ComoDo Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca W dniu 6.03.2025 o 11:37, EndriuBis napisał(a): OK. dzięki za INFO. czyli docieranie nowego moto w trakcie ? 😀 ławki, stoły i wiaty całe po zimie ? Miałem się wybrać w niedzielę na zwiad, ale 4oo. W takim razie pewnie pojedziemy w innym kierunku. Rozwiń Docieranie zgodnie z książkami . Jeszcze 340 km I można zacząć jeździć normalnie. Co do wyposażenia typu ławki , stoły itp to wszystko jest w jak najlepszym porządku . Nie zauważyłem żadnych braków.
snajper-psg1 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Gratulacje zakupu! Jaram się tą Hondą bardzo, acz ciągle jest myśl "czemu to nie ma Kardana". Kto wie, jak się kolano wygoi może uda się takiej maszyny kiedyś dosiąść i popłynąć autostradami w Europę.
ComoDo Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca W dniu 6.03.2025 o 22:02, snajper-psg1 napisał(a): Gratulacje zakupu! Jaram się tą Hondą bardzo, acz ciągle jest myśl "czemu to nie ma Kardana". Kto wie, jak się kolano wygoi może uda się takiej maszyny kiedyś dosiąść i popłynąć autostradami w Europę. Rozwiń Z wałem pewnie było by wygodniej ale też z pewnością sporo drożej i masa większa . Forzą z łańcuchem zrobiłem 30 tys i jakoś szczególnie nie odczułem problemów z tym napędem . Olejarka sporo ułatwia . W NT pewnie też ją zamontuję .
snajper-psg1 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Dobrze wiedzieć, będzie okazja to opowiesz. Ja czasem jedynie westchnę do mojej NTV gdzie poza wymianą oleju w przekładni co 36tys jak dobrze pamiętam nie musiałem dotykać. Ale, to takie subiektywne mieszczuchowe "bezgarażowe" gadanie - to dla nas zrobili skutery i CVT :D
Użytkownicy Robbi Opublikowano 19 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 19 Kwietnia Zdrowych pogodnych radosnych Świąt Wielkanocnych 🐣🐤🐥 Pozdrawiam Wszystkich serdecznie 🐣 2
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 12 Maja Użytkownicy+ Opublikowano 12 Maja No i proszę. Tyle razy obiecywane, praktycznie przed każdymi wyborami i wreszcie coś się dzieje: https://nowiny24.pl/nowoczesna-infrastruktura-dla-poludnia-podkarpacia-rusza-przebudowa-trasy-tyczyn-dynow/ar/c4p2-27575037 🙂 Tyle tylko że na razie jak zaczną będzie przerąbane 😟
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Maja Użytkownicy+ Opublikowano 12 Maja I bardzo dobrze, bo miejscami było (jest!) słabo. A to, że będzie przerąbane, ano będzie, ale w końcu kiedyś skończą i wtedy będzie lepiej.
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 12 Maja Użytkownicy Opublikowano 12 Maja Jak na tą chwilę i tak omijaliśmy tą drogę to pomijamy jeszcze przez czas modernizacji🛵.A później będzie jak po stole 🤣się jeździło 🛵🛵🛵
MBaran Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Ja standardowo lecę matysowska. Chmielnik takimi wąskimi drogami na jeden samochód przez borówki. A potem dalej przez Wólka hyznienska. Szklary i Laskówka i Dynów. czasem nie widzę żadnego auta. Do dylagowki jadę dwa razy w tygodniu i czas dojazdu tymi drogami autem ok godziny 16 to 3min szybciej niż sugeruje Google maps.
Rekomendowane odpowiedzi