Skocz do zawartości
Forum Burgmania

coś cichutko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co tak cicho chyba dalej wszyscy jeżdżą i nie mają czasu do kompa zasiąść :) ja sezonu jeszcze nie skończyłem ,zobaczymy jak długo jeszcze da się śmigać.

Opublikowano

Śmigamy, a zaliż.... śmigamy. Trójmiasto jeszcze nie śpi.

Opublikowano

Ja smigam,ale autem... Czekam na nowy sprzęt, ale już w tym sezonie nie pośmigam,ale wiosna blisko,więc do wiosny :-)

Opublikowano

Jaro jesteś usprawiedliwiony od jeżdżenia ,ale nie od pisania :P ....a tak na marginesie jak poszukiwania sprzętu ?

Opublikowano

Sprzęt się szuka,mam od tego ludzi... :-)

• Klubowicze
Opublikowano

Planowałem wczoraj jazdę Zacną do Olsztyna do lekarza i na Rehabilitację ale moja Zacna na mnie się obraziła i nie odpaliła pokazując mi "figę z jazdy..." (rozładował się akumulator) ... byłem zmuszony jechać samochodem, w tym sezonie mało kilometrów nią przejechałem czyżbym zaczał się już starzeć ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Zacna na mnie się obraziła i nie odpaliła pokazując mi "figę z jazdy..." (rozładował się akumulator) ... czyżbym zaczał się już starzeć ;)

Przemku to nie zacna się obraziła ! To właściciel się zakręcił , że przed taką podróżą nie poszedł dzień wcześniej i nie sprawdził motóra . Na starość to ty nie zwalaj :msn-wink: ! W twoim wieku mój ojciec na hm.... dwa wiadra podnosił :laughing: . Trochę rozwagi . :Jumpy:

Opublikowano

Doktorek ja w tym roku widzę więcej wymówek niż jazdy!!! oj nie ładnie...... .szybko naładować bateryjkę i dopóki ciepło śmigaj zacną.

Opublikowano

Przemku :msn-wink: ! W twoim wieku mój ojciec na hm.... dwa wiadra podnosił :laughing: . Trochę rozwagi . :Jumpy:

Mój znowu jak się załatwiał i kucał to rękoma się trawy trzymał :fish:

• Klubowicze
Opublikowano

Mój znowu jak się załatwiał i kucał to rękoma się trawy trzymał :fish:

Dobre !!! :clapping:

Zdrowych my ojców mamy !? . Chyba tak - bo ? 40 lat przepracował na budowie i 5-ki potomstwa się dochował . Dlatego tak łatwo te wiadra pod nosił . :flex:

Opublikowano

A ja otóż drodzy koledzy zeszłej niedzieli z Romanem na polataniu krótkim się złapałem:D

Wstałem rano, przestawiłem zegarek i odczułem potężną potrzebę przewietrzenia moich myśli na 2oo. Roman stanął na wysokości zadania i po pół godzinie czekał uzbrojony na swoim Królu pod domem skąd pomknęliśmy. Pomimo faktu że słabo ciepło było (bo aż +1 stopień C) to nie zabrało nam krzepy by przemknąć sprawnie przez nasze ciekawe (zwłaszcza w niedzielne poranki) miasto by zasiąść przy wybornej kawce z Romanem który zdał mi relację z Ełckiego zakończenia sezonu;)

Także panowie przyznam się, że niesamowicie ubolewam z racji mojej nieobecności na zamknięciu sezonu w Ełku i Gorąco pozdrawiam;)

Opublikowano

Mateusz szykuj się na rozpoczęcie sezonu... ;-)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj poddałem się bez walki.bylo -0.5 st.i ślisko a już dziś to nawet nie rozmyslalem nad wyjazdem.czyli sezon raczej zakończony w dniu 18 listopada.do tego dnia jeździłem codziennie.jeszcze dzień wczesniej wracalem wieczorem to bylo -0.3 st. Ale sucho i dobrze sie jechalo. No nic trzeba do wiosny czekać. Jakaś dolina mnie już zaczyna łapać :(

Opublikowano

Wymiękasz Czaro,ja żebym nie sprzedał to nawet w śnieg bym jeździł... ;-)

• Klubowicze
Opublikowano

Wiem coś na temat tej aury . Dziś w nocy wracałem z W-wy do Ełku przez Białystok - w taką śnieżycę jeszcze nie jechałem .

Czyżby zima nam się zaczęła od Podlasia ? bo od Moniek było sucho .

Wymiękasz Czaro,ja żebym nie sprzedał to nawet w śnieg bym jeździł... ;-)

No to masz okazję ! Mój sprzęt stoi u Mirka w Hajnówce po reanimacji . Jedż odbieraj a przy okazji przetestujesz nówkę skrzynię ( no prawie nówkę ) . Prowadż do siebie do garażu a ja przyjadę pociągiem i odbiorę od Ciebie .

Opublikowano

U was się zaczęło i niech u Was zostanie :)

Opublikowano

U was się zaczęło i niech u Was zostanie :)

już idzie do Was ;-) ,ładna zima...

1487439_753922864680966_4688238241595034166_n.jpg?oh=9998ee326ffc97796ffe381e4690e2f0&oe=54D464E2&__gda__=1423184761_b4ff682c989f04c47bf1e99e1c8b9fc6

10805560_753923268014259_5041395271616584876_n.jpg?oh=0cbbfc66df7f97d82dfdbb39bde7394f&oe=54D6B2FC&__gda__=1423803424_cdfc7e23b08c52b062c03ff07a3a0428

Opublikowano

ło madafaka to samo mam za oknem, od dzisiaj z rana..........wczoraj było trochę ,dziś jest już dużo