Skocz do zawartości
Forum Burgmania
  • 0

Uniwersalna szyba do skutera Yamaha Delight

Pytanie

Opublikowano

Witam ,może ktoś wie ,lub zna temat szyb do skuterów ,dokładnie interesuje mnie szyba firmowa uniwersalna akcesoryjna -mocowana do lusterek ,orginał yamahy kosztuje 600-700zł razem z mocowaniem ,może ktoś kupował szukał będę wdzięczny za konkretne informacje.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Witaj, na stronie givi it jest już taki artykuł jak szyba do Yamaha Delight, ale nie ma zdjęcia. Spisz sobie numer tego artykułu i kitu montażowego (czyli mocowania) i zadzwoń do któregoś z dealerów, którzy zajmują się sprzedażą akcesoriów GIVI. Oni Ci sprawdzą dostępność, pewnie trzeba będzie poczekać sporo, ale może zdobędą informację, kiedy będzie można zamówić. Pozdrawiam. Magda

• 0
Opublikowano

Dzięki za info sprawdzę .

• 0
  • Sympatycy
Opublikowano

Popatrz na ofertę firmy MGG z Olsztyna. Dorabiają szyby do wszystkich motocykli za mniej niż połowę ceny oryginału.

Sprawdzona firma, wysoka jakość materiałów.

http://www.mgg.com.pl/

• 0
Opublikowano

Dostałem odpowiedz od dystrybutora GIVI ,szyba dedykowana wraz z kitem montażowym kosztuje około 360zł czas oczekiwania około 2 tygodni.tańsza niż orginał yamahy a taka sama.

• 0
Opublikowano

W przypadku mojego skutera szyba Givi jest o niebo lepsza od tej dłuższej akcesoryjnej Yamahy.

• 0
Opublikowano

Może ktoś z osób tutaj na forum miał lub ma szybę Givi.Zamówiłem do swojego skutera .Jestem ciekaw opinii na temat jakości produktu Givi ,czy jest lepsza od orginału i najważniejsze czy kit montażowy pasuje pod konkretny model ,czy trzeba jakiś przeróbek do mocowania szyby.