Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Listopada 2014 Administrator Opublikowano 25 Listopada 2014 Honda właśnie ogłosiła, że od 1949 roku wyprodukowała 300 milionów jednośladów. Ten 300 milionowy to Honda Gold Wing 40th Anniversary, która zjechała z taśmy w Kumamoto w Japonii. Tutaj oficjalne podziękowanie dla 300 milionów nabywców od fabryk Hondy na całym świecie. [media=] [/media]
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 25 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2014 Poprostu "zacna" marka.
Klubowicze Campto Opublikowano 25 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2014 Trzeba przyznać, że liczba TRZYSTA MILIONÓW robi wrażenie.
Lucjan73 Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Cyfra robi wrażenie, ja dotychczas miałem 5 sztuk z tych 300 milionów, może jeszcze coś przybędzie w przyszłości
Klubowicze Piootr Opublikowano 25 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2014 Jedną z tych 300 mln wyprowadziłem rok temu z salonu, więc dziękuję HONDA !!!! GRATULACJE !!! Dobra robota.
Klubowicze MAKI Opublikowano 25 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2014 Trzeba przyznać, że liczba TRZYSTA MILIONÓW robi wrażenie. A jaka kasa ! Letko niech by tylko po tysiaku za sztukę wzięli ! A tu wśród tych 300 mln są i takie modele które schodziły po kilkadziesiąt tysi !!! Ale DOLARÓW !! Ufff... Aż się w pacynie kręci . No nie wysoki wynik .
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 25 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2014 Ja przygarnąłem trzy sztuki i trzymam.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 25 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2014 Mam udział w tych 300 mln, 2 szt.
Sympatycy irasko Opublikowano 25 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Listopada 2014 HONDA !! Gratuluję i cieszę się, że również ja mogę jeździć "zacnym" sprzętem. Kolejnych 300 mln życzę.
czaro69 Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Co Honda to Honda, liczba wyprodukowanych sztuk robi wrażenie,brawo
Klubowicze krzytro Opublikowano 25 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2014 A wiecie dla czego ich tyle sprzedali? Bo każdy może ją mieć,a nie każdy może mieć Króla
czaro69 Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Albo nie chce go mieć...Każdy ma wybór
Klubowicze Piootr Opublikowano 25 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2014 A wiecie dla czego ich tyle sprzedali? Bo każdy może ją mieć,a nie każdy może mieć Króla Krzysiu. Nie każdy chce mieć Króla.
Shinji Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Super wynik ! Bylem pod koniec pazdziernika w tej fabryce Hondy w Kumamoto - dokladnie w Ozu. Z Kumamoto jechalem lokalnym pociagiem z 34 minuty, a potem taksowka, bo fabryka znajduje sie na obrzezach i nie ma polaczenia komunikacja publiczna. Fabryka robi wrazenie i widzialem linie montazowe - tam tez widzialem linie Goldwingow, ktora jest osobna linia produkcyjna od trzech innych i pracuja tam najbardziej wykwalifikowani pracownicy Hondy. Tam tez produkuja moja Integre, jednak w ten dzien nie mieli Jej w harmonogramie Zaluje, ze zdjec nie moglem robic w srodku, bo dla fana dwoch kolek to jest raj na ziemie Tyle blyszczacego sprzetu w jednym miejscu Fabryka ogromny nacisk kladzie na ochrone srodowiska i wykorzystywanie zasobow naturalnych - panele sloneczne wlasnej produkcji, czy tez wykorzystywanie podziemnych wod do klimatyzacji pomieszczen. Nie wspomne o zaawansownym wykorzystywaniu powtornie wody w procesie produkcji, a takze wykorzystywanie deszczowki. Nie dziwi to, poniewaz fabryka zostala wybudowana na terenie niezurbanizowanym otoczona przez nature. Musze przyznac, ze na ulicach Japonii kroluja male pojemnnosci, chociaz najbardziej popularnym modelem jest FORZA. Duzych skuterow nie uswiadczylem, nie widzialem oczywiscie takze Integry ale NC700x udalo mi sie wypatrzec na ulicy w Tokio.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 25 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2014 Ładna suma wyprodukowanych Hond czyli Zacnej marki :clapping:
Klubowicze krzytro Opublikowano 26 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2014 Albo nie chce go mieć...Każdy ma wybór Krzysiu. Nie każdy chce mieć Króla. To był taki żarcik,wyluzujcie
dr.big Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Gratki , to średnio wychodzi po 4,6 miliona rocznie... Edit: W większości to pewnie "popierdułki", ale mimo to, wynik godny... PS. Naprawdę nie lubię naprawiać skrzyni ...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2014 znaczy co ? na rok robią 4 615 384 sztuk ??
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 26 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2014 Spory w tym udział ma Honda Cub, czyli skrzyżowanie motoroweru ze skuterem... Wyprodukowali tego ponad 40 milionów sztuk.
Trenex Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Wynik robi wrażenie, nie bez kozery nazywamy je Zacne
Geni Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 6 sztuk gościło w moim garażu i złego słowa o żadnej nie powiem.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 26 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2014 A wiecie dla czego ich tyle sprzedali? Bo każdy może ją mieć,a nie każdy może mieć Króla Albo nie chce go mieć...Każdy ma wybór Krzysiu. Nie każdy chce mieć Króla. To był taki żarcik,wyluzujcie Przecież Krzysiek też nie chce go mieć.
czaro69 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 A coraz ciężej znaleźć amatora na ten towar
Sympatycy krys70 Opublikowano 26 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 26 Listopada 2014 znaczy co ? na rok robią 4 615 384 sztuk ?? To daje (przy założeniu pracy w ruchu ciągłym tzn.365 dni w roku) oszałamiający wynik 12645 szt na dobę... Az trudno w to uwierzyć... A moze to nie o 19... rok chodzi??
Rekomendowane odpowiedzi