kropkacompl Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Witam Ktoś wie dlaczego zniknęło moje zdjęcie profilowe ? Dziś do południa jeszcze było. Dodam ,że nic nie zmieniałem. Wgrałem zdjęcie drugi raz. Jednak samo zniknięcie zdjęcia bez mojej ingerencji jest dość dziwne.
LWfilip Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 A tak prawdę pisząc to akurat Twoją fotkę to widziałem, prawie tyle razy ile zaglądałem na forum. Kiedy to pisze, fotka jest. Może tylko Ty jej nie widzisz bo komp ma problem z internetem. To się zdarza.
kropkacompl Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 A tak prawdę pisząc to akurat Twoją fotkę to widziałem, prawie tyle razy ile zaglądałem na forum. Kiedy to pisze, fotka jest. Może tylko Ty jej nie widzisz bo komp ma problem z internetem. To się zdarza. Do południa fotka był. Teraz jak odpaliłem kompa fotki nie było. Więc wgrałem ją ponownie. Co do problemu z łączem to nie sądzę bo na telefonie też fotki na forum nie było widać. Nic może to jakiś błąd serwera.
Klubowicze Marzena Opublikowano 20 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2015 Musisz mieć jakieś problem z komputerem,ja również zdjęcie widzę cały czas.
marek_m Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 Był wczoraj moment, kiedy zdjęcia nie było.
dr.big Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 Wgrać na nowo i po problemie. Nie do zdiagnozowania (nakład czasu) to, co stało się (ewentualnie) w systemie. Edit: Widzę, że Tetsuo wyjaśnił w międzyczasie ten problem . Czyli dotyczy to użytkowników mających za avatar wgrany gravatar...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2015 mnie się to też kiedyś przytrafiło, z niewyjaśnionych przyczyn zniknęłam, ale nie ze mną te numery uparta jestem wgrałam się i jestem
Administrator Tetsuo Opublikowano 20 Marca 2015 Administrator Opublikowano 20 Marca 2015 Problem ze zdjęciami rzeczywiście był. Wczoraj około południa, przestawiałem opcje w związku z pojawiającymi się u niektórych użytkowników błędami avatarów. W skrócie - wyłączyłem użycie Gravataróv... Jeśli komuś się wywaliło to proszę o ponowne dodanie.
kropkacompl Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Opublikowano 20 Marca 2015 Wgrałem nowy bo to nie problem. Myślałem tylko ,że to jakiś większy problem z serwerem. Dzięki za informacje i przepraszam za zamieszanie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi