szuwarek Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 Dzięki Spinko za SOS. Je?li chodzi o 13 to jest zawsze szczę?liwa (13 urodziłem się).
Klubowicze Trebor Opublikowano 4 Września 2006 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2006 Witam Proszę o opcję SOS -hotel pok.15 pozdrawiam Trebor.
rafałek Opublikowano 5 Września 2006 Opublikowano 5 Września 2006 Rafałek13c+Gosia 28-III S. O. S. x 2
ciochin Opublikowano 5 Września 2006 Opublikowano 5 Września 2006 Hej, Ciochin i Kasieńka 2xSOS pokój 24-II Pozdrawiam ciochin
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 5 Września 2006 Autor Sympatycy Opublikowano 5 Września 2006 Mam trudno?ci w kontakcie z MAJONEM i IREM ! Może kto? z Was wie co się z nimi dzieje? Nie potwierdzaj? obecno?ci na zlocie! EDIT: Już się skontaktowali.... A tu lista uczestników Kto jeszcze pisze się na SOS (?niadanie-obiad-?niadanie 30,-)
pawko Opublikowano 5 Września 2006 Opublikowano 5 Września 2006 Witka !!! Qwaki - chciałem poinformować, że chętnie przygarnę do swego pokoju - nr 17 - Pawła z Poznania. Rozmawiałem z nim dzisiaj i jest bardzo zainteresowany a w moim pokoiku zwalnia się miejsce, ponieważ moja żonka nie może niestety ze mn? przyjechac. W ten sposób karnet, który opłaciłem dla żonki, odst?pię Pawłowi i będzie git - wilk syty i owca cała. Mam nadzieję że nie masz nic przeciwko??? Pozdrawiam z wietrznej Pyrlandii !!!
Pavulon Opublikowano 5 Września 2006 Opublikowano 5 Września 2006 Qwaki prosze o wprowadzenie korekty w naszej sprawie a propo rezygnacji z 2-och sniadanek w niedziele Pavulon + Dorcia 2S + 2O H14
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 6 Września 2006 Autor Sympatycy Opublikowano 6 Września 2006 Qwaki - chciałem poinformować, że chętnie przygarnę do swego pokoju - nr 17 - Pawła z Poznania............. Odpowiedniej korekty dokonałem. Zmiany jeżeli będ? konieczne chciałbym załatwić do 13 wrze?nia. PóĽniej będę już jeĽdził nonstop do Firleja z zaopatrzeniem zlotu. Wiecie - rozumiecie - jest tego trochę. Nie chcem ale muszem
Gość Pola Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 Witam, jak zwykle na ostatnia chwilę szukam wolnego łóżka. Może kto? mnie przygarnie. /łóżko lub składany fotel-obojętne/
Gość czoper Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 Witam Qwaki, proszę o 4xSOS dla 12-IIII-W?ski+Czoper+Cinek+Ania Pozdrowienia czoper
Gość Pavson Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 Witam. Mnie niestety nie będzię. Wiec miejsce noclegowe wolne. Postaram się zajrzeć na troszke w sobote wieczorkiem specjalnie dla jednej pani:)
greatboy Opublikowano 10 Września 2006 Opublikowano 10 Września 2006 Witam, Greatboy (32-III+III) i Arek (22-II) zamawiaj? 2x SOS !V Pozdrawiam Hubert
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 11 Września 2006 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Września 2006 Czasu coraz mniej - ostatnie zmiany NA LI|CIE UCZESTNIKÓW-kliknij dokonane, sprawdĽcie więc (Dacja też) czy wszystko się zgadza. Pogoda SŁONECZNA u proboszcza w Firleju załatwiona - temperatura powyżej 24 stopni(w dzień) pewna, malutki deszcz tylko na zachodzie Polski - nie pytajcie jak to robię, ale ciepła !TAZ pogoda i zimne !scooter piwo to podstawa. I jak ?piewa Tomek Szwed "...najgorsze co nas moze spotkać niestety, to ciepłe piwo i zimne kobiety...." Na zlocie takowe zdarzenia mieć miejsca nie będ?.....
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 11 Września 2006 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Września 2006 UWAGA!!! UWAGA!!! Ktokolwiek widział - ktokolwiek wie gdzie i jak zdobyć film z Rajdu ?więtokrzyskiego 2006? Przewidujemy premierow? emisję tegoż filmu podczas biesiadowania w Firleju. Jeżeli kto? z Was jest w posiadaniu DVD z Kielc proszę o kontakt Może IRO się odezwie !scooter
Gość djquest1 Opublikowano 11 Września 2006 Opublikowano 11 Września 2006 Qw@ki czy można by pojechać na firlej bez rezerwacji pokoju a kupić je na miejscu , s? jeszcze jakie? miejsca wolne ?? Bo nie wiem jak to będzie , może na ten zlot uda mi się wybrać !scooter .
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 11 Września 2006 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Września 2006 Qw@ki czy można by pojechać na firlej bez rezerwacji pokoju a kupić je na miejscu , s? jeszcze jakie? miejsca wolne ??Bo nie wiem jak to będzie , może na ten zlot uda mi się wybrać !scooter . Czytaj?c dokładnie ten w?tek powiniene? zauważyć, że zlot jest organizowany za zaproszeniami-karnetami i w zwi?zku z tym osoby, które wcze?niej nie zarezerwuj? sobie karnetu niestety nie będ? w zlocie uczestniczyć. Obejrzyj listę uczestników i wci?nij się do pokoju np.nr 36 przesyłaj?c wcze?niej na maila qwaki@sokol.lublin.pl zgłoszenie:dane osobowe i adresowe. Prze?lij też na podane konto opłatę zlotow?. Na chwilę obecn? w/g listy mamy 139 uczestników i 15 osób z "BORu"
Sympatycy Kubo Opublikowano 11 Września 2006 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2006 Jarku... Sytuacja ze szkoł? Mi się trochę pokomplikowała... I z Krakowa wyjeżdżam dopiero koło 17-17.30 minimum, gdyż o 15.40 mam poprawkę egzaminu na uczelni i po napisaniu ruszam w stronę Lublina... W takim razie muszę zapytać... Czy jak przyjadę na miejsce koło 20-21 to czy załapię się na kolację w postaci czego? jadalnego? Czy po drodze się gdzie? zatrzymać na szamanko !scooter . Pozdrowionka, Kuba !TAZ vel. Wypłosz !TAZ EDIT: Dzięki wielkie Jarku za odpowiedĽ... W takim razie staję w trasie tylko na taknowanie i stawiam się w Firleju bezproblemowo i głodowo . Pozdro !TAZ
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 11 Września 2006 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Września 2006 Kubu? spoko-loko od 16-17 w pi?tek rozpoczynamy biesiadowanie od bigosu, od 19-tej rozpalamy grilla z kiełbaskami i szaszłykami i palimy do póĽnej nocy a cały czas (24h) dla głodomorów będzie stała beczka ze szmalczykiem i druga z ogórami kiszonymi postaram się też o herbatę i kawę, oraz cukier (o ?mietankę nie pytajcie bo to już przesada) EDIT:Klawo Kubusiu A za cztery dni ..... powinni?cie trafić ...... do.........
rafałek Opublikowano 11 Września 2006 Opublikowano 11 Września 2006 Panowie Południe robimy jak?? ustawkę? Ja mogę najwcze?niej wystartować o 13.30. Dobre miejsce na spotkanie większej grupy to Kielce, może gdzie? tam sie umówimy w pojedziemy t? drug? połowę trasy kup?. Górny |l?sk może spotkać się stadartowo w Siewierzu. Jest kto? chętny?
Gość Dylus Opublikowano 11 Września 2006 Opublikowano 11 Września 2006 Rafał, hmm Siewierz powiadasz? No mi by to pasowało, nawet bardzo bo i tak tamtędy przejeżdżam. Maciek z Lublińca też planował koło południa wyjechać. Zważywszy na mój skuter, mógłbym się z Wami zabrać? Tzn. przelotowa 90-100km/h. Jak by Tobie pasowało, to daj znać na priv Pozdrawiam
rafałek Opublikowano 12 Września 2006 Opublikowano 12 Września 2006 Przelotowa to nie problem, problem jest taki, ze ja kolo poludnia wogole nie mam szans zastartowac. Najwczesniej moge byc w Siewiezu o 14.00 i to juz i tak na wilkim biegu.
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 12 Września 2006 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Września 2006 Jeszcze raz chciałem przypomnieć o deklaracjach na: SOS (?niadanie+obiad/sobota+sniadanie/niedziela) serwowane przez o?rodek OW WODNIK -opłata brutto 30,-. Kto już zamówił (72 osoby) widać na li?cie obecno?ci Kto jeszcze się deklaruje niech napisze tu na forum... Zerkajcie na LISTĘ UCZESTNIKÓW Imienne KARNETY z numerem pokoju już wydrukowane i s? do odebrania na bramie zlotu w Firleju od godziny 12-13 w pi?tek.
Matador Opublikowano 12 Września 2006 Opublikowano 12 Września 2006 Panowie Południe robimy jak?? ustawkę? Oczywi?cie że robimy, ja się dostosuje do pory ale nie chciałbym jechac za póĽno
rafałek Opublikowano 12 Września 2006 Opublikowano 12 Września 2006 No to ja proponuje chętnym zbiórkę na skrzyżowaniu w Siewierzu koło knajpy na rogu o godzinie 14. W Kielcach byliby?my wtedy około 16.30 i mogliby?my spotkać się z Krakowem.
Sympatycy Kubo Opublikowano 12 Września 2006 Sympatycy Opublikowano 12 Września 2006 Rafał... Je?li chodzi o grupę Kraków, to jutro się wyja?ni kto jak rusza... Ja o 15.40 mam egzamin... Więc kiedy Wy będziecie teoretycznie w Kielcach(16.30), ja będe najprawdopodobniej dopiero wychodził z sali egzaminacyjnej... Jutro ugadujemy się ze Scottie'im czy jedziemy razem, czy On, Mento i Damles jad? sami... A ja sam... Także jutor napewno tutaj przeczytasz, czy ew. będziecie mieli się z kim spotkać w kielczy czy nie... Pozdrówki, Kuba vel. Wypłosz
Rekomendowane odpowiedzi