Gość Dawid181 Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 Witam. Czy ktoś na forum posiada ten sprzęt?? Proszę o jakieś informacje dotyczące zmian typu wydechy,napędy itp. Niestety forum PCXa praktycznie nie żyje.
0 RONIN Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 A po co ci opinie jak już masz? Jeździsz więc sam powinieneś mieć swoją.
0 marek_m Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 Mam, również rocznik 2011. Syn lata nim do szkoły i nie tylko. Nie dba, ale PCX się nie mści. Jeździ bezawaryjnie Doskonały bezproblemowy skuter z systemem stop & go. Do tego normalna kierownica, bez badziewnych plastików. Innymi słowy, polecam
0 Bad Method Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 Tu jest dużo o: http://www.forum.burgmania.net/topic/12881-honda-pcx-125-skuter-dla-oszczednych-ekologow/page__hl__ekolog%F3w
0 Gość Dawid181 Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 Tu jest dużo o: http://www.forum.bur...e__hl__ekologów czytałem czytałem dzięki.
0 Marcin79 Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 Mam, również rocznik 2011. Syn lata nim do szkoły i nie tylko. Nie dba, ale PCX się nie mści. Jeździ bezawaryjnie Doskonały bezproblemowy skuter z systemem stop & go. Do tego normalna kierownica, bez badziewnych plastików. Innymi słowy, polecam Czyżby w kolorze brązowym ? Co do hondy szkoda że zamontowali w niej tylny hamulec bębnowy mi po przesiadce z aprili na gilerę trochę go brakuje
0 Geni Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 Też się nad PCX-em zastanawiam, chociaż nowa Majka kusi, a hamulce ma skurkowana takie, że niejeden motocykl by pozazdrościł.
0 Marcin79 Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 No ten kolor raczej nie podchodzi pod brąz, ja na trójmiejskiej sumie oglądałem jedną sztukę bez kufra i bez szyby z przodu tylko z małym daszkiem
0 Gość Dawid181 Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 marek_m Mam dokładnie w tym samym kolorze tylko że bez kufra i wyższej szyby jak na razie. Kufra nie chce ale nad wyższą szybą GIVI się zastanawiam,
0 Klubowicze MarP Opublikowano 15 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2014 Kufer warto też zamontować, schowek pod siedzeniem zajmiesz różnymi gratami i na kask miejsca nie będzie
0 marek_m Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 Syn lata do pierwszych śniegów, więc wyższa szyba była konieczna, choć z krótką skuter wygląda lepiej. Kufer też się przydaje na szkolne graty i nie tylko W garażu leżą jeszcze mufki, a w drodze jest koc Tucano Urbano
0 Gość Dawid181 Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 Kufer warto też zamontować, schowek pod siedzeniem zajmiesz różnymi gratami i na kask miejsca nie będzie Kufra nie chce. Wolałbym oparcie dla pasażera: http://www.forum.bur...__+oparcie +pcx Wyższą szybę Givi planuje zakupić na nowy sezon i też będzie nowiutki kolorek chciałbym też wymienić wydech na jakiegoś Leo Vince,Ixil lub inny basowy ale cena jak na razie oporowa. A wie ktoś jak u mnie podłączyć awaryjne????
0 Klubowicze MarP Opublikowano 15 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2014 Też kufra nie chciałem ale z biegiem czasu zweryfikowałem ten pogląd Okazało się, że schowek pod siedzeniem nie jest jadnak zbyt duży Co do oparcia to pasażer może się spokojnie opierać o kufer - wypróbowane w praktyce.
0 Gość Dawid181 Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 Poczekamy zobaczymy. Wstaw fotki kufra i stelaża da rade??
0 Klubowicze MarP Opublikowano 15 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2014 Mocowanie kufra Kufer Co prawda to nie moje foto ale właśnie takie mam mocowanie i kufer. Mocowanie jest OK ale tego kufra bym już nie kupił (tłucze się na nierównościach bo nie ma żadnych uszczelek - musiałem kombinować podkładki żeby go wyciszyć)
0 Gość Dawid181 Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 Dzięki za foty. Stelaż oryginalny czy samoróba? Kufer rozumiem że nie Givi ani Kappa????
0 Klubowicze MarP Opublikowano 16 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Września 2014 Stelaż dedykowany do PCX Kufer Kappa
0 Gość Dawid181 Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 Ja jeżeli nie kupie oparcia zrobię go samemu. Montował ktoś może inny niż fabryczny wydech??
0 Gość Dawid181 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Będę potrzebował pomocy w montażu świateł awaryjnych w PCX-ie. Co trzeba kupić,jak podłączyć. To gdzie założyć to wiem. Po między przyciskiem rozrusznika a Start-Stop.
0 Gość Dawid181 Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Mogę jakiś instruktaż w tej sprawie??
Pytanie
Gość Dawid181
Witam.
Czy ktoś na forum posiada ten sprzęt?? Proszę o jakieś informacje dotyczące zmian typu wydechy,napędy itp. Niestety forum PCXa praktycznie nie żyje.
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi