Skocz do zawartości
Forum Burgmania

III Scooter's Party Firlej "Zakończenie Lata 2006"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyruszam w czwartek lub pi?tek w kierunku firleja - autem stety.

jakby kto? chciał się zabrać to nie ma kłopota

jeżeli bede jechałw 4tek to najprawdopodobniej "po drodze " przejeżdzać bede przez kielce.

Jak w pi?tek - to jadę po prostej do Firleja.

jacy? chętni???

to na PM -a proszę żeby nie za?miecać

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Qw@ki

40

• pablos

11

• Pavulon

11

• pawko

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

UWAGA!

PMRy na zlocie ustawione na kanale 4.00.

Jakby kto? potrzebował kontaktu przed znalezieniem wjazdu.

Ale my?lę, że mapka jest do?ć szczegółowa i nie będzie problemu.

Jad?c od Lublina:

zaraz za tablic? FS CAMPING w prawo droga utwardzona asfaltem w lesie.

Jad?cy od KOCKA

mijamy po prawej STACJE PALIWOWˇ CPN, jedziemy prosto (lekki zakręt w lewo-widzimy szkołę po lewej) nadal prosto dojeżdżamy do skrzyżowania w lewo-Firlej, w prawo-Kozłówka MY NA WPROST POWOLI bo za chwilę widzimy znaki INFORMACYJNE eFeS Camping tu skręcamy W LEWO - skręcamy i ....

....dojeżdżamy do o?rodków wczasowych: pierwszy jaki zobaczymy na wprost to O.W.eFeS HOLDING, ale my w prawika i jedziemy jeszcze 200metrów do O.W.WODNIK z charakterystycznymi banerami reklamuj?cymi sponsora naszego zawodnika KACZORA

ekoklinkier.jpgekoklinkier.jpgekoklinkier.jpg

Opublikowano

Witam!!

Mento + Marcelina 2x SOS

Pozdro

• Sympatycy
Opublikowano

Qwaki jesli jeszcze mozna to rezygnuje z niedzielnego sniadanka, zostane przy opcji 1 x SO.

Opublikowano

Qwaki czy mozna jeszcze dopisać do listy i do mojego pokoju jedn? niewiastę "Żyrafa" (niestety opłatę zlotow? dodatkow? przywioze bo by nie doszła do pi?tku).... jeżeli tak to dodatkowo 1X SOS.

Pozdrawiam i przepraszam że tak na ostatni? chwilkę ale się dopiero co zdecydowała.

• Klubowicze
Opublikowano

Rafał,

Piszesz że startujecie z Siewierza o 14, my?lę więc że w Jędrzejowie będziecie ok. 15:30. Chętnie się przył?czę- jeżeli wogóle jedziecie przez Jędrzejów. Bo je?li nie, to doł?czę w Kielcach.

Pozdrawiam

Trebor

<_<

• Sympatycy
Opublikowano

Heja...

Kraków się dzieli conajmniej na 3 grupy...

1) Zenek, który wyjeżdża w pi?tek rano Krakowa...

2) Scottie+Damles i może Mento+Marcela... Godzina Ich wyajzdu nie jest Mi znana...

3) Ja... Jade sam niestety... Ruszam z Krakowa koło 16.30-17.00

Je?li chodzi o mnie, to jadę przez Kielce, gdyż jest tamtedy normalniejsza droga(tzn. bezpieczniejsza do jazdy wieczorem)... Nie chce się bić przez boczne drogi na sandomierz itd. gdyż nieznam tamtych terenów a noc? to kicha zupełna...

Je?li kto? np. gdzie? po drodze miałby ochotę się do Mnie doł?czyć to ja bardzo chętnie, bo KIJOWO się jedzie samemu tak? trask? i do tego wiczorow? por?...

Je?li się nikt nie znajdzie,to szkoda... Ale dojechać dojadę, bez problemów...

Pozdrawiam i do zobaczenia w pi?tek wieczorem...Kuba :( vel. Wypłosz <_<

• Sympatycy
Opublikowano
Qwaki czy mozna jeszcze dopisać do listy i do mojego pokoju jedn? niewiastę "Żyrafa" (niestety opłatę zlotow? dodatkow? przywioze bo by nie doszła do pi?tku).... jeżeli tak to dodatkowo 1X SOS.

Pozdrawiam i przepraszam że tak na ostatni? chwilkę ale się dopiero co zdecydowała.

SprawdĽ listę TU KLIKNIJ żyrafy jak do tej pory na zlocie jeszcze nie mieli?my <_<

UWAGA!!! Wiadomo?ć z ostatniej chwili. Wła?nie wrócili?my z FIRLEJA!!!

Co prawda rodzina KOMARÓW na zlocie nie będzie obecna, allle..... alllle.... alllle.....

Wysłali całe stada swoich krewnych i tysi?ce ich lata sobie po o?rodku nie przejmuj?c się iż tenże o?rodek jest cały zarezerwowany wył?cznie dla skuteromaniaków.

Uzbrojcie się więc we wszystko co może chronić przed atakami tej wielkiej zgraji bzykaj?cych malutkich szpiegów, najgorsze s? te rodzaju żeńskiego-strasznie jadowite, ale to chyba normalne u tej pci :( .

Ja osobi?cie postaram się przyjechać też na ten zlot, ale jeszcze nie mam pewno?ci czy żona mi pozwoli.

• Sympatycy
Opublikowano

Co? jest nie tak z tym zlotem... S?dziłem że tylko ja będę bzykał a tu taka konkurencja liczona w tysi?cach... No cóż trzeba będzie się zdrowo naoliwić...

Poza tym w regulaminie zlotu organizator wył?cza swoj? odpowiedzialno?ć za wypadki i kradzieże... Nie ma tu nic na temat wysysania krwi oszczędnie zbudowanym humanistom przez napalone komarzyce...

Czytam dalej pkt. 3 - uczestnictwo w zlocie przewidziane jest tylko dla posiadaczy skuterów i Smartów...

No cóż Qwaki - słowo się rzekło, kobyłka u płota... Bierz się do roboty i zaczynaj wypraszać niepoż?danych go?ci zaopatrzonych w małe ostre igiełki...

Opublikowano

No to się będzie działo ...Qwaki dzięki za dopisanie do mnie do pokoju kolejnej niewiasty...... ale wypas dwie kobiałki w jednym pokoju razem ze mn?

<_< .

Thx Qwaki ...

Opublikowano

Ja osobi?cie postaram się przyjechać też na ten zlot, ale jeszcze nie mam pewno?ci czy żona mi pozwoli.

My?lę Qwaki , że po dzisiejszym "lekkim" przeładowaniu Explorera to będzie wielce prawdopodobne że cię już nie ujrzymy na zlocie <_<

Ale czego oczy nie widz?... :(

Pozdrawiam!

Konrad

• Klubowicze
Opublikowano

witam Qw@ki

przepraszam że dopiero teraz ale jak można to:

jordan - SOS i Karo-Linka - SOS -pok. nr18 - pomoc do znalezienia na liscie :(

chyb? że jest problem z tymi SOSami :( to daj znać na PM to wezme jakie? jedzonko z domu :(<_<:(:(

Opublikowano

Hehe to juz jutro jedziemy <_<

Dzis w koncu dotre do Mlyna :(

Beda pewnie ustalenia co do wyjazdu grup warszawskich

Mariusz mam nadzieje ze bedziesz i rameczki razem z Toba

Trzeba przeciez przed wyjazdem dokonac montazu :(

Do zobaczenia

Opublikowano
Rafał,

Piszesz że startujecie z Siewierza o 14, my?lę więc że w Jędrzejowie będziecie ok. 15:30. Chętnie się przył?czę- jeżeli wogóle jedziecie przez Jędrzejów. Bo je?li nie, to doł?czę w Kielcach.

Planuje jechac przez jedrzejow, wiec mozemy sie umowic gdzies przy trasie.

A reszta panow ze Slaska? Stawiacie sie o 14 w Siewierzu? Czas najwyzszy jakies decyzje podjac. Na razie tylko Dylus wyrazil zainteresowanie, ale nie wiem czy godzina mu odpowiada.

• Sympatycy
Opublikowano
chyb? że jest problem z tymi SOSami :o to daj znać na PM to wezme jakie? jedzonko z domu :o  whist  <_<  :o

SOS - ?niadanie-obiad-?niadanie serwuje o?rodek i musz? wcze?niej wiedzieć (w pi?tek) ile osób chce sobotnie ?niadanie i obiad, oraz niedzielne ?niadanie.

Dlatego wstępnie proszę Was o podanie kto reflektuje (jest 82 osoby) bo Pan Wiesio musi kupić odpowiedni? ilo?ć produktów na te posiłki.

Tak więc dzi? do 23.59 ogłaszamy dniem uzupełniania listy i to co ona pokaże przekazuję do o?rodka wypoczynkowego WODNIK.

+- 10 osób nie zrobi my?lę wiekszego zamieszania, więc spóĽnialscy bezpo?rednio podczas rejestracji będ? mogli dokupić karnet żywieniowy.

• Administrator
Opublikowano

No ja tradycyjnie juz po pracy ruszam, czyli powinienem dotrzec do Firleja swoim "Kioskiem" w okolicach godziny 20. W takim razie do zobaczyska

Opublikowano

czy jaka? grupka whist będzie jechała przez Łuków lub Radzyń Podlaski ?

Chetnie bym się przył?czył bo bede jechał sam a co do godziny to moge się dopasować. Jak co? to prosze pisac na "PM" lub na frum

pozdrowienia i do zobacznia jutro nad Firlejem <_<

• Sympatycy
Opublikowano

I sie pozmieniało znowu, Reda z Edim nie przyjad?, Krzysio z Piotrkiem ze Scoterlandu tylko na sobotni wieczór

i tak mamy znowu wolne miejsce w pokoju a oto aktualna lista obecno?ci

Opublikowano

Witam,

mam nadzieję ze nie za póĽno

Qwaki czy można prosić SOSx2 dla Sylwii i Przema

Opublikowano

Witam,

wyj?tkowo jadę samochodem <_< . Je?li kto? z Warszawy ma nadbagaż to chętnie pomogę.

Do zobaczenia

Opublikowano

Scottie i Damles wybywaj? z Nowego S?cza ok 13 <_<

do zobaczenia na miejscu...

• Sympatycy
Opublikowano

ERMI ?wietnie, że wpłaciłe? alle...... alle....

Za zlot 60,- i to wła?nie PRZELEWEM płacimy

ale za SOS to bezpo?rednio w recepcji o?rodka płacimy

Reasumuj?c: Ermi przypomnij mi, że mam twoje 30 zyli

A tu tradycyjnie lista uczestników III Zlotu Skuterów Firlej- Zakończenie Lata 2006

Opublikowano

Czy jedzie kto? przez Końskie na Radom w godzinach południowych?

• Klubowicze
Opublikowano

Rafał,

Fajnie że jedziecie przez Jędrzejów. W zwi?zku z miejscem spotkania zadzwoń do mnie- 606-270-632. Mieszkam około kilometra za tablic? "Jędrzejów".

Do usłyszenia!

Opublikowano

Rafał, ja jednak sobie spokojnie wyruszę ok. 10-11 rano, przelotowa 80-90 po lekku żeby się na 17-18 dokulać. Pozdro whist