Bienias Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Dla mnie te spotkania w knajpie też były bardzo miłe i chętnie mogę nadal w nich uczestniczyć. Jest możliwość na spokojnie pogadać i pośmiać się na żywo a wspólny wyjazd też można zorganizować czasami
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 18 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 18 Czerwca O proszę obudziłeś się Tomku ? Bo tak szczerze to pamiętam Cię jak za mgłą. Chętnie bym Cie zobaczył i zamienił słowo . 🤣😂🤣🛵🛵🛵 Grzegorz jestem za spotkaniem tradycyjnie w knajpie . Zresztą gdzie byśmy się nie spotkali to przepona i tak będzie bolała 🤣😂🤣🛵🛵🛵 A wygra demokracja 🤣 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 18 Czerwca Użytkownicy+ Opublikowano 18 Czerwca Janusz, Sławek - Was wpisać do obojętnie, czy gdzie?
Bienias Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Jestem BEZAPELACYJNIE na TAK za spotkaniami w knajpie
Vince Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Chłopaki, zdecydujcie się, bo nie wiem czy mam szykować GAR-kuchnię czy GAR-nitur
mussum Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Spotkanie "karczmiane" oczywiście na tak, dopóki jest się jeszcze komu spotykać, żeby nie było, że tylko czytam😜
Użytkownicy ComoDo Opublikowano 22 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 22 Czerwca Można by się wybrać do karczmy . W sobotę jadę na Bałkany i wracam po 9 lipca więc po tym terminie jak najbardziej .
snajper-psg1 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca W dniu 19.06.2026 o 08:10, Vince napisał(a): Chłopaki, zdecydujcie się, bo nie wiem czy mam szykować GAR-kuchnię czy GAR-nitur Może to jest jakaś opcja, żeby w garniturach, do jakiejś eleganckiej karczmy?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Czerwca Użytkownicy+ Opublikowano 23 Czerwca W dniu 17.06.2026 o 09:54, Saper napisał(a): przeciw - Tomek, Jędrek w uzupełnieniu. W porze zimowej i późnojesiennej raz na jakiś czas chętnie spotkam się w knajpie pod dachem, ale w porze letniej jak sezon w pełni - nie. W dniu 19.06.2026 o 08:10, Vince napisał(a): bo nie wiem czy mam szykować GAR-kuchnię czy GAR-nitur Mireczku, jak się wybierzesz w nasze strony, to bez względu czy w "gajerku" czy bez to zrobię wyjątek i postaram się być na takim spotkaniu 😀
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 23 Czerwca Użytkownicy+ Opublikowano 23 Czerwca Po zebraniu do przysłowiowej "kupy", wychodzi: przeciw - Tomek, Jędrek obojętnie - Karol za - Robert, Janusz, Sławek, Piotrek, Piotrek Więc przewaga głosów - za. W związku z powyższym proponuję 16.07.2026r. (lub 23.07.2026r.), jako miejsce spotkania Karczmę u Jana, ponieważ tam nie trzeba deklarować obecności i zamawiać miejsc. Jeżeli nie pasuje, to proszę inne propozycje, jeżeli pasuje, to dajemy wpis o spotkaniu w odpowiednim wątku.
Użytkownicy ComoDo Opublikowano 23 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 23 Czerwca Mi pasuje u Jana , termin też,w sumie oba . Co nie znaczy, że nie mogło by być jakiegoś wypadu w trasę skoro mamy sezon ,zwłaszcza z zaczepieniem na jakąś pieczoną goloneczkę 😉. Ja tam jestem w miarę elastyczny w tym temacie . Co tam demokracja ustali to się dostosuję .
Bienias Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Mnie również oba terminy pasują więc czekam na demokratyczną decyzję kiedy i gdzie. U Jana też było fajnie 👍🏽.
snajper-psg1 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Jak mogę to zagłosuję za 16, bo później wyjeżdżamy na krótki urlop.
Robbi Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Siema 🛵 Jak dla mnie 16 i 23 lipca dobre daty na spotkanie i Karczma u Jana oczywiście jak najbardziej 🙂 Pozdrawiam
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 26 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 26 Czerwca To i ja się wypowiem lub rozpisze . Widzę że większość jest za 16.07.3036 więc ta data też mi pasuje . Więc temat obserwóje i się dostosuję 🛵🛵🛵
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Czerwca Użytkownicy+ Opublikowano 26 Czerwca @ComoDo pytanie. Czemu wróciłeś do Forzy ? 🤔 Wydawało mi się że byłeś bardzo zadowolony z NT - tym bardziej przy Twoich (Waszych) długich przelotach.
Użytkownicy ComoDo Opublikowano 26 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 26 Czerwca 54 minuty temu, EndriuBis napisał(a): @ComoDo pytanie. Czemu wróciłeś do Forzy ? 🤔 Wydawało mi się że byłeś bardzo zadowolony NT - tym bardziej przy Twoich (Waszych) długich przelotach. Dobre pytanie i też wiele osób się dziwi . NT1100 jest na prawdę świetnym sprzętem ale mimo to wróciłem do Forzy bo 1) Ta sama waga więc stabilność ale zdecydowanie niższy środek ciężkości 2) Manewrowość- lepiej mi się wchodzi w zakręty i slalomuje 3) Łatwiej mi na parkingach , pochyłościach i zdecydowaniej mniej męczy w korkach 4) Ekonomia choć to sprawa drugorzędna 5) jest zdecydowanie cichsza ,a hałas męczy zwłaszcza w dalekich trasach . 6) Diratkowy schowek pod siedzeniem 20l - na wagę złota na wyjazdach. 7) Żona pewniej się na niej czuje bo niżej siedzi, jest ciszej , i nie odczuwa tak prędkości i tu był ukłon w jej stronę . 8) Inna kultura pracy 750tki , mniejsze wibracje , mniej narowisty stąd bardziej uniwersalny jak dla mnie. Ogólnie na NT1100 nie mogę złego słowa powiedzieć ale Forza jest jednak bardziej uniwersalna . Fakt że nie ma takiego odejścia jak NT1100 i czasem tego brakuje przy wyprzedzaniu z prędkościami powyżej 120 . Nie żałuję że kupiłem NT . Przejechałem nim 15tys km , poznałem wady i zalety ale mimo że na prawdę jest czym pocisnąć to jednak Forza daje mi więcej zabawy i przyjemności a to jest chyba w tym wszystkim najważniejsze .
Rekomendowane odpowiedzi