Gość xedos1 Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 Witam wszystkich, wybieracie się do Łodzi na http://www.motoweteranbazar.com/ Warto tam pojechac?
drogowiec Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 Chyba mam za daleko, bo na żadnym nie byłem..... hihihi. Pewnie jednak się zjawię na najbliższym. Gadaj?, że łódzki największy w Polsce. Pozdrówka
Gość xedos1 Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 Ciekaw jestem czy dostane co? do Helixa
Jerzyk Opublikowano 5 Września 2006 Opublikowano 5 Września 2006 Witam, I mam pytanie: czy ten bazar „nakierowany” jest –zgodnie z nazw? głównie na miło?ników starych/weteranów? – czy też można realnie liczyć na jaki? znacz?co bogaty asortyment odzieży: kaski, buty, kurtki. Oczywi?cie wszystko po dogodnych cenach!? Kto ma takie/praktyczne rozeznanie? Pozdrawiam
Geni Opublikowano 5 Września 2006 Opublikowano 5 Września 2006 Kiedy? bywałem i asortyment był znacznie szerszy od tego, na co wskazaywałaby nazwa. Ogólnie jest tak - pierwszego dnia większy asortyment, drugiego dnia niższe ceny.
Gość Rysiek Opublikowano 5 Września 2006 Opublikowano 5 Września 2006 Xedos 1 co potrzebujesz do helixa , napisz mi meila albo odezwij się tu. Pozdrawiam serdecznie.
Gość xedos1 Opublikowano 6 Września 2006 Opublikowano 6 Września 2006 Ja się wybieram w sobote, porobie troche ciekawych fotek i wrzuce na forum. Nastawiam się głównie na ogl?danie i podziwianie starych motocykli i samochodów i może poszukam jakiej? fajnej kurtki jesiennej
brzoza Opublikowano 6 Września 2006 Opublikowano 6 Września 2006 Motobazar w Łodzi to już tradycja ,paczka pewnych motomaniaków z Radomska i okolic zawsze tam go?ci . Je?li kto? lubi skupisko jedno?ladów wszelakiej masci i wszystko co z nimi zwi?zane w jednym miejscu ,to dobrze trafi P.S. Grochówa w maju była okropna. .
dr.big Opublikowano 7 Września 2006 Opublikowano 7 Września 2006 (...)porobie troche ciekawych fotek i wrzuce na forum(...) Koniecznie dla tych, ktorzy do Lodzi maja pare kilometrow .
asmo Opublikowano 9 Września 2006 Opublikowano 9 Września 2006 Motobazar w Łodzi to już tradycja ,paczka pewnych motomaniaków z Radomska i okolic zawsze tam go?ci . Je?li kto? lubi skupisko jedno?ladów wszelakiej masci i wszystko co z nimi zwi?zane w jednym miejscu ,to dobrze trafi P.S. Grochówa w maju była okropna. !V . No i ja tez bylem tym razem Szczerze mowiac, bardzo duzo wszelekiej masci czesci... ale zeby znalezc cos do skuterow, trzeba bylo sie troszke naszukac Ogolnie, oplacalo sie jechac
Gość xedos1 Opublikowano 9 Września 2006 Opublikowano 9 Września 2006 Na moto bazarze było super, mam sporo fotek, może kto? wrzuci na jaki? serverek?
brzoza Opublikowano 9 Września 2006 Opublikowano 9 Września 2006 CZę?ci moc ale żeby to posegregować i do skutów dopasować trzeba fachowca !V .Bardzo duży wybór ubiorów ,kasków , botków i wszelakich dupereli .Zauważalna obniżka cen i jeszcze do utargowania ,głównie ciuchy irękawice.Co do samych maxi wybór żaden.Burgmana widziałem, ale na zewn?trz, granatowa 650tka z nalepk? klubow?, domy?lacie się jak? Oko można było zawiesić na starociach i militariach nie ujmuj?c nic weteranom nieco już przebranym, w porównaniu do bazaru majowego.Spędzone kilka godzin w takim raju jedno?ladow i wszystkim ,co z nimi zwi?zane daje dużo , dużo radochy.
Gość xedos1 Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 Mi się udało kupić fajny znaczek Helixa Kupiłem kołnierz i szwagier kask Nolana
Gość Rysiek Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 Xedos czy przypadkiem tych znaczków nie masz dwóch, chętnie bym jeden odkupił, a jeżeli kupiłe? go u tego co kołnierz i kask to daj mi namiary jak masz.
Rekomendowane odpowiedzi