Klubowicze Jack Opublikowano 5 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2014 No to Lucek się wreszcie wkręcił... Pewnie nikt już nie pamięta, ale... jeśli ma ktoś zdjęcie Lucjana, to trzeba by tu dokleić http://www.forum.burgmania.net/topic/11850-administracja-twoje-wyobrazenie/#entry192019 Lucuś, powodzenia na nowej drodze życia.
Gość Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Nie wiem co napisać. Wszystkiego najlepszego?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2014 Lucjan, gratulacje! PS Te 5 tys. to brutto czy netto? A służbowy tmax, to w jakim kolorze? A dali Ci jakiś fundusz reprezentacyjny?
Klubowicze MAKI Opublikowano 5 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2014 Nooo Lucjan !!! Łubu dubu , łubu dubu , niech nam żyje WicePrezes naszego Klubu ! Niech żyje Nam ! Gratulacje
kmodzele Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 5 tysi... Ale w Euro... Kiedy pączki? Powodzenia!
Klubowicze krzytro Opublikowano 6 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2014 No i nie zadzwonili ,powodzenia Lucjan
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2014 Mi proponował dychę ale się nie zgodziłem. Lucek tanio się oddałeś. POWODZENIA w znoju.
Klubowicze Roni Opublikowano 6 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2014 Dobrze, że z Luckiem nigdy nie miałem na pieńku ( a pamiętasz jak nosiłem Marię na rękach?) Mało piszę na forum, ale "sorry taki mamy klimat" i za czytanie można dostać zjobke. Powodzenia i wytrwałości życzę. ps. jakby co? zawsze pomogę i w razie czego zamknę temat
dr.big Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Mi proponował dychę ale się nie zgodziłem. Lucek tanio się oddałeś. POWODZENIA w znoju. Ale to 5 tysi euro i IronMax swieżutki, jak tylko się pojawi w salonach ...
Klubowicze Jordan Opublikowano 9 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2014 gratulacje Lucjanie. teraz czytania masz na potęgę powodzenia
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 22 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2014 Jak zwykle nie nadążam, Lucek powodzenia i współczuję.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 23 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Listopada 2014 Lucjan gratulacje ,a będąc Adminem zyczę wytrwałosci i spokojności
Klubowicze Ewik Opublikowano 28 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Listopada 2014 Lucjan gratuluje podjęcia wezwania. Cierpliwości i wytrwałości życzę.
Klubowicze sonor Opublikowano 29 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Listopada 2014 Gratulacione Lucjano iiiiiiii powodzenia w administrowaniu
Arkadiusz Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Lucjan Administrator ? Tylko, bez czerwonych wpisów, proszę. Ale, czyń swoją powinność !!!
Rekomendowane odpowiedzi