ja-rek Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Witajcie, Nooo, jak wszyscy to i JA też se zamontuję t? plastyikow? podkładkę w ilo?ci 1 sztuki. Dla kolegi Ry?ka...... ..... opłata stała : jedna podkładka = jeden litr paliwa niskooktanowego 40PB(%) + opłaty Poczty Polskiej......... pozdrawiam z gradobij?cego dzi? Bielska Białej. ja-rek.
RobB. Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Poproszę 2 szt. a niechtam Zołzie też założę Pozdrawiam RobB.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Administrator Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Uzbierało się ok 40 sztuk więc jako? po Stegnie zamówię 50- tke klubowych podkładek pod rejestracje. Dam znać jak będ? gotowe .
Matador Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Ja oczywi?cie wpisuję się na listę chętnych . Co do projektu to będzie ich na pewno więcej niż samych członków ale i ja swoje małe trzy grosze dodam: My?lę że w polu powinno znajdowac się logo i która? propozycja nazwy naszej przynależno?ci, może co? z POLAND
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Administrator Opublikowano 24 Sierpnia 2006 "Maxi Skuterowy Klub Polska" A także adres strony. Co my?licie?
Matador Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Nazwa OK a dalej ? my?lę że www... albo logo
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Administrator Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Będzie dobrze
VoYtaZ Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Wedlug mnie, to nazwa klubu ok, adres.....hmmm.... jesli wszystko bedzie nadal czytelne i nie bedzie napchane na malej ramce to ok, jestem za:)
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Administrator Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Wła?nie dostałem trzy projekty podkładek pod tablice rejestracyjne. Zanim potwierdze podrzucam opcje jakie mamy dostępne. Tak naprawdę różnice nie s? wielkie ale s? !scooter . Osobi?cie jestem za 1 lub 2. Zanim potwierdzę i wy?lę akceptacje czekam na Wasze wpisy. Akceptacje chcę przesłać dzi? do godziny 15 stej.
Mario Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 nie wiem czy tekst jest zaakceptowany ale mi sie troche nie podoba ,bo jesli ma byc po polsku to po co słowo Polska ,przeciez wiadomo ze Polska a nie Białoru?. Polska (Poland) bym dał tylko w przypadku hasła po angielsku.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Administrator Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Wiedziałem, że najszybciej tobie Mario cos nie bedzie pasowało Jest Ford Klub Polska, BMW Klub Polska i jest OK... tyle tylko, że oni nie maj? takiego rodzynka jak Mario !scooter Słowo Polska jest moim zdaniem jak najbardziej wskazane i niczego nie szpeci. Słowa sex shop, acount manager, itp jako? mnie akurat drażni?. Jeste?my w Polsce więc niech będzie "Polska". Takie jest moje zdanie.
Administrator Artix Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Administrator Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Najbardziej podoba mi sie nr 1 jak by adres strony byl na czarno to ideal. Jak nie to nr 3 , ale co bedzie to bedzie tez ladnie !scooter
Pleban Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 No to się teraz zaczęło. !scooter Prawdę mówi?c to mnie podobałaby się podkładka z nazw? klubu w kolorze niebieskim jak logo i czarnym adresem w wersji pierwszej lub drugiej. Rzecz? też jasn? jest że nie pogardzę inn?. P.S. Ale marudzę, a wcale nie jestem starym kawalerem
dr.big Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Mimo ze mam inne rejestracje -> nr 1. Jest taki jakis "dyskretny", inne maja za duzo drukowanych liter, no i jest caly "w kolorze" Burgmanii .
Gość macio Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 kilka uwag: - dwa kolory zwiększaj? koszty - nie używałbym kroju pisma "Times" (dobranie odpowiedniego kroju to podstawa) - proszę, zostawmy projekt grafikowi, jeżeli takowego nie ma w?ród nas to mogę pomóc
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Administrator Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Wła?nie te projekty robił grafik z firmy w której chcę zamówić podkładki. Panowie... z tego nikt nie będzie strzelał. Chciałem, żeby?my wybrali co? solidarnie ale widzę, że więcej z tym problemów niż my?lałem Gdzie dwóch polaków tam trzy zdania Osobi?cie jestem za pozycj? 1. Ps. Koszty kolorów nie s? duże. Pozycja 1 wyklucza mnogo?ć kolorów i wygl?da chyba najlepiej.
szuwarek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Wesja pierwsza ma najładniejsz? tczcionkę. Je?li by dało radę to dla mnie dwie sztuki, sorki że takpóĽno
Gość macio Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 W wersję nr 1 „GRAFIK” (czyt. technik - operator CorelDraw) włożył najmniej pracy i dlatego jest najlepsza. Różne stopnie, style i kroje pisma przy tak małej ilo?ci teksu wprowadzaj? bałagan. PS Przepraszam, z racji wykonywanego zawodu jestem trochę zboczony na tym punkcie 1 szt. dla maciusia
Rekomendowane odpowiedzi