boochos Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 Czaro, takich ludzi do budowy Polski nam trzeba! Brawo ? Brawo ? ? Brawo ? ? ? Ps. Ty już wiesz, czym masz przyjechać...
Gość Bartheez5 Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 panie komisarz ups..........,, kominiarz ,, wpisuję cię na listę i nie widzę innej opcji , żebyś nie zagościł w nasze strony
kominiarz Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 panie komisarz ups..........,, kominiarz ,, wpisuję cię na listę i nie widzę innej opcji , żebyś nie zagościł w nasze strony no chyba nadszedł czas się zintegrować z ziomkami :-)
Gość Bartheez5 Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Również nie widzę inaczej.....
boochos Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Rafał może zapodaj jakieś szczegóły - miejsce, ile wplacac itp...
Gość Bartheez5 Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Szymonie , w miarę możliwości edyt. swój pierwszy post w tym temacie, także wszelakie info. Już jest co.do miejsca,ceny i rozkładu zajęć :-) Trasa również została ułożona :-)
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2014 Czołem Czy nie pogonicie nas kijami jeśli zechcemy was odwiedzć ? Nas tzn. arturo-bb + Ewa BB + Sonia ( nasza pupilka na czterech łapach ) Jesli możemy to przyjechalibyśmy w Piątek wieczorem. Jak ktoś byłby chętny na wcześniejszą degustację cytrynówki to zapraszamy Planujemy zostać u was do wtorku
boochos Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 Ooo... Pięknie, coraz piękniej! Państwo bb, z odległej części kraju, ? ? ? ? ?... Ps. Rafał , sorki za moją nieuwagę, już podgladam na pierwszy post...
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 25 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2014 No to już się pakujemy Do zobaczenia....
Gość Bartheez5 Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 arturo myślę , że nie powinno być najmniejszego problemu. Wspomnę obsłudze hotelu o was że będziecie wcześniej Ps. Może jeszcze kogoś z grupy śląskiej zabierzecie ????
czaro69 Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 Życzę Wam dobrej zabawy, ja niestety z pewnych względów odpadam.
Klubowicze bargacz Opublikowano 3 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2014 Niestety nie dam rady się z Wami spotkać.
jaro_4setka Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Domel jako pierwszy zaproponował zmiane terminu zakończenia sezonu,bo chciał się z nami zobaczyć, coś nie widzę Go na liście... :-o
Gość Bartheez5 Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Moja prośba do reszty os. Mniej bądz więcej zdecydowanych o deklaracje co do uczestnictwa w tej imprezie, gdyż do jutra mam podać listę osób biorących udział. Bardzo proszę o konkrety.......
boochos Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Rafał, może napisz, że pogoda zamówiona... Może niektórzy przestraszyli się tego załamania aury, a przecież wiadomo, że w weekend, w Ełku ma być ?-ce (słońce)
Klubowicze Doktorek Opublikowano 6 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2014 Nie stety ja nie będę w Ełku m. in. z powodów finansowych ... , życzę dla Was miłego spotkania
Klubowicze Ewik Opublikowano 7 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2014 Przepraszam wszystkich, mimo ogromnej chęci spotkania się z Wami z przyczyn niezależnych od nas niestety musimy zrezygnować z wyjazdu do Ełku. Bawcie się dobrze
boochos Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 uuu... szkoda... Czaro 69 i Ada Avanturnik i Wandalistka Bargacz Domel i Aga Doktorek Wrzono i i Ewik uuu... uuu... uuu... No nic, będziemy musieli Wasze zdrowie wypic, oj ciężko będzie oj, oj... PS. Czaro - w niedzielę rano zawitasz swym rumakiem, mam nadzieję???
Klubowicze MAKI Opublikowano 7 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2014 Nie rozumiem spotkania organizowanego w czasie kiedy na Mierzei mamy od lat zakończenie sezonu w Kątach Rybackich , może nasze spotkanie byśmy zorganizowali w innym terminie Na życzenie co niektórych Bartheez i Ja zmieniliśmy termin spotkania , ale widzę że jakoś i to się na nic dało . Ja jak mam zamiar jechać na imprezę np . Burgmanii to wcześniej już sobie odkładam kasę , w tym przypadku brak pieniędzy dla mnie to nie usprawiedliwienie .
czaro69 Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Szymon, od dziś jestem w szpitalu, także nie dam rady
Gość Bartheez5 Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Z uwagi na wynikła syt. i wielką frekwencję przedmiotowego spotkania pragnę poinformować wszem i wobec, że impreza zostaje odwołana. Jestem po rozmowie z kierownikiem hotelu. Gdyż w dniu dzisiejszym miałem podać ostateczną liczbę osob. Otrzymałem odp. Że minimum osób jakie oni obsługują na takich imprezach to 20. Zatem z przyczyn ode mnie nie zależnych IMPREZA ODWOŁANA !!!!!
jaro_4setka Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Ja i tak przyjeżdżam,parę osób jest też chętnych, z noclegiem damy radę...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2014 My będziemy . Nawet jak nie będzie " oficjalnej " imprezy to możemy się spotkać , pogadać , powygłupiać i zrobić coś z tą cytrynówką co ją przygotowałem. Jak są chętni to wystarczy wziąć tylko nocleg ( 50zł i można siedzieć spokojnie ) .Kolacje zjeść w/g uznania i posiedzieć wspólnie . Tylko fajnie gdybym wiedział czy faktycznie są chętni i od kiedy. Bo jak od Soboty od rana to przyjadę w Piątek wieczorem. A jak od Soboty po południu to wyjadę rano i na 17 będę na miejscu i możemy się integrować.
boochos Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Ja jeste od 18 w sobotę... Z tego co wiem, to jakaś zmiana miejsca noclegu będzie, impreza więc AKTUALNA! MAKI zapodaj szczegóły, bo ja przez pośrednika tylko wiem...
CZARO Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 ja z moim przyjazdem słabo widzę. ale jeszcze będę kombinował.napiszcie co z noclegiem ,....koszt imprezy czy innych takich mnie nie interesi bo wpadłbym co najwyżej przenocować i pogadać. dość późnym wieczorem ale nic pewnego raczej widzę to mglisto .czekam na info
Rekomendowane odpowiedzi