Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Użytkownicy Opublikowano 3 Kwietnia 2015 A kiedy będziesz zamawiał? Nie do końca jestem pewny rozmiaru....kurtkę mam XL, ale skoro L tu ma być większe od XL. Co najwyżej będzie dieta
Trenex Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2015 We wtorek wysyłam listę do wyceny, podaję konto czekam na wpłaty do 12.04 po czym 13 zamawiam.
Maruda Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 u nas wszystko się zgadza jak tylko podasz nr .konta wyślemy kase pozdro.
megamix Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Cześć Potrzebuje same nicki MEGAMIX , GANDALF , KAROL kamizelki mam tylko nicki są zniszczone ile za to
Klubowicze sonor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Czesc. Da rade dopisać się na listę??
Trenex Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Czesc. Da rade dopisać się na listę?? Dopisuj śmiało.
Sympatycy Miętus Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Chętnie się dopiszę na listę i poproszę tylko : nick: Miętus grupa krwi: B Rh+ (plus)
Klubowicze sonor Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dopisz i mnie na liste: nick: TEDI romz. L nick: ELUNIA rozm. M nick: IVA rozm. M Miętus,nie zapodałeś rozmiarówki... XS-ka na Ciebie??
Sympatycy Miętus Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Kamizelki mam :) , zamawiam tylko gadzety
Klubowicze sonor Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Kamizelki mam :) , zamawiam tylko gadzety aaaaaaaa widzisz Pan Panie... a to w 2012 jak zamawiałem dla nas to brałeś bez nick-a??
Trenex Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2015 AKTUALNA LISTA DO ZAPYTANIA O OFERTĘ BARDZO PROSZĘ O SPRAWDZENIE PRAWIDŁOWOŚCI NICKÓW ORAZ GRUPY KRWI, PONIEWAŻ NA BAZIE TEJ LISTY BĘDĄ ZAMAWIANE NADRUKI. KAMIZELKI 1. Martusia - rozmiar XS + nick 2. Alien - rozmiar XL + nick 3. Alien - rozmiar XXL + nick 4. Malutkiv6 - rozmiar XL + nick 5. Długi - rozmiar L + nick + grupa krwi "AB"RH+ 6. Padre - rozmiar XXL + nick 7. Jack - rozmiar XL + nick + grupa krwi: B RhD+ 8. Sysgone - XS + (M + nick) 9. Robsonn - rozmiar M + nick 10. Janek - rozmiar L + nick 11. Basia - rozmiar S + nick 12.TEDI - rozmiar L + nick 13. ELUNIA - rozmiar M + nick 14. IVA - rozmiar M + nick NASZYWKI 1. nick - MEGAMIX 2. nick - GANDALF 3. nick - KAROL 4. nick - Miętus + grupa krwi: B Rh+ (plus) 5. nick - xxxxx
Alien Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dopisz mnie do naszywek jak możesz , dzięki.
Klubowicze Jack Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2015 7. Jack - rozmiar XL + nick + grupa krwi: B RhD+ U mnie tak ma być, chociaż nie mam pojęcia co znaczy "D". PS. Trenex, nie pisz na czerwono, to kolor Administracji
malutkiv6 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 AKTUALNA LISTA DO ZAPYTANIA O OFERTĘ BARDZO PROSZĘ O SPRAWDZENIE PRAWIDŁOWOŚCI NICKÓW ORAZ GRUPY KRWI, PONIEWAŻ NA BAZIE TEJ LISTY BĘDĄ ZAMAWIANE NADRUKI. KAMIZELKI 1. Martusia - rozmiar XS + nick 2. Alien - rozmiar XL + nick 3. Alien - rozmiar XXL + nick 4. Malutkiv6 - rozmiar XL + nick 5. Długi - rozmiar L + nick + grupa krwi "AB"RH+ 6. Padre - rozmiar XXL + nick 7. Jack - rozmiar XL + nick + grupa krwi: B RhD+ 8. Sysgone - XS + (M + nick) 9. Robsonn - rozmiar M + nick 10. Janek - rozmiar L + nick 11. Basia - rozmiar S + nick 12.TEDI - rozmiar L + nick 13. ELUNIA - rozmiar M + nick 14. IVA - rozmiar M + nick NASZYWKI 1. nick - MEGAMIX 2. nick - GANDALF 3. nick - KAROL 4. nick - Miętus + grupa krwi: B Rh+ (plus) 5. nick - xxxxx 6. nick- Alien 7. nick - Malutkiv6
Burger123 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dopisuję się do listy chętnych na kamizelkę 15. BURGER123 - rozmiar M + nick
Trenex Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2015 AKTUALNA LISTA DO ZAPYTANIA O OFERTĘ BARDZO PROSZĘ O SPRAWDZENIE PRAWIDŁOWOŚCI NICKÓW ORAZ GRUPY KRWI, PONIEWAŻ NA BAZIE TEJ LISTY BĘDĄ ZAMAWIANE NADRUKI. KAMIZELKI 1. Martusia - rozmiar XS + nick 2. Alien - rozmiar XL + nick 3. Alien - rozmiar XXL + nick 4. Malutkiv6 - rozmiar XL + nick 5. Długi - rozmiar L + nick + grupa krwi "AB"RH+ 6. Padre - rozmiar XXL + nick 7. Jack - rozmiar XL + nick + grupa krwi: B RhD+ 8. Sysgone - M + nick 9. Robsonn - rozmiar M + nick 10. Janek - rozmiar L + nick 11. Basia - rozmiar S + nick 12.TEDI - rozmiar L + nick 13. ELUNIA - rozmiar M + nick 14. IVA - rozmiar M + nick 15. BURGER123 - rozmiar M + nick 16. Sysgone- XS ( BEZ NICK) NASZYWKI 1. nick - MEGAMIX 2. nick - GANDALF 3. nick - KAROL 4. nick - Miętus + grupa krwi: B Rh+ (plus) 5. nick - xxxxx 6. nick- Alien 7. nick - Malutkiv6
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Trenex zorientuj się czy Malutkiv6 i Alien chcą po dwie naszywki z nikami. Bo mam wrażenie, ze zamawiają inne naszywki.
Trenex Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Trenex zorientuj się czy Malutkiv6 i Alien chcą po dwie naszywki z nikami. Bo mam wrażenie, ze zamawiają inne naszywki. Już im napisałem PM. tez mam takie wrażenie. Uwaga Uwaga. W pierwszym poście podałem dane i kwoty do wpłat. W związki z bardzo dużą ilością zamówień w firmie Jagatex, chcąc się wyrobić z odbiorem kamizelkami przed Rynią, proszę o w miarę szybkie wpłaty.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Użytkownicy Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Kasa poszła!
malutkiv6 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 AKTUALNA LISTA DO ZAPYTANIA O OFERTĘ BARDZO PROSZĘ O SPRAWDZENIE PRAWIDŁOWOŚCI NICKÓW ORAZ GRUPY KRWI, PONIEWAŻ NA BAZIE TEJ LISTY BĘDĄ ZAMAWIANE NADRUKI. KAMIZELKI 1. Martusia - rozmiar XS + nick 2. Alien - rozmiar XL + nick 3. Alien - rozmiar XXL + nick 4. Malutkiv6 - rozmiar L + nick 5. Długi - rozmiar L + nick + grupa krwi "AB"RH+ 6. Padre - rozmiar XXL + nick 7. Jack - rozmiar XL + nick + grupa krwi: B RhD+ 8. Sysgone - M + nick 9. Robsonn - rozmiar M + nick 10. Janek - rozmiar L + nick 11. Basia - rozmiar S + nick 12.TEDI - rozmiar L + nick 13. ELUNIA - rozmiar M + nick 14. IVA - rozmiar M + nick 15. BURGER123 - rozmiar M + nick 16. Sysgone- XS ( BEZ NICK) NASZYWKI 1. nick - MEGAMIX 2. nick - GANDALF 3. nick - KAROL 4. nick - Miętus + grupa krwi: B Rh+ (plus) 5. nick - xxxxx 6. nick- Alien 7. nick - Malutkiv6 juz doczytalem i bede chcial tylko jedna naszywke z nickiem a co do kamizelki to moze wy mi doradzicie mierzylm swoj rozmiar na kurtce narciarskiej bo na skuter jeszcze nie mam i wyszlo mi ze mam 123cm obwod i to jest M a L to 129.5 i teraz pytanie do was z waszego doswiadczenia ktora lepiej zamowic??? Sorki zaniezdecydowanie i niewiedze początkującego ; (
JuStA Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Kamizelki zazwyczaj bierzemy o rozmiar mniejszą niż kurtka.
Trenex Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Aktualna lista rozmiarowa w pierwszym poście, lista ta będzie skopiowana i obowiązywać będzie przy zamówieniu, dlatego tez bardzo proszę o dokładne sprawdzanie. (Ewentualne zmiany jeżeli będą jeszcze możliwe proszę kierować na PM) Lista wpłat będzie na bieżąco aktualizowana. Mamy naprawdę mało czasu więc wskazany jest pośpiech przy wpłatach. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi