Bienias Opublikowano Środa o 15:28 Opublikowano Środa o 15:28 Dla mnie te spotkania w knajpie też były bardzo miłe i chętnie mogę nadal w nich uczestniczyć. Jest możliwość na spokojnie pogadać i pośmiać się na żywo a wspólny wyjazd też można zorganizować czasami
Użytkownicy sławek1 Opublikowano Czwartek o 08:04 Użytkownicy Opublikowano Czwartek o 08:04 O proszę obudziłeś się Tomku ? Bo tak szczerze to pamiętam Cię jak za mgłą. Chętnie bym Cie zobaczył i zamienił słowo . 🤣😂🤣🛵🛵🛵 Grzegorz jestem za spotkaniem tradycyjnie w knajpie . Zresztą gdzie byśmy się nie spotkali to przepona i tak będzie bolała 🤣😂🤣🛵🛵🛵 A wygra demokracja 🤣 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano Czwartek o 11:53 Użytkownicy+ Opublikowano Czwartek o 11:53 Janusz, Sławek - Was wpisać do obojętnie, czy gdzie?
Bienias Opublikowano Czwartek o 15:54 Opublikowano Czwartek o 15:54 Jestem BEZAPELACYJNIE na TAK za spotkaniami w knajpie
Vince Opublikowano wczoraj o 06:10 Opublikowano wczoraj o 06:10 Chłopaki, zdecydujcie się, bo nie wiem czy mam szykować GAR-kuchnię czy GAR-nitur
Rekomendowane odpowiedzi