Jolka Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Kochani Mam zaszczyt powitać Was w Nowym Roku Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 1 Stycznia 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Witajcie ludziska , Jola stawia . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ja poproszę jakąś cytrynóweczkę . Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 A ja makowca po proszę . Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Witajcie w 2015 roku !!! Rany Jola jedni chcą cytrynówkę inni makowca, Robson zawsze był żądny stawiania!!! Z uwagi na to, że nie zdążyłem przed Nowym Rokiem, robię to teraz. Życzę Wam wszystkim pięknych, przejechanych kilometrów z bananem na twarzach, (tak jak jechaliśmy wspólnie w burze, deszcz do Zakopca!!!) Udanych spotkań, z cytrynówką, makowcami itd. Wszystkiego najlepszego życzy Arkadiusz z rodziną. Nie dam Wam tak ot, sobie zapomnieć o mnie, nie, nie !!! Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Przyjedziemy kiedyś do Ciebie. Zobaczysz, zawsze działamy z zaskoczenia . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Przyjedziemy kiedyś do Ciebie. Zobaczysz, zawsze działamy z zaskoczenia . Jak nie jak tak Mały nalocik hi , hi ...stworzono je kozaaaaaaaaaaaa..... Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jak nie jak tak Mały nalocik hi , hi ...stworzono je kozaaaaaaaaaaaa..... Oj działo się działo . Mamy co wspominać . P.S. Twardziel z pod Chojnic ja , ja nie nie mogę hi hi hi . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 No co się nabijata ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 3 Stycznia 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witajcie w 2015 roku !!! Rany Jola jedni chcą cytrynówkę inni makowca, Robson zawsze był żądny stawiania!!! Z uwagi na to, że nie zdążyłem przed Nowym Rokiem, robię to teraz. Życzę Wam wszystkim pięknych, przejechanych kilometrów z bananem na twarzach, (tak jak jechaliśmy wspólnie w burze, deszcz do Zakopca!!!) Udanych spotkań, z cytrynówką, makowcami itd. Wszystkiego najlepszego życzy Arkadiusz z rodziną. Nie dam Wam tak ot, sobie zapomnieć o mnie, nie, nie !!! Arek, fajnie że żyjesz, ale ogarnij się chłopaku i zacznij mysleć o jakiejś kozie, żeby Cię woziła - wiosna tuż tuż . Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Przyjedziemy kiedyś do Ciebie. Zobaczysz, zawsze działamy z zaskoczenia . Czekam, dla Was zawsze drzwi otwarte !!! Arek, fajnie że żyjesz, ale ogarnij się chłopaku i zacznij mysleć o jakiejś kozie, żeby Cię woziła - wiosna tuż tuż . Myślę o kozie, spokojnie, ale mi Burgolot w głowie i poluję !!!! Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Czytam chłopaku czytam :-( Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Arek tak trzymaj Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 5 Stycznia 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zaczynam sie bać, bo śnią mi się ostatnio B650, ale jak ... Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Trzymam kciuki za wszystkie zakupy Burgolotów. A tak swoją drogą to znowu baaardzo chciałbym już pojeździć na skucie. Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 No i sny nawet się sprawdzają, Robson Ty to potrafisz Król jest tylko jeden :-P Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Robson, dawaj Króla, a co tam ... Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Nie widziałem jeszcze Robsona tak szczęśliwego na Zacnej. Król to jednak Król. Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 6 Stycznia 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Kto wie, Panowie kto wie ,...? Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 To tak jak by sobie cyrograf napisał . Nie trzeba było wsiadać , a tatuś jeszcze go podpuszczał , a to ma takie ładne a zobacz a to jak działa . P.S. Robert oj oj . Proszę mi tu kolegą nie manipulować Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Toć sam słyszałeś ze miał sen i ten sen mu się spełnił na jawie. Niech się przymierza to nic nie kosztuje Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Sen jaki sen tatuś toć to omamy . Ale co sobie posiedział to jego hi hi hi . P.S. No to dalej z betonami Toruń - 8 zima lekka . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Widze, ze jedzonko bylo smaczne. Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Przede wszystkim dużo Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Nie widziałem jeszcze Robsona tak szczęśliwego na Zacnej. Król to jednak Król. E tam Robert był trochę trafiony i nie wiedział co czyni Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi