MZ_MZ Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Całą relację przeczytałem jednym tchem. Wielki szaczun.
Paweł Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 ... fotki super - trasa fajna, relacja znakomita.Moje plany na sezon 2015 to też Bałkany bo Andaluzja za daleko pozdrawiam Paweł z Bielska
GrzechoCnik Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Super relacja! Dopiero teraz miałem trochę czasu żeby ją znaleźć i przeczytać. Gratuluję marzeń i pomysłu na ich realizację. Fakt - bloga mógłbyś założyć - dla innych wypadów też. A na Bieszczadach jakoś mi umknęło że pomykasz na południe pewnie z powodu tego smalczyku i ... Tak trzymaj i lewa w górę! PS Zerknij na posty sprzed 2 listopada bo coś fotki wycięło.
Pan rypak Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 Wspaniała wyprawa, wspaniałe opisy, cudowne fotki. Czyta i ogląda sie Twoją relację fantastycznie. Szczere gratulacje. Twoja relacja z wyprawy na Ukrainę również mnie zainteresowała i pewnie za jakiś czas wykorzystam to i owo. Spoko, pisz Pan, ludziska czytają Napisz jeszcze ile Adaś S. Ci odpalił za jego promocje Nic nie otrzymałem,a szkoda.. Rypnij chłopie bloga o swoich wyprawach aby potomni mogli czerpać pełnymi garściami. A będziesz go prowadził?-jeśli tak,to zakładaj heh ... fotki super - trasa fajna, relacja znakomita.Moje plany na sezon 2015 to też Bałkany bo Andaluzja za daleko pozdrawiam Paweł z Bielska Twoja relacja z podróży T-maxem w Alpach też bardzo mi się spodobała,a zdjęcia miód malina. Ps,nigdy nie jest za daleko... Jeszcze raz rewelacja ,tylko co ja bede czytać dalej jak to już koniec. Bież tyłek i jedz jeszcze raz w podobne miejsca wrzucaj foto i opisuj PS.masz długi weekend !scooter Hehe,Subaru zbieraj fundusze na kolejną wyprawę to może pojedziemy razem i sam będziesz opisywał relacje,a ja poczytam z przyjemnością. No chyba,że chcesz zostać moim sponsorem strategicznym i będziesz fundował mi podróże za free-takie mam marzenia hee,no,ale warto marzyć. Super relacja! Dopiero teraz miałem trochę czasu żeby ją znaleźć i przeczytać. Gratuluję marzeń i pomysłu na ich realizację. Fakt - bloga mógłbyś założyć - dla innych wypadów też. A na Bieszczadach jakoś mi umknęło że pomykasz na południe pewnie z powodu tego smalczyku i ... Tak trzymaj i lewa w górę! PS Zerknij na posty sprzed 2 listopada bo coś fotki wycięło. Grzesiu,zdjęcia powinny już kulać Ps,smalczyk zabieram na kolejne Spotkanie Bieszczadzkie,o ogórkach już nie będę wspominał
wooferai Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Super wyprawa. Bardzo fajny opis, dużo zdjęć i informacji. I szacunek za termin i odwagę, żeby w pojedynkę wybrać się w taką podróż.
Marcino1 Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Naprawdę super relacja! Gratuluję wyprawy Za rok jadę z Tobą
Pan rypak Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Opublikowano 24 Listopada 2014 Naprawdę super relacja! Gratuluję wyprawy Za rok jadę z Tobą Trzymam cię za słowo Marcinie,może ktoś jeszcze dołączy w Bieszczadach?-pewnie nie więcej jak 4 osoby,bo powyżej to już tłok na stoku heh.
Rekomendowane odpowiedzi