reda1902pinsk Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 Всем желаем хорошо провести время, весело в кругу друзей. Мысленно мы с вами. Сидим и плачем, что не получается приехать. Хотим к вам. У-У-У-У-У
drogowiec Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 Czy jedzie kto? przez Końskie na Radom w godzinach południowych? Zamierzam być w Radomiu okoł godziny 18-tej. Może póĽniej. Praca pokaże. PMR kanał 4 (ci?gły nasłuch na trasie będę robił) lub komórka. Podam numer na PM. Pozdrówka
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 14 Września 2006 Autor Sympatycy Opublikowano 14 Września 2006 Reda! Nam oczen zalko, szto Was nie budiet. Tak kak Ty pisała na PM ja ostawlju dla Ediego i Tebia gadgety z Firleja. Priglaszajem Miszu Pozdrawlaju P.S. Ale cholery tn? jak zawzięte..... a my uze w Firleju......... pijem vodku
pablos Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 Jak zwykle "Wawa zone" podzieliła się na trzy grupy wyjazdow . 1. grupa startuje koło 11.00 (Mariusz ,Bigu, Siodel ) 2. grupa startuje o 15.00 z orlenu w miejscowo?ci "Zakręt" (Pablos, Aga,Przemo, Szuwarek, Spinka, Daro, Jordan, Żyrafa,Ziper, Tajfun-Motositi) 3. grupa w póĽnych godzinach popołudniowych (Artix) Pozdrawiam i do zobaczenia. Dopisujcie się kto chce się zabrać z któr?? z grup.
Administrator Artix Opublikowano 14 Września 2006 Administrator Opublikowano 14 Września 2006 Te pozne godziny to 17 z centrum Wawy wiec jesli ktos jak ja pracuje bo musi to oczywiscie milo mi bedzie jak ktos ze mna bedzie chcial sie telepac 105 km/h w strone Firleja.
Pavulon Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 Ja z Dorcia pewnie ruszymy o 16.30 chyba ze uda nam sie pojawic na Orlenie 15-15.15 co o tym myslisz Bogumilku ??
Matador Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 A reszta panow ze Slaska? Stawiacie sie o 14 w Siewierzu? Czas najwyzszy jakies decyzje podjac. Decyzja podjęta, bede o 14 w umówionym miejscu . Będzie jeszcze Jarek a po drodze ma dołaczyc Mikołów Jędrzejów i Kraków? !zorro !scooter !piwko no i jedziemy!
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 15 Września 2006 Autor Sympatycy Opublikowano 15 Września 2006 Pogoda wymarzona, ostatni transport ?wieżutkiej padlinki i chlebu?ka przygotowany. Szkoda mi jedynie, że muszę autkiem jechać, a blackburgmanik zostaje w Sokole, ale cóż, nie zawsze można co się lubi, więc się lubi co można i tu przypomnima mi się co mówiła stara niania: "lepiej dziubdziać bez miło?ci, niż miłować bez dziubdziania..." Z dwu kołowym pozdrowieniem czekam na Was z utęsknieniem... ..w Firleju
Gość Paweł_87 Opublikowano 15 Września 2006 Opublikowano 15 Września 2006 Wła?nie jadę do Qwakiego i ok. 9 jedziemy do Firleja, więc czekamy na wszystkich! Wyjeżdżajcie jak najwcze?niej!! Aha i weĽcie co? od komarów!! No to do wieczora !scooter !zorro
Gość Dylus Opublikowano 15 Września 2006 Opublikowano 15 Września 2006 No to ja za 1,5h wyjeżdżam, Maćku to widzimy się w Firleju. Będę ok. 17-18. Do zobaczenia na zlocie Szerokiej drogi wszystkim
Pleban Opublikowano 15 Września 2006 Opublikowano 15 Września 2006 No cóż, skoro nas nie będzie w Firleju życzymy Wam wszystkim bardzo udanej zabawy i szczę?liwego powrotu do domów. Wypijcie za zdrowie nieobecnych Do zobaczenia gdzie?, kiedy?.
Sympatycy Kubo Opublikowano 15 Września 2006 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2006 No Plebanku... Szkoda, że Was z Kasi? nie zobaczymy na Firleju... A już my?lałem, że co? pogaduszymy jak to zwykle... Poza tym po?miać się zawsze można dla zdrowia... Miłego weekendu Wam w takim razie życzę... A My napewno za Was wychylimy co? nieco? !piwko ... Ja wyjeżdżam za 2H na uczelnię... Koło 17.00 ruszam z Krakowa do Firleja... Jadę przez Kielce, Opatów, Kra?nik itd... Może jak?s grupkę dojadę przypadkowo... Byłoby fajnie Do zobaczyska już dzi?... Koło 22 my?lę, że dojadę maxymalnie ( ) Pozdrawiam, Kuba !scooter vel. Wypłosz !zorro
pablos Opublikowano 15 Września 2006 Opublikowano 15 Września 2006 My już z niecierpliwo?ci? oczekujemy startu o 15.00 .... Plebanku szkoda, że nie będzie Ciebie i twojej uroczej małżonki no ale coż nie zawsze ma się to co się chce.... jeszcze trochę i znowu się gdzie? spotkamy. Wypiję za Wasze zdrowie i nie kieliszek lecz cał? butelkę . Pozdrawiamy.
Gość Paweł_87 Opublikowano 15 Września 2006 Opublikowano 15 Września 2006 No i pierwsi zlotowicze juz s?, przyjechali z Gdańska: Pidżam, Mirka, Lech i Pan Janek vel. Dziadek, sa juz zameldowani i czekamy na reszte, pozdrawiam
Pavulon Opublikowano 15 Września 2006 Opublikowano 15 Września 2006 Grupa 2 " poscigowa " Startuje z Orlenu ( przed Zakretem ) o 16.30 w skladzie Bogumilek + Madziulka i Pavulon + Dorcia Zapraszamy zblakane i spoznione duszyczki do wspolnej jazdy
pablos Opublikowano 15 Września 2006 Opublikowano 15 Września 2006 Pavulon .... będziemy jechac z prędko?ci? około 90 km/h więc pałujcie a dogonicie Nas ... po drodze zrobimy napewno jak?? "pauze". Pozdrawiam
Gość Kamil Opublikowano 15 Września 2006 Opublikowano 15 Września 2006 Bawcie się dobrze i rozrabiajcie ile wlezie... a i pijcie wszystko co dobre Pozdrawiam, Kamil.
Gość Paweł_87 Opublikowano 15 Września 2006 Opublikowano 15 Września 2006 Jest juz ok, 16 skuterków i jeden motocykl (cbra Mariusza), przyjechali m. in. grupa Wa-wa, Łódz, Gdańsk, |l?sk, czekamy na reszte.
Administrator Artix Opublikowano 15 Września 2006 Administrator Opublikowano 15 Września 2006 Ehh a ja ciagle w robocie, ale jeszcze chwila i ja rowniez startuje
Gość Pola Opublikowano 15 Września 2006 Opublikowano 15 Września 2006 Pola tez odpala juz białego "czworonożnego" smoka Może nie zabł?dzę, jak
Gość Dragon Opublikowano 15 Września 2006 Opublikowano 15 Września 2006 Niech Wam pogoda i nastroje dopisz?... niech jedzenia i picia będzie do bólu brzucha...
Gość Ikspil Opublikowano 16 Września 2006 Opublikowano 16 Września 2006 oj się działo... tu też będzie się działo?
Sympatycy Worlan Opublikowano 16 Września 2006 Sympatycy Opublikowano 16 Września 2006 Witam wszystkich biesiadników, Jutro rano wyjeżdżam do Was, trochę będę spóĽniony , ale będę Miło będzie Was zobaczyć, i może załapię się na wspólny powrót do W-wy w zacnym gronie Przyjmiecie starucha?????? Życzę wspaniałej zabawy w sobotni wieczór i kawałek nocki .......... Do jutra Grzesiek
Gość Estelle Opublikowano 17 Września 2006 Opublikowano 17 Września 2006 Posiadaczka najmniejszego skutka na zlocie także melduje się przed monitorem. Uwaga na korki w Elizówce Morley wrócił mocno zaszczepiony i od razu ruszył na poszukiwania większej maszyny dla dwojga W dodatku humor mocno mu siadł w momencie, gdy został w ww korku ojechany i do domu dojechał jako drugi Wielkie dzięki Organizatorom Pozdrawiam i życzę szerokiej drogi wszystkim, którzy nadaj podróżuj?
Rekomendowane odpowiedzi