Przemo Opublikowano 21 Września 2006 Opublikowano 21 Września 2006 Witam, czy kto? z Was wybiera się w ten weekend na Nowy |wiat w wawce? Bedzie (może całkiem ciekawa) imprezka motocyklowa. Info organizatora
pablos Opublikowano 21 Września 2006 Opublikowano 21 Września 2006 Przemo zmówimy się już dzi? ... i wspólnie razem większ? grupk? sobie pojedziemy .... . Ja wstawię się na 100%.
Administrator Artix Opublikowano 21 Września 2006 Administrator Opublikowano 21 Września 2006 Ja wstawię się na 100%. Oj Pablos na 2 kolach i chcesz sie wstawic Tak na marginesie pewnie podjade, ale w niedziele na parade to nie wiem czy tak wstane w srodku nocy. To moj pierwszy weekend od mc gdzie moge sie naprawde wyspac
Maciek Opublikowano 22 Września 2006 Opublikowano 22 Września 2006 I my Z Ani? W niedzielę się wybieramy mysleli?my co? około 10:00 Ruszać z domku na Nowy |wiat.
pablos Opublikowano 22 Września 2006 Opublikowano 22 Września 2006 Proponuję w niedzielę spotkać się na Nowym |wiecie pomiędzy 10.30-11.00 na wysoko?ci ul. Chmielnej .... co by?my się poznajdowali jak będzie tłum.
Maciek Opublikowano 22 Września 2006 Opublikowano 22 Września 2006 Pablos A może z pod młyna ruszymy razem ?? Kolumna zawsze lepiej wygl?da
pablos Opublikowano 22 Września 2006 Opublikowano 22 Września 2006 Więc może ... 10.30 z pod Młyna ruszymy .... wiara co Wy na to????? kto się pisze ???? Sobota wedle uznania ......a , Niedziela 10.30 Młyn start .....
Maciek Opublikowano 22 Września 2006 Opublikowano 22 Września 2006 Ania i Maciek Melduj? się o 10:30 pod Młynem w Niedzielę.Na
Gość andrew Opublikowano 23 Września 2006 Opublikowano 23 Września 2006 Będę w W-ie na Nowym ?wiecie na 11.30 - mam kawałek drogi do przejechania, do zobaczenia.
pablos Opublikowano 23 Września 2006 Opublikowano 23 Września 2006 Więc pod?żaj za tropem znaczka www.burgmania.net ... tam gdzie znajdziesz znaczek znajdziesz i Nas.
pablos Opublikowano 24 Września 2006 Opublikowano 24 Września 2006 No i po imprezie na Nowym |wiecie .... tym co nie byli powiem jedno nie żałujcie ....Katastrofa na kółkach..... . Poza tym że była okazja spotkać się z kilkoma znajomymi ... to nic więcej nie zasługiwało na uwagę Kilka spostrzeżeń z mojej strony: 1.Impreza chaotyczna ... 2.Brak jakiejkolwiek organizacji (patrz niżej np.) 3.Uczestnictwo w paradzie płatne 4.Parada wygl?dała tak: puszczali po 5-7 motocykli jak się ?wiatła zielone na skrzyżowaniu pojawiły, potemjedni gonili drugich a nikt nie wiedziała gdzie jechać więc totalny rozgardiasz. 5.Zespół który został tam zaproszony do grania na estradzie to .... jakie? babki oszołomy co o muzyce wiedz? tyle co Ja o o naprawie Stacji Kosmiczne Sojuz. Dobrze tyle wystarczy ... negowania ... niech już więcej nie robi? szkoda ich zachodu -TOTALNA LIPA
Mario Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 Mi sie podobały kurtki retbike po "crash testach" oraz wyprzedaż poreklamacyjnych ubrań u nich, mozna było sie ubrac za bardzo rozsadna cene. I jeszcze na stoisku Kymco nowy ATV przeprawowy o pojemnosci 500 , mam tylko nadzieje ze ma inny nie X.
dr.big Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 E tam , byly "popisy na szosie", zimne piwko, slonko grzalo i mozna bylo pogadac z paroma znajomymi. Czego chciec wiecej ?
jagroski Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 Ano wła?nie to miała być imprezka na N|, a pewne typowe dla tego organizatora niedoróbki można pomin?ć milczeniem. Nireformowalny org. Mnie się podobało, bo....Bigu masz rację!!!!!!!!!! !w00t !vampire
Kubus Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 Najlepszy był hit: "W torebce majtki nosze" !TAZ buahahhaha Ale kolo na endurko pokazał klase ;]
Rekomendowane odpowiedzi