andrzejSkoczow Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Roztomili 100 Lat i samych pięknych dni na wyjazdy
Klubowicze Jack Opublikowano 22 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2015 Andrzeju, sam nie wiem, czy Ci zazdrościć, czy nie... Życzę Ci, żeby teraz zaczęła się druga, lepsza połowa Twojego życia. Do zobaczenia w Gruzji.
Shinji Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Andrzejku ! Mordo my moja ! Wszystkiego dobrego,a w szczegolnosci zdrowka, co bys te wszystkie te plany zrealizowal !
kmodzele Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Andrju, ale Ty wiesz, że teraz jesteś na naszym utrzymaniu? Tzn. tych przed emeryturą. Mało jedz i nie rób wypadków. :-D Trzymaj się. PS Strasznie wcześnie Cię "wypuścili".. Raj w Mysłowicach! Ja chyba do swojej nie dożyję.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 23 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2015 wszystkiego dobrego najlepszego super wyjazdów i przyjazdów zwiedzania swiata
Klubowicze Patryk Opublikowano 23 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2015 Witejcie roztomili , nastapilo apogeum mojego odejscia na emeryture , odbyla sie dzisiaj impreza pt. Oblewanie emerytury , byl obecny caly moj dotychczasowy dozor , koledzy z pracy mlodsi i starsi , byly prezenty , podziekowania i alkohol . W sumie nazbieralo sie 45 osob , ale impreza byla super i tak sie zakonczyla Pewnie wszyscy się cieszyli że nareszcie!!!! A my się cieszymy, że będziesz miał czas na spotkania i wyjazdy..... i nie będziesz się tłumaczył, że winda na powierzchnię się spóźniła :-))) ps. Po roku euforii zacznie Ci się nudzić.
Rekomendowane odpowiedzi