Klubowicze Profesor Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Kilka razy wchodziłem na czat - i mogłem sobie poczytać - jeste? sam w pokoju przyjdĽ póĽniej itd.itd. Pozdrówko!
pilot Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Kilka razy wchodziłem na czat - i mogłem sobie poczytać - jeste? sam w pokoju przyjdĽ póĽniej itd.itd.Pozdrówko! dzisiaj o 22 bedziemy
pablos Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Wczoraj byli?my najpierw z pilotem a potem doł?czyło do Nas kilka osób ... ustanowili?my nawet mały rekord - bodajże 8 osób. Niestety nie była to godz. 22.00 lecz koło 23.30 Pozdrawiam i do zobaczenia codziennie o 22.00
Klubowicze Profesor Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Kilka razy wchodziłem na czat - i mogłem sobie poczytać - jeste? sam w pokoju przyjdĽ póĽniej itd.itd.Pozdrówko! dzisiaj o 22 bedziemy OK Na 99% - melduję się na pokładzie Pozdrówko!
pablos Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zagl?dajcie też ... w ci?gu dnia zawsze kogo? można trafic ... teraz wła?nie siedzi Artix i Ja !jump
Sympatycy spinka Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2007 !piwko byłam wczoraj w nocy/wywołana do tablicy/ byłam i dzisiaj w dzień !jump ....może będę i wieczorem
Gość MirekBurgman Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zagl?dam często na czat, ale ci?gle tam nikogo nie ma . Dostaje informacę,że jestam sam, to z kim mam sobie pogadac??
dr.big Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 No niestety, Warki juz nie ma !scooter ...
Kubus Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 !scooter dzis frekwencja jak nigdy jest nas narazie 9 osób
Gość shrek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Temat nie raz poruszny na czacie naszym klubowym w większo?ci przypadków nikogo nie ma. Niestety nie ma nikt na to czasu w większo?ci przypadków wygrayza wszystko gg i tlen. siemka !scooter
Sympatycy spinka Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Temat nie raz poruszny .... wygrayza wszystko gg i tlen. jakie wygryza, ???? wczoraj troszkę nas było... wylko umówionej 22.00 trzeba przestrzegać
pawko Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 No wła?nie...nawet ja sobie wczoraj wesoło poklikałem z wiaruchn?, bo akurat byłem w trakcie "wieczornego przegl?du sieci" i się załapałem...Było miło
Klubowicze Profesor Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Bylem o 22 i faktycznie trochę luda było Pozdrówko!
ultras Opublikowano 7 Maja 2007 Opublikowano 7 Maja 2007 wchodzę... patrzę sporo luda... biegnę po spokojnie zasiadam loguje się na czat a tam nieżywy chyba - Kubo Maxter - nie to co wareczka, można było zawsze pogadać.. i jeszcze na czacie reklama - 2 miliony samotnych!! bez komentarza
Mario Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 no dawac na chat bo z Kuba tylko gadamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sympatycy Kubo Opublikowano 8 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2007 QRNA... Normalnie nie wytrzymam ;o) Jeden porównuje Mnie do martwej Wareczki... Za? drugi dodatkowo mówi, że TYLKO ze mn? rozmawia !TAZ I jak tu ludziom dogodzić A tak serio to CIEPŁE KLUCHY, zapraszamy na czat... Bo co? dajecie po pupci... Pozdrówki, Kuba
Sympatycy spinka Opublikowano 8 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2007 I kto był naj.....wytrzymalszy...... !bicz MY : Geni i spinka reszta gadała cos im tam opadało czego? szukali i poszli sobie pozdro dla wszystkich z dnia dzisiejszego
Gość Raq Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Wstyd Panie dziejku, wstyd - tak po nocy o łożyskach...
Administrator Artix Opublikowano 25 Maja 2007 Administrator Opublikowano 25 Maja 2007 raw, z czatem to jest roznie, czasem sa tlumy a czasem pustki !scooter dzis np sam sobie siedze !OKK
Sympatycy orzech Opublikowano 25 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 25 Maja 2007 No trudno w pi?tek wieczór przed kompem ci?gle siedzieć. Po całym tygodniu mała siesta się należy i niekoniecznie w domu !scooter !OKK
michalu Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 I ja dzi? odwiedziłem czata !OKK Było nawet 7 osób no i chciałem sobie poczatować . Ale jakie? siły wyższe mi to utrudniały !scooter Może następnym razem się uda
Gość kamilus Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 Osobi?cie ani razu nie byłem... Proszę o nie dopisywanie postów nic nie wnosz?cych do tematu i to nie tylko w tym temacie, ale we wszystkich. W innym przypadku posty będ? kasowane. Artix
Rekomendowane odpowiedzi