Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2016 Miałem taką w kolorze orange, ale mi zaje...li z piwnicy - okrutnicy.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Grudnia 2016 Administrator Opublikowano 4 Grudnia 2016 Miałem w tym samym kolorze ale na kwadratowych karterach i kanciatym cylindrze / głowicy znaczy wersję polifcie
Marek62 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 3 godziny temu, darecki2059 napisał: Ja dzisiaj obchodziłem Barbórkę. Żona ma imieniny i spędzałem czas w domu przyjmując z małżonką gości. Ale fajnie że była reprezentacja GZ. Brawo chłopaki !!! Serdeczne życzonka dla Żonki
darecki2059 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 37 minut temu, Siorbak napisał: Serdeczne życzonka dla Żonki Żona bardzo dziękuje. Pozdrawiam Cię Marku serdecznie.
Rogierro Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Czemil, miałem dokładnie taką samą, też z jajowatym cylindrem :-)
Sympatycy KriSSo Opublikowano 5 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2016 A ja miałem takąWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2016 No ja zaczynałem od trochę większego rozmiaru. Niemal dokładnie taki model, jak na zdjęciu... Trochę później przesiadka na coś znacznie większego, ale musiałem czekać z jazdą, aż zdam egzamin na prawko, a później mi go wydadzą, bo jeszcze nie miałem skończonych 17-tu lat... To był dopiero ból!
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2016 Teraz, wd40 napisał: a ja takim jeździłem Waldek, Osa to teraz moje marzenie jest... Trafić jakąś dobrą bazę do odbudowy naprawdę już ciężko, a utrzymane kosztują krocie
dr.big Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Aj tam , ja się ganiałem z milicją przez 2- 3 lata... A moto wtedy jeździłem okresami prawie codziennie np. do szkoły . "Obrońcy systemu" w Nysach nie mieli szans ... PS. Prawko teorię bez problemu, a praktykę dopiero za drugim razem, bo za pierwszym egzaminator zobaczył, że na egzamin przyjechałem swoim moto i zaparkowałem "za rogiem"... Efekt- oblany ... 1
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2016 bigu u mnie stary pod kluczem trzymał, bo wiedział, że zaraz "odpałka" będzie... Raz wykradłem TSkę i kuzyna przewiozłem... Wysypaliśmy się na piachu Szlaban na wszystko miałem, prócz jedzenia 1
Rogierro Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Godzinę temu, dr.big napisał: Aj tam , ja się ganiałem z milicją przez 2- 3 lata... A moto wtedy jeździłem okresami prawie codziennie np. do szkoły . "Obrońcy systemu" w Nysach nie mieli szans ... PS. Prawko teorię bez problemu, a praktykę dopiero za drugim razem, bo za pierwszym egzaminator zobaczył, że na egzamin przyjechałem swoim moto i zaparkowałem "za rogiem"... Efekt- oblany ... Robercie, ja tak samo, kilka lat bez uprawnień latałem, nyski i fiaciory a potem polonezy były bez szans przy naszych ETZ-kach, chociaż dwa razy dałem się złapać i było kolegium. Takie czasy były, ale jest co wspominać.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2016 Rogierro... ETZ-ką też szalałem Miałem niebieską w wersji podstawowej niestety, bo z obrotomierzem kosztowała już odczuwalnie więcej... Później po jakimś szlifie przemalowałem ją na czarny mat i w ten sposób wyprzedziłem modę na dzisiejsze malowania skuterów Wszystkie laski na osiedlu były moje... (później kumpel mi zrobił konkurencję nową, czarną Jawą TwinSport)
dr.big Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 24 minuty temu, Rogierro napisał: Robercie, ja tak samo, kilka lat bez uprawnień latałem, nyski i fiaciory a potem polonezy były bez szans przy naszych ETZ-kach, chociaż dwa razy dałem się złapać i było kolegium. Takie czasy były, ale jest co wspominać. Fajne sprzęcicha były ... U mnie efektem było wtedy (chyba 1986 lub 87) jedno kolegium i to właśnie złapany na motorynce ... Pamiętam, że wtedy wyłapałem równorzędność przegubu do Syreny zakupionego w motoryzacyjnym na Pocztowej ... Na szybszym moto zawsze jakoś udawało mi się "odjechać" w siną dal ...
Bob Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Miałem 3 szt MZ ETZ Pierwsza zakupiona w orginalnej skrzyni zapakowana, to były czasy,Ciągle mi po głowie chodzi nabycie fajnej sztuki. Najlepszy prezent ślubny,prawie nówka została skradziona w dniu ślubu.pamietam rozpacz a mineło 30 lat.
czemil Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Przedglądając filmiki z dawnych Burgmani trafiłem na fajną piosenkę Sidneya Polaka. Pewnie niektórzy znają, ale przypominam
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2016 Sidneya miałem okazję poznać osobiście, ale niestety nie słyszałem na żywo tej piosenki... Teledysk za to zacny
dr.big Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 I "mistrzyni drugiego planu z osuwajcymi się spodniami" w 1:55 minucie Ostatnio kilka razy puściłem sobie w samochodzie LP -> "cyfrowy styl życia" ...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2016 Haha,,, Dobre, jakoś wcześniej kompletnie nie zwróciłem na to uwagi mimo, że teledysk oglądam enty raz...
Rzelu Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zawsze oglądając ten teledysk odruchowo boję się że któraś z Pań towarzyszących Sidneyowi się wywali, bo jednak nie jeżdżą zbyt pewnie. Ale może to wina tych małych kółeczek.
darecki2059 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam. W sobote tj. 07.01.2017 o godz 17.00 organizujemy spotkanie integracyjne GZ w barze BATISTA. Jeżeli ktoś jest chętny to zapraszamy i prosimy dopisać się do listy. Osoby które deklarowały uczestnictwo to : 1 Darecki 2 Czemil 3 Hektor 4 Maniek 5 ...........
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dołączam do spotkania... Nie wiem czy z Gosią, bo na razie chora i głos jej odjęło (co wcale nie jest złe)...
Sympatycy Robsson Opublikowano 5 Stycznia 2017 Sympatycy Opublikowano 5 Stycznia 2017 W tym dniu mam uroczystość rodzinną i nie będę mógł uczestniczyć w tym spotkaniu integracyjnym. Bawcie się dobrze.
Sympatycy Robsson Opublikowano 7 Stycznia 2017 Sympatycy Opublikowano 7 Stycznia 2017 Oglądać wolę Cejrowskiego ale na biesiady przy stole faktycznie Wędrowniczek jest lepszy. Co prawda nie lubi ciepłych pomieszczeń więc zadbajcie o niego i obłóżcie go lodem
Marek62 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Szkoda że nie będę mógł trudno może innym razem trzymajcie sie i udanego wieczoru pozdrawiam Hi
Rekomendowane odpowiedzi