Chciałem się przywitać w dziale "serdeczności" ,ale tam tylko urodziny itp. więc tu wcisnąłem moje Was powitanie.
Parę miesięcy temu przeprowadziłem się i do mojego miejsca pracy mam 20km, które chcę zacząć pokonywać jednośladem.
Jeżeli taka jazda przypadnie mi do gustu to pokuszę się o zrobienie kat A.
Przechodzę do rzeczy. W lutym/marcu chcę kupić coś o pojemności 125.
Mam już trzy motory na oku:
Mój faworyt - Peugeot Satelis (zastanawiam się czy wszystkie wersje a w szczególności "compressor" spełniają wymogi na kat B i na, którą szczeólnie zwrócić uwagę ? )
kolejne to:
Piaggio X9 evolution
i na koniec "Król"
Suzuki Burgman fajnie jak by siętrafiła wersja K7 ale k6 też nie pogardzę.
Oczywiście ograniczają mnie fundusze bo max co wycisnę z portfela to 5tys.
Czy właściciele tych "potworków" mogą mi doradzić na co szczególnie zwrócić uwagę i co Wy byście wybrali ? ( wasze doświadczenie i wiedza może mi bardzo pomóc )
Pozdrawiam.
P.s.Jeżeli post powinien być w innym dziale to przepraszam i proszę Administrację o przeniesienie.
Pytanie
kropkacompl
Witam Wszystkich serdecznie!
Chciałem się przywitać w dziale "serdeczności" ,ale tam tylko urodziny itp. więc tu wcisnąłem moje Was powitanie.
Parę miesięcy temu przeprowadziłem się i do mojego miejsca pracy mam 20km, które chcę zacząć pokonywać jednośladem.
Jeżeli taka jazda przypadnie mi do gustu to pokuszę się o zrobienie kat A.
Przechodzę do rzeczy. W lutym/marcu chcę kupić coś o pojemności 125.
Mam już trzy motory na oku:
Mój faworyt - Peugeot Satelis (zastanawiam się czy wszystkie wersje a w szczególności "compressor" spełniają wymogi na kat B i na, którą szczeólnie zwrócić uwagę ? )
kolejne to:
Piaggio X9 evolution
i na koniec "Król"
Suzuki Burgman fajnie jak by siętrafiła wersja K7 ale k6 też nie pogardzę.
Oczywiście ograniczają mnie fundusze bo max co wycisnę z portfela to 5tys.
Czy właściciele tych "potworków" mogą mi doradzić na co szczególnie zwrócić uwagę i co Wy byście wybrali ? ( wasze doświadczenie i wiedza może mi bardzo pomóc )
Pozdrawiam.
P.s.Jeżeli post powinien być w innym dziale to przepraszam i proszę Administrację o przeniesienie.
43 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi