krwi - ARh (+) plus 0Rh (+) plus . Pozdrawiam
Administrator Bomber Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Administrator Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ja poproszę rozmiar XL - kurtki mam XL i dość obszerne więc chyba bedzie ok . Czy konto i kwota z pierwszego postu aktualna czy czekać na sygnał? :-) Odebrałbym na spocie w cafe. 2 naszywki z nickiem równiez poproszę :-)
Trenex Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Z wpłatami prosze sie wstrzymać, ze względu na mniejszą ilość zamówionych rzeczy inaczej rozłożą się koszty wysyłki, całkowite kwoty do wpłat podam po zakończeniu zbierania zamówień. Jeżeli chodzi o naszywki, proszę sprecyzować czy chcecie pojedyńcze z rzepem, czy podwójne z mozliwością doszycia drugiej części do kamizelki, np basia-janek żeby dodać grupe krwi musi zamówić naszywke podwójną, ponieważ nie ma spodu pod rzep.
Alien Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ja poproszę o dwie naszywki z nick-iem i mam pytanko czy jest tylko jedna wielkość naszywek na rzep ? bo tak się zastanawiam nad taką większą .
Maruda Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 My taką podwójną poprosimy z możliwością doszycia do kamizelki oczywiście:)
Klubowicze El Diablo Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Małe sprostowanie : zamówiłem kamizelkę L , ale mierzyłem na spocie i jest za duża więc proszę o rozmiar M + 2 naszywki z nick-iem.
nat Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Wczoraj pomierzyliśmy, pooglądaliśmy i w końcu podjęliśmy decyzję, że bierzemy poproszę: - kamizelkę L + naszywkę z nickiem KAMIL - kamizelkę M + naszywkę z nickiem NAT Chcę przymocować naszywkę do kamizelki, ale nie wiem, czy potrzebuję z samym rzepem, czy podwójną (nie przyglądałam się temu wczoraj) :/ poproszę o pomoc i wybranie dobrej opcji
Trenex Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Wczoraj pomierzyliśmy, pooglądaliśmy i w końcu podjęliśmy decyzję, że bierzemy poproszę: - kamizelkę L + naszywkę z nickiem KAMIL - kamizelkę M + naszywkę z nickiem NAT Chcę przymocować naszywkę do kamizelki, ale nie wiem, czy potrzebuję z samym rzepem, czy podwójną (nie przyglądałam się temu wczoraj) :/ poproszę o pomoc i wybranie dobrej opcji Rzep pod Nick bedzię juz przyszyty na kamizelce. Będzie Pani zadowolona KAMIZELKI 1. andrzejburg125 - rozmiar M + nick 2. Bomber - rozmiar XL + nick 3. KAMIL - rozmiar L + nick 4. NAT - rozmiar M + nick NASZYWKI NA RZEP 1. basia-janek - grupa krwi - ARh (+) plus ////// 0Rh (+) plus (ze spodem do przyszycia) 2. Roni... - nick (ze spodem do przyszycia)
Sysgone Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Chcę przymocować naszywkę do kamizelki, ale nie wiem, czy potrzebuję z samym rzepem, czy podwójną (nie przyglądałam się temu wczoraj) :/ poproszę o pomoc i wybranie dobrej opcji Dobrze jest mieć możliwość odpięcia rzepa z loginem i schowania przed wzrokiem postronnych a nie upoważnionych ;-) Więc lepiej nie mocować naszywki na stałe.
Bart1 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Cześć Ja poproszę Naszywki na rzep : Nick--> BART1+ Naszywka grupa krwi ARh+(plus). Rozumiem że rzep przyszywam do kamizelki i o do niego zarzepiam naszywkę
stachurski1970 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam! I mam pytanko czy można zamówić kamizelkę będąc z poza Grupy mazowieckiej.POZDRO!
djpj1 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witam! I mam pytanko czy można zamówić kamizelkę będąc z poza Grupy mazowieckiej.POZDRO! Rownież dołączam się do pytania....
Trenex Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Można zamówić...tylko poproszę o podanie grupy
djpj1 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Mnie by interesowała wersja Wielkopolska (nie wiem czy była kiedykolwiek taka robiona) i nie wiem jakie tam by było logo bo w przeciwieństwie do Waszej grupy w sekcji wielkopolska mało się dzieje.. .Równie dobrze zadowoliła by mnie kamizelka tylko z logo Burgmanii i standardowy napis - Maxi Skuterowy........ A jeśli była by taka możliwość to np..bardzo chętnie umieścił bym na kamizelce napis Kalisz lub Kaliszfornia :-) ale to nie jest niezbędne..
Klubowicze arturas Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witam! I mam pytanko czy można zamówić kamizelkę będąc z poza Grupy mazowieckiej.POZDRO! Mirku, na kamizelce nie ma logo grupy mazowieckiej. W twoim przypadku musisz sie zastanowic jak ja odbierzesz. Pozostaje wizyta w W-wie, albo poczta albo na corocznym Zlocie, ale Trenex napewno cos wymysli
stachurski1970 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Mirku, na kamizelce nie ma logo grupy mazowieckiej. W twoim przypadku musisz sie zastanowic jak ja odbierzesz. Pozostaje wizyta w W-wie, albo poczta albo na corocznym Zlocie, ale Trenex napewno cos wymysli Witam! Artur, dzieki za pod powiedz .najważniejszy jest w tym jednak odbiór ,może dzięki temu bedzie okazja pojawić się u Was na spocie albo poczta lub zlot ..Biorę sie za zamawianie kamizelek.POZDRO! Witam serdecznie!proszę o zamówienie 2 kamizelek-rozmiar M. naszywki na rzep: STACHURSKI-grupa krwi 0RH+ MAGDA -grupa krwi 0RH+ grupa Kujawsko-pomorska POZDRAWIAM!
Trenex Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam! Artur, dzieki za pod powiedz .najważniejszy jest w tym jednak odbiór ,może dzięki temu bedzie okazja pojawić się u Was na spocie albo poczta lub zlot ..Biorę sie za zamawianie kamizelek.POZDRO! Witam serdecznie!proszę o zamówienie 2 kamizelek-rozmiar M. naszywki na rzep: STACHURSKI-grupa krwi 0RH+ MAGDA -grupa krwi 0RH+ grupa Kujawsko-pomorska POZDRAWIAM! Poproszę wzór Waszego loga. Mnie by interesowała wersja Wielkopolska (nie wiem czy była kiedykolwiek taka robiona) i nie wiem jakie tam by było logo bo w przeciwieństwie do Waszej grupy w sekcji wielkopolska mało się dzieje.. .Równie dobrze zadowoliła by mnie kamizelka tylko z logo Burgmanii i standardowy napis - Maxi Skuterowy........ A jeśli była by taka możliwość to np..bardzo chętnie umieścił bym na kamizelce napis Kalisz lub Kaliszfornia :-) ale to nie jest niezbędne.. Mogę zamówić standard. Nie wiem czy macie jakies swoje logo. Cześć Ja poproszę Naszywki na rzep : Nick--> BART1+ Naszywka grupa krwi ARh+(plus). Rozumiem że rzep przyszywam do kamizelki i o do niego zarzepiam naszywkę Podstawe rzepa bedziesz miał juz przyszyta do kamizeli, do niej jest w standardzie rzep z nickiem. Ja poproszę o dwie naszywki z nick-iem i mam pytanko czy jest tylko jedna wielkość naszywek na rzep ? bo tak się zastanawiam nad taką większą . Chyba temat juz nie aktualny??
stachurski1970 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 WITAM! Dzięki dobrym podpowiedziom kolegi Artura! Poproszę bez loga grupy.2-kamizelki M. naszywki na rzep: STACHURSKI-grupa krwi 0RH+ MAGDA -grupa krwi 0RH+ POZDRAWIAM!
Trenex Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2015 KAMIZELKI 1. andrzejburg125 - rozmiar M + nick 2. Bomber - rozmiar XL + nick 3. KAMIL - rozmiar L + nick 4. NAT - rozmiar M + nick 5. STACHURSKI - rozmiar M + grupa krwi 0RH+ 6. MAGDA - rozmiar M + grupa krwi 0RH+ 7. BART1 - rozmiar?????????? + nick + grupa krwi ARh+(plus). NASZYWKI NA RZEP 1. basia-janek - grupa krwi - ARh (+) plus ////// 0Rh (+) plus (ze spodem do przyszycia) 2. Roni... - nick (ze spodem do przyszycia)
stachurski1970 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 KAMIZELKI 1. andrzejburg125 - rozmiar M + nick 2. Bomber - rozmiar XL + nick 3. KAMIL - rozmiar L + nick 4. NAT - rozmiar M + nick 5. STACHURSKI - rozmiar M + grupa krwi 0RH+ 6. MAGDA - rozmiar M + grupa krwi 0RH+ 7. BART1 - rozmiar?????????? + nick + grupa krwi ARh+(plus). NASZYWKI NA RZEP 1. basia-janek - grupa krwi - ARh (+) plus ////// 0Rh (+) plus (ze spodem do przyszycia) 2. Roni... - nick (ze spodem do przyszycia) WITAM!pozycja nr.5 i6 STACHURSKI i MAGDA prosimy na rzepy.POZDRO!
Trenex Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2015 KAMIZELKI 1. andrzejburg125 - rozmiar M + nick 2. Bomber - rozmiar XL + nick 3. KAMIL - rozmiar L + nick 4. NAT - rozmiar M + nick 5. STACHURSKI - rozmiar M + nick + grupa krwi 0RH+ 6. MAGDA - rozmiar M + nick + grupa krwi 0RH+ 7. BART1 - rozmiar?????????? + nick + grupa krwi ARh+(plus). NASZYWKI NA RZEP 1. basia-janek - grupa krwi - ARh (+) plus ////// 0Rh (+) plus (ze spodem do przyszycia)
Bart1 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 KAMIZELKI 1. andrzejburg125 - rozmiar M + nick 2. Bomber - rozmiar XL + nick 3. KAMIL - rozmiar L + nick 4. NAT - rozmiar M + nick 5. STACHURSKI - rozmiar M + nick + grupa krwi 0RH+ 6. MAGDA - rozmiar M + nick + grupa krwi 0RH+ 7. BART1 - rozmiar?????????? + nick + grupa krwi ARh+(plus). NASZYWKI NA RZEP 1. basia-janek - grupa krwi - ARh (+) plus ////// 0Rh (+) plus (ze spodem do przyszycia) Trenex tak jak napisłaem Ci na Pw kamizelkę mam, więc poproszę o same naszywki Naszywka : BART1+naszywka grupa krwi ARh+(plus)
megamix Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Cześć Zamawiam naszywki nick - MEGAMIX nick - GANDALF nick - KAROL nick - WIKTOM nick - PERŁA Wpłata 32 zł. Dwa złote oddaje.
megamix Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Cześć Zamawiam naszywki nick - MEGAMIX nick - GANDALF nick - KAROL nick - WIKTOM nick - PERŁA Wpłata 32 zł. Dwa złote oddaje.
Trenex Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2015 1. andrzejburg125 - rozmiar M + nick 2. Bomber - rozmiar XL + nick 3. KAMIL - rozmiar L + nick 4. NAT - rozmiar M + nick 5. STACHURSKI - rozmiar M + nick + grupa krwi 0RH+ 6. MAGDA - rozmiar M + nick + grupa krwi 0RH+ 7. xxxxxxx - rozmiar M (bez nick/ bez grupy krwi/ bez loga klubu na plecach) NASZYWKI NA RZEP 1. basia-janek - grupa krwi - ARh (+) plus ////// 0Rh (+) plus (ze spodem do przyszycia) 2. BART1 - nick + grupa krwi ARh+(plus).(ze spodem do przyszycia) 3. MEGAMIX - nick 4. GANDALF - nick 5. KAROL - nick 6. WIKTOM - nick 7. PERŁA - nick
Rekomendowane odpowiedzi