Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Października 2014 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Października 2014 Witam kolegów z podkarpacia. Wybiera się ktoś ??? http://www.dukla.bernardyni.pl/index.php/2-uncategorised/209-zakonczenie-sezonu-motocyklowego-16-10-2014
grze Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Antyvirus blokuje mi wejście na stronę Chętnie bym pojechał ale kontuzja nogi + sobotnie urodziny żony
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 10 Października 2014 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Października 2014 Jeżeli się wybierasz, to daj znać, gdzie punkt spotkania i o której, może się przyłączę. Sam miałem ochotę pojechać do Sanoka na kawę na Rynku, ale może być Dukla.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Października 2014 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 11 Października 2014 Temat do rozsztrzygnięcia jutro, dam znać, chciałem sie wybrać, bo pogoda piękna, a sezon miałem raczej marny. Na razie niestety jeszcze siedzę u klienta prawie 100 km od domu. Ja potwierdzam, jadę. Będę o 8:25 na stacji paliw Watkem ul. Podkarpacka – ostatnia stacja na wyjeździe z Rzeszowa w kierunku Krosna. Czekam do 8:40. Muszę wyjechać trochę wcześniej bo jadę z żonką, a niestety żonka jeszcze nie do końca oswoiła się z prędkością, więc moja prędkość podróżna nie będzie zbyt duża. J Saper, jeżeli lubisz jeździć szybciej lub masz inne plany nie obrażę się, tylko daj znać.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 11 Października 2014 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Października 2014 Będę. Co do prędkości, to jestem elastyczny, dostosuję się.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Października 2014 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 11 Października 2014 OK, do zobaczenia, na wszelki wypadek podam Ci mój nr kontaktowy.
grze Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 kurcze ale bym pojechał z Wami ale żona ma urodziny i coś jej na jutro obiecałem. A na dodatek to nie wiem czy dał bym radę dotrzymywać Wam kroku na swoim 125cc bo u mnie w trasie to tak optymalnie to 80km/h a 130 to totalny vmax
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 11 Października 2014 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Października 2014 Mordek, to super, że jedziecie z Piotrkiem. Spotkamy się na miejscu. Do zobaczenia jutro w Dukli.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Października 2014 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 11 Października 2014 kurcze ale bym pojechał z Wami ale żona ma urodziny i coś jej na jutro obiecałem. A na dodatek to nie wiem czy dał bym radę dotrzymywać Wam kroku na swoim 125cc bo u mnie w trasie to tak optymalnie to 80km/h a 130 to totalny vmax Grze - ja swoją cały tydzień urabiałem i jedzie ze mną. Mam nadzieje że na nowo połknie bakcyla. Na nowo bo dawno, dawno temu (o rany jaki ja jestem stary ) na MZ , a potem Jawie trochę jeździliśmy po Polsce. A co do prędkości przejazdu, ja też raczej nie jestem demonem prędkości. Chłopaki - rany - Polska - Niemcy 2 : 0
Gawron Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Saper , EndriuBis - miło mi było się z Wami dziś karnąć, mam nadzieję że to nie jednorazowa akcja. Bądźmy na łączach.......
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Października 2014 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Października 2014 Dziękuję Wam za fajną traskę i miło spędzony czas. Do zobaczenia. Grze - szkoda, że Ci nie spasował termin, "prędkościowo byś wyrobił".
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Października 2014 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 13 Października 2014 Ja również dziękuję za miłe towarzystwo i za wyrozumiałość w drodze. Pierwszy raz po prawie 20 latach zdarzyło mi się prowadzić ekipę w trasie - bardzo miłe uczucie. Saper – załapałeś się na bigos ?? My jeszcze pojechaliśmy w kierunku Zagórza, obejrzeliśmy ruiny klasztory i z powrotem do domu. Miała być jeszcze pętla bieszczadzka, ale jak na „nasz początek” sezonu plany okazały się za bardzo ambitne – wymiękliśmy.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Października 2014 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Października 2014 EndriuBis - jak zobaczyłem co się dzieje na dole, to bigos mi nawet przez myśl nie przeszedł. Pociągnąłem do domciu.
Rekomendowane odpowiedzi