Skocz do zawartości
Forum Burgmania

III Scooter's Party Firlej "Zakończenie Lata 2006"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Melduje bezpieczny powrót do domu

Oj się działo!!!!!!!!! Pozdrawiam wszytkich

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Qw@ki

40

• pablos

11

• Pavulon

11

• pawko

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

Heja...

Kubo in da house...

Wyjazd zamkn?ł się liczb? 820km...

Dojazd Z krakowa do Firleja zaj?ł 5H30Min... Powrót zaj?ł Mi 3H30Min z przerw? na tankowanie i pierożki ruskie w Kielcach...

Zlot uważam za udany... Głównym celem wyjazdu było pogadanie sobie ze znajomymi Burgmaniakami... Cel osi?gnięty...

Pogoda można powiedzieć, że dopisała... prócz jednego "wybryku", który zapadnie chyba wszystkim obecnym w pamięci można powiedzieć, że było fajnie...

Przyjechało sporo ludzi, co dało w efekcie zawalony maszynami "park maszyn"...

Kilka nowych nabytków ogl?dniętych...

W drogę powrotn? udałem się samotnie... Reszta jechała w grupach kilku skuterowych...

Narazie jestem padnięty... idę nadrobić zaległo?ci forumowe i odpocz?ć...

Dzięki Jarku za zlot... Było spoko loko ;) ... Je?li za 2 lata będzie Ci się chciało zorganizować kolejny zlocik, napewno wpadnę...

Dzięki wszystkim za całodzienne pogaduchy... Za te wieczorno-nocne także thanks...

Agnieszko Pablosowa... Dzięki za NIEzakatowanie Mnie po wieczornych "?piewach"... hehehe już my?lałem, że jak się obudzisz to Mnie zachlastasz ;) ....

Trzymajcie się wszyscy i do zobaczenia w miarę szybko :blink:

Pozdro, Kuba ;) vel. Wypłosz :blink:

Opublikowano

Pablos , Aga i Żyrafa też już w domku.... dziękujemy wszystkim za mile spędzone chwile, Qwaki dzięki za przyjęcie na Waszym terenie.

A Artixowi,Szuwarkowi,Spince, Jordanowi, Daro Ravenc e i Lamusowi za miły powrót.

PS. Zachaczyli?my też o szpital w, którym leży Komar...... ma się chyba już nieĽle ucieszył się bardzo i wszystkich kazał u?ciskać i pozdrowić.

Opublikowano

Witam,

Żaba i Stokrotka w domu. Pozdrawiamy wszystkich i dziękujemy za wspóln? zabawę.

• Sympatycy
Opublikowano

W domku cała i u?miechnięta :blink: przywieziona przez Szuwarka dla którego jeszcze raz wielkie dzięki :blink:

Wszystkim którzy byli dzięki za wspaniał? zabawę do białego rana .......

Pozdrawiam tych co nie byli.....

Opublikowano

Witam!

Asia, Zołza i Rob również melduj? się z domku. Teraz nadszedł czas by odespać nocne harce do rana. Dziękujemy wszystkim za mile spędzony czas :blink: .

Drogowiec: wiedziałam ze zawsze pospieszysz kobiecie z pomoc? je?li zajdzie taka potrzeba :blink:

Szreki: dziękujemy za wspóln? trasę i prosimy o jeszcze...

Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

Jordan melduje dojechanie do domku

dla Pawła z Poznania info Karolinka też dojechala ;)

dziekuje wszystkim którzy przybyli na zlot do firleja. Qw@kiemu dziękóweczka za zlot i goscine w jego terenach :blink: no i za dwa lata czekamy na przygotowanie atrakcji konkursów itd wiemy wszyscy ocb :blink:;)

Dziekuje Artixowi,Szuwarkowi,Spince, Daro, Ravence i Lamusowi oraz Pablosowi, Agnieszce i Zyrafie za wspolny powrocik do Warszawy milo sie jechalo w takim gronie

no i dozobaczenia mam nadzieje ze juz wkrótce. ;):(B););)

licznik zamkn?ł sie 402km. spalanie Burgmanem 400 K1 - 3,56l/100km srednia jazda 95-100km

Opublikowano

My także juz w domu !

wielkie podziękowania za mił? impreze dla tej wspanaiłej rzeszy ludzi.

do następnego!

• Klubowicze
Opublikowano

Witam,

Trebor też już w domu. Licznik zamkn?ł się 698km.

Do zobaczenia.

Opublikowano

Wraz z Mareczkiem melduję szcze?liwy powrót :blink:

Od Warszawy do Olsztynka zmagalismy się z do?ć silnym wiatrem, ale póĽniej było już całkiem przyjemnie ;)

Wyjazd zamkn?ł się w 1114 km :blink:

Opublikowano

Pawko już w domciu. Weekendowy przebieg - 1090km. Silver jak narazie chodzi ok.

W Strykowie koło łodzi wpadłem na autostradę i odł?czyłem się od grupy Poznanskiej. Nie schodz?c poniżej 140 km/h doleciałem samotnie ale szczę?liwie do celu...

Acha... Pomiary spalania dla tych co twierdz? że Silver pali tyle co lokomotywa:

spacerowe tempo 80km/h w grupie poznańskiej - spalania 4,3l/100km

Autostrada i non stop 140km/h - spalanie - 5,6l/100km.

Dziękuję organizatorom i do zobaczyska

Opublikowano

Ja Brzoza ,ja Brzoza , powrót bez niespodzianek , pozdrowienia dla organizatorów i uczestnikow :blink: .

• Sympatycy
Opublikowano

czsęć

melduje przybycie,wpadło 1078km

dzięki za dobr? zabawe i miłe towarzystwo

Qwaki dzięki za imprezkę

POZDRAWIAM PAWEL883

Opublikowano

Siemka,

My równierz już szczę?liwie dotarli?my do domku,QWAKI dzięki za zorganizowanie zlotu.

KRIS i AGA.

Opublikowano

Pavulon i Dorcia tez juz w domku

Bez niespodzianek

Zachaczylismy jeszcze dzis Kazimierz , prom i Janow ( Janowiec ) pozniej do Wawki

Przebieg cos kolo 500km

Zmeczeni ale zadowoleni

Dziekujemy za spotkanie organizatorom :blink:

• Administrator
Opublikowano

No i ja sie melduje wrocilem juz dawno ale traz zlapalem chwilke zeby usiasc do kompa. Qwaki dzieki za loti caly Team Lublin. Dzieki za pokoik :blink: Olka ehh a mogle sie dac namowic :blink:

Dzieki za towarzystwo po drodze ekipie Wawa Team.

Naprawde sympatycznie bylo sie spotkac i pogadac ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

dotarlismy do domku z przygodami - rajd po ziemi lubelskiej z Pavulonami. zaliczylismy zamki w Kazimierzu i Janowcu.

Qwaki i spolka! Dzikujemy za wspaniamy zlot.

Dzika swinia byla pycha :blink:

Milo bylo Was wszystkich spotkac.

Opublikowano

Też już dotarli?my szczę?liwie do domu. ;)

Pawko odleciał od nas na pocz?tku autostrady a Mirek i Ja z Danusi? odbili?my od grupy w Słubcy, dotarli?my do miejsce o 19:15.

Razem cały wyjazd to 1135 km na szafie.

Dzięki Qwaki za miły zlocik. :blink:

Do zobaczenia na następnym. :blink:

Opublikowano

Nie wiem kiedy wróciłem do domu bo od razu usnołem ze zmęczenia, tak więc dopiero teraz melduję się.

Podziękowania za jazdy testowe które odbyłem pierw na Xctingu Pablosa, a

póĽniej na Heliksie Maćka.

Wielkie dzięki Spineczko za miejscówkę w pokoju ( podobno nie chrapałem zbyt gło?no ). :blink:

W roli plecaczka spisujesz się na medal:

nie marudzisz że za szywko jadę,

nie wiercisz się,

a kuferek w pełni starcza na spakowanie wszystkiego wraz ze ?piworkiem. :blink:

Teraz czekamy nie cierpliwie kiedy kupisz Ipkę i będziesz dumnie jeĽdzić z nami.

Pozdrowienia dla wszystkich uczestników zlotu przesyła Szuwarek.

Opublikowano

Melduję bezprzygodowy porót do domku. Plecaczek jeszcze się tuła PKS-em, ale też niedługo wróci.

Dzięki za zlot. Dzięki, że znów było się z kim spotkać.... itd....

Imprezę tworz? ludzie. Z Wami można zawsze gustownie poimprezić.

Pozdrówka

P.s. No taaaaa...... to wła?nie Bogumiłek z Pavulonem podjechali pod prom do Janowca, jak my na nim płynęli?my na lewy brzeg Wisły.........

Opublikowano

I ja wróciłem do domu :rolleyes: , nieĽle zmęczony ale super zadowolony, Legion Południe, zaliczył po drodze Zamek Krzyżtopór i Pałac w Kurozwękach gdzie raczyli?my się pieczeni? z bizona whist .

dzięki WSZYSTKIM za fajn? zabawe i towarzystwo :D .Qwaki, słowa uznania!

,,Mały" licznik pokazał pod domem 7,5 km. :lol:

Czyli przejechałem od pi?tku 1007,5 km. Do zobaczenia na następnej imprezie.

Opublikowano

Shrek i Fiona melduj? szczęsliwy powrót do domciu.

Jak na włóczykijów przystało droga z Firleja do Wawy przedłużyła się o kierunek zachodni a dokładniej przez miasto ŁódĽ :rolleyes: w miłym towarzystwie RobaB Zołzy i Asi. :D

Obiad zaliczony na trasie, co prawda nie w Polichnie :lol: ale także smacznie. Stan licznika z wyprawy Firlejowej zamkn?ł 725 km. whist

Pozdrowienia dla organizatorów zlotu i wszystkich spotkanych.

Pozdrawiamy Shrek i Fiona. :D

Opublikowano

Witam,

Ja też dotarłem do chałupki w cało?ci ok. 19.00.

U mnie do 1000 przejechanych km. zabrakło 25km.

Dzięki wszystkim za mile spędzony czas a organizatorowi za fajn? imprezę - z dzikiem.

ja-rek.

Opublikowano

Heeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjj!

My z Rafałkiem tez dotarli?my cało! Mój ukochany już padł ze zmęczenia. Było super!!! Spokój zm?cił tylko epizod z Daro w roli ofiary.

Grupa południe wracała w super komitywie.

Matodor gdzie wy tam zjechali?cie ??? Mogli?my jeszcze razem pojechac kawałek, byłoby szybciej i raĽniej.

Chciałabym podziękować Ry?kowi za mił? rozmowę w pi?tkow? noc i .... wszystkim za poszukiwania mojego Rafałka.

Generalnie strasznie lubię sie z WAMI spotykac na zlotach!

:rolleyes: Pozdrówka dla wszystkich klubowiczów.

Opublikowano

Scottie tez juz w domu od jakiegos czasu, ale tak strasznie zmeczony :rolleyes: ze nie mial sily nic pisac...

Po drodze bylismy jeszcze w Kozłówku w Pałacu i tam spedzilismy pare godzinek i do domku...

Dobranoc wszystkim :lol: