Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Września 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Września 2018 Panowie, co tu taka cisza ? aaa..... już wiem, przypomniałem sobie że prawie 90% stanu grupy podkarpackiej było na wypadzie do Dołżycy i wszyscy dochodzą do siebie Michał. tu jest temat dla Ciebie zerwany pasek czytałeś ? Tak że te Twoje 8 czy 9 tys. to niezły wynik
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 11 Września 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Września 2018 7 godzin temu, EndriuBis napisał: Panowie, co tu taka cisza ? aaa..... już wiem,(...) A "Towarzysz Kierownik", od samego rana do wieczora na forum po tematach skacze, wszędzie pisze... a zdjęcia swoje to kiedy zamierza dołożyć? grzecznie (na razie) pytam.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 12 Września 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Września 2018 10 godzin temu, Saper napisał: a zdjęcia swoje to kiedy zamierza dołożyć? grzecznie (na razie) pytam. A łożyska wymienione ? A olej zmieniony ? No widzisz - życie to nie bajka ........ Zdjęcia będą lada chwila - spokojnie.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Września 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Września 2018 No tak, na pisanie na forum, to ma czas, a na dołożenie zdjęć to nie ma. SKANDAL!!! Czekaj Ty się doigrasz .
gumis Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 zdjęć chłop nie dodaje bo musi przez cenzurę przejść
Bogusz Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 Hi hi ha ha Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk zdjęć chłop nie dodaje bo musi przez cenzurę przejść Dobre Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Września 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Września 2018 20 minut temu, gumis napisał: (...) bo musi przez cenzurę przejść (...) W sumie, to Endria warto przez cenzurę przepuścić , niech ma.
Bogusz Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 W sumie, to Endria warto przez cenzurę przepuścić , niech ma. DobreWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy orzeł Opublikowano 12 Września 2018 Sympatycy Opublikowano 12 Września 2018 Godzinę temu, Saper napisał: W sumie, to Endria warto przez cenzurę przepuścić , niech ma. Braciszku. Odpuść im Panie. Niech chlopaki od czasu do czasu napisza co im myśl na jęzor przyniesie.
Szymqw Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 22 godziny temu, EndriuBis napisał: Panowie, co tu taka cisza ? Przepraszam, ale ja mam akurat urwanie głowy w pracy plus po pracy drobne remonty domowe i około-domowe... 22 godziny temu, EndriuBis napisał: aaa..... już wiem, przypomniałem sobie że prawie 90% stanu grupy podkarpackiej było na wypadzie do Dołżycy i wszyscy dochodzą do siebie Już doszli do siebie ...
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Września 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Września 2018 2 godziny temu, orzeł napisał: Braciszku. Odpuść im Panie. Niech chlopaki od czasu do czasu napisza co im myśl na jęzor przyniesie. Ja tam im pisać nie zabraniam, ale zdjęcia Endriu ma dodać, albo ... . 5 godzin temu, EndriuBis napisał: Zdjęcia będą lada chwila - spokojnie. Żeby tylko nie tak, jak opis wyprawy do Rumunii .
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 12 Września 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Września 2018 Taa,, no ładne rzeczy, na kilka godz. odszedłem od kompa, a tu taka dyskusja .... Ale dzisiaj, jak to mawiał mistrz Bogusław L. " nie chce mi się z Wami gadać"
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Września 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Września 2018 47 minut temu, EndriuBis napisał: (...) " nie chce mi się z Wami gadać" To się porobiło! Nie chce mu się z nami gadać, myślałby kto . Przyznaj się, że jesteś używany "zgodnie z przeznaczeniem" i nie stygniesz .
Bogusz Opublikowano 15 Września 2018 Opublikowano 15 Września 2018 Hej Michal . Ja mam plan : urodzil mi sie dzis czwarty wnuk - wnuczka . Sorry . Jestem pod wrazeniem , musialem . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bogusz Opublikowano 15 Września 2018 Opublikowano 15 Września 2018 Dzieki . Pusto tu od pewnego czasu . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Września 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Września 2018 44 minuty temu, Bogusz napisał: (...) urodzil mi sie dzis czwarty wnuk - wnuczka . Sorry .(...) Bogusz, wnuczki są Babci, Dziadka są wnuki . Niemniej gratuluję i niech będzie zdrowa.
Bogusz Opublikowano 15 Września 2018 Opublikowano 15 Września 2018 Bogusz, wnuczki są Babci, Dziadka są wnuki . Niemniej gratuluję i niech będzie zdrowa. Grzesiek . Zgadza sie . Niemniej jestem podwojnym dziadkiem , a moja zona podwojna babka . Czyli mamy dwie parki wnukow . Hej .Pozdrawiam przy okazji cala bande kolo Ciebie w Pogorzelicy . Milego Wysłane z iPad za pomocą TapatalkDzieki za zyczenia . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Września 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Września 2018 9 minut temu, Bogusz napisał: Pozdrawiam przy okazji cala bande kolo Ciebie w Pogorzelicy Do Pogorzelicy ruszam rano w czwartek, a może w "środku nocy"?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 16 Września 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Września 2018 No Bogusz, gratulacje. Teraz chłopie to ty się już nigdzie nie ruszysz na jak te wszystkie wnuki cię obsiądą , no ale taka kolej rzeczy. Ja na dzisiaj zaplanowałem wreszcie się porządnie wyspać. Za stary już jestem na spanie po 5 - 6 godz. na dobę. a po późnym śniadanku i kawce jadę na spacerek do lasu. Jakiegoś wysypu grzybków się nie spodziewam, ale spacerować po lesie lubię. Miała być wycieczka w Bieszczady i jakaś trasa w góry, ale niestety długie spanie nie idzie w parze z dalszymi wypadami
Bogusz Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Do Pogorzelicy ruszam rano w czwartek, a może w "środku nocy"? Sorry Grzesiek . Cos mi sie z terminem popultalo . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No Bogusz, gratulacje. Teraz chłopie to ty się już nigdzie nie ruszysz na !scooterjak te wszystkie wnuki cię obsiądą , no ale taka kolej rzeczy. Ja na dzisiaj zaplanowałem wreszcie się porządnie wyspać. Za stary już jestem na spanie po 5 - 6 godz. na dobę. a po późnym śniadanku i kawce jadę na spacerek do lasu. Jakiegoś wysypu grzybków się nie spodziewam, ale spacerować po lesie lubię. Miała być wycieczka w Bieszczady i jakaś trasa w góry, ale niestety długie spanie nie idzie w parze z dalszymi wypadami Dzieki Andrzej . Wszystko pozostale pozostaje niezmienione . Milego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 20 Października 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Października 2018 8 godzin temu, mastergsm napisał: Trochę z i innej beczki. Polecacie http://forum.burgmania.net/applications/tapatalk/index.php?/topic/27883-Honda-SW-T-600-doposażona-r.-2011 ? Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Tamten temat zostaw na spotkania, do "pitolenia" jest ten . Jak ze wszystkim, trzeba oblookać, niemniej jednak Honda ma najlepszą opinię, jest bezawaryjna i niedroga w eksploatacji, jest też wygodna, nie bierze oleju. Musiałbyś się przymierzyć czy pozycja Ci pasuje, ale do Krakowa daleko nie ma.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Października 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Października 2018 Z tego co pamiętam to ta Honda jest faktycznie forumowa, chyba 2 lub 3 lata temu przyjechała z nad morza Jeżeli jest zadbana to 50 tys. dla tego silnika to dopiero dobrze dotarty
Rekomendowane odpowiedzi