Gość denver27 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 ostatnimi czasy,nie moge wejsc na burgmanowy czat,czy ktos wie co sie dzieje ??
Abach Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jaka? awaria polchata, S3Mowy czat też nie działa od kilku dni....
Krzyżówka Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 No własnie co z tym czatem?? Wareczka sie na nas zdenerwowała czy co??
Administrator Artix Opublikowano 10 Października 2007 Administrator Opublikowano 10 Października 2007 Chcialem sobie wejsc dzis kontrolnie na czat i ... hmm i widze komunikat "adres tej strony www nie jest na li?cie dozwolonych adresów stron z czatem" dziwne !happybth
-=Dee Jay=- Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 ja wchodze i działa .. ale ja korzystam z klienta do czata ... tj ICeQ
Administrator Artix Opublikowano 10 Października 2007 Administrator Opublikowano 10 Października 2007 Faktycznie przez ICQ dziala hmmm ale ze strony glownej nie !happybth
Gość shrek Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Artix napraw czata. Jakto ty nie wiesz o co chodzi????? No co ty Artix się chyba nie nazywasz.. Pozdro !happybth
Glub Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Może zamiast czata powrót do korzeni czyli IRC? btw jak wleĽć na czata via Adium lub ICQ?
Klubowicze Ravenka Opublikowano 11 Października 2007 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2007 Wydaje mi się, że polchat zmienił link do chata. Obecnie jest to BURGMANIA A ICQ można ?ci?gnać z ICQ
Glub Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 ostatnie dla mnie ICQ to było w okolicach systemu 9.22, jeszcze pochodziło na 10.3.9. na PPC, po przejsciu na intela juz nie. ICQ jako protokół działa mi w ichacie i adium. ale oryginalnego klienta nie używam bo go już nie ma. BTW protokołu ICQ i AIM s? kompatybilne ze sob?... Więc jak wleĽć na czata przy pomocy klienta ICQ?
-=Dee Jay=- Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 nie ICQ, tylko ICeQ tzn Ikarii Chat Qlient ...
Glub Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 no i teraz wsio jasne.... a ten iceq jest dostępny na jak?? inn? platformę niż jedyna słuszna winda?
Administrator Tetsuo Opublikowano 12 Października 2007 Administrator Opublikowano 12 Października 2007 Hmm, polczat wyłaczył integracje pokoi ze stronami www, zmieniam linka na stronie głównej ...
Mamuśka Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Hmm, polczat wyłaczył integracje pokoi ze stronami www, zmieniam linka na stronie głównej . Super! Dzięki. Teraz wreszcie działa
Gość schuler Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 działa ale nikogo nie ma
dr.big Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Teraz jest juz OK. Czat dziala.
Administrator Artix Opublikowano 16 Października 2007 Administrator Opublikowano 16 Października 2007 Czat od kilku dni dziala i sie zaludnia glownie wczesnymi wieczorami tak od 19 !happybth
Glub Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 a może alternatywa dla polczatu? irc via www? http://www.pjirc.com/main.php znajomi z tego korzystaj? i s? zadowoleni. i maj?c klienta irca nie trzeba korzystac z www. nawet z konsoli unixowej mozna sie dostac.
Gość Raq Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 znowu co? sie powaliło w chacie
-=Dee Jay=- Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Tetsuo musisz wejsc na polchat.pl, znowu cos zminili, i tam w newsach jest co i jak zrobić, aby działało.
Administrator Tetsuo Opublikowano 30 Października 2007 Administrator Opublikowano 30 Października 2007 W jakich newsach , ja tam widze tylko panel instalacyjny forum ... musimy zaczekać , a jak się nie zmieni to znajdziemy inny chat. OOO już chodzi , ale my?lę że jeszcze będ? mieli drobne problemy
Relayed Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Witam. Niestety ostatnio siedzę na czacie, oczywi?cie w tle i niema nikogo. Nie wiem czy wszyscy s? zabiegani czy co. Może warto zmienić czat na wtyczkę do IPB, na stronie głównej forum by pokazywało kto jest i czy w ogóle kto? jest. Druga sprawa, na stronie głównej wy?wietlane s? reklamy, jest to wina systemy stat24. http://www.webinside.pl/news/5479 PS sory za odkopanie ale nie chciałem tworzyć nowego tematu
Rekomendowane odpowiedzi