walducha Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Moze jutro jak bedzie pogoda jakis wypadzik np.Skała,Ojców???
ADAM07 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 czesc, chetnie bym to zrobil , nawet na to czekam ale u mnie leje juz 3 dzien i nie bardzo to widze....
wladek Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Hejka , to o której i gdzie się spotykamy ?
walducha Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Opublikowano 8 Marca 2015 Myslalem tak o 11.00 na BP na Saskiej
walducha Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Opublikowano 8 Marca 2015 ok ja tez jestem jak ktos chętny zapraszamy wyjazd z bp 11.15
walducha Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Opublikowano 9 Marca 2015 Dzieki Wladziu za wczorajsze towar !scooter zystwo ,pogoda super ...
wladek Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Wypady z wami Waldi , to czysta przyjemność , dzięki
Bodzioh Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Witam, Chętnie przyłączę się od czasu do czasu na przejażdżki po małopolsce. Z tego co wiem, to w grupie małopolskiej jest sporo kolegów którzy przesiedli się już na różne motocykle, a z racji tego, że bardziej mi odpowiada spokojna jazda to podpytuję czy organizują się na wypady koleżeństwo typowo na Maxiskuterach Pzdr.
Miras Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Witaj Bodzioh od Majki... Myślę że spokojna jazda - rekreacyjna odpowiada większości tutaj obecnych (dlatego jeszcze jeździmy na Maxi), chociaż prędkość przelotowa na trasie to i czasem 140km/h, a wtedy już wieje... Sezon powoli rusza, to i towarzystwo na wypady będzie się organizować, mnie również wciągnęła ta Maxiturystyka także też jestem zainteresowany Maxiwypadami w weekendy........ a czasem i na weekendy.. Pomysły i propozycje wypadów pojawiają się tutaj często, także kwestia dogadania na forum i dołączenia do Ekipy.... Mnie osobiście jeździ się dobrze w otoczeniu gór, jezior, itp.... nie lubię autostrady i braku wrażeń wizualnych.. jest wiele ciekawych miejsc od Tatr poprzez Słowację, aż po Bieszczady.... także trzeba ruszyć du... w ciepły wolny week.. ps. jak bardzo lubisz Majesty, to w dniach 19-21.06.2014 węgierski Majesty Club organizuje zlot Majek w Egerze... ładne miejsce, ładna trasa, bliżej niż Burgmania 2015, cieplej, dobre wino, prawie egzotycznie;-), także jakby byli chętni z PL to możemy kolegów odwiedzić... http://majestyscooter.uw.hu/index.html
Zbychu Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Witam posiadaczy Majek. Dotychczas byłem jedynym jeżdżących na takim sprzęcie. Zlot w Egerze super sprawa corocznnie jeżdżę tam na weekend majowy do miejscowości Bogacs 12 km od Egeru z przyczepą kempingową. Proponowałem wyjazd na maxi jednak nie było chętnych na wyjazd powyżej jednego dnia. Może teraz się uda.
Bodzioh Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Witam kolegów ;-) Szybka reakcja, a to znak żeśmy wszyscy już stęsknieni za powrotem do przemierzania kilometrów. Jeżdżę sporo, głównie jednodniowo ale kilka razy w sezonie też na dłużej. A więc do spotkania jak już przyjdzie to ciepło :-) pzdr.
walducha Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Opublikowano 29 Marca 2015 Cześć wszystkim za oknem ładna pogoda ktoś ,gdzieś,dziś??
wladek Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Hej , może do Wieliczki na memoriał Kuliga i Bublewicza ? http://www.superos.p...rial2015.jpg , http://www.superos.pl/index.php Jestem o 11.50 na BP- ul. Saska-Kraków
Rekomendowane odpowiedzi