Klubowicze Roni Opublikowano 29 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2014 Jak tylko nie będzie padać, a wszelkie znaki na niebie mówią że będzie ładnie to my z Andzią, może nie skuterem ale na 2oo
Jarek_PL Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Pogoda gwarantowana (Siemik zna pogodynkę z TVN-u) i gdy by nie to że mam już bilet to 100% było by 2oo. Przyjeżdżać skuteramy ludziska, bo za oknem lato! Bedze wesoło ;-)
Drek Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 gdy by nie to że mam już bilet to 100% było by 2oo. "Bilet" wygrał
Gość Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Przyjeżdżać skuteramy ludziska, bo za oknem lato! Bedze wesoło ;-) Tia, wesoło będzie, jak spadnie śnieg... nagle. Na kongres też była pogoda zamówiona, a trzech naszych kolegów odśnieżało maszyny. Co prawda, wszystko na szczęście skończyło się szczęśliwie.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 30 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2014 Nie zauważyłem że Grzesiu prosił o określenie godz przyjazdu. My,Resenok z rodziną i JarekPL będziemy koło 16.00-17.00.
jurczas Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Jurczas, Asia, Weronika podobnie popołudniu godz. 17-18.
Jarek_PL Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 "Bilet" wygrał Tia, wesoło będzie, jak spadnie śnieg... nagle. Oj tam oj tam W moim przypadku to wolał bym żeby to śnieg spadł nagle :-) Off topic. Sorki
Tatko Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Panowie o jakim śniegu rozprawiacie przecież pisałem że jak Ja jadę to pogoda musi być. Pozdrawiam . . !scooter
Bobas Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Myślę, że ja z Anią będziemy ok. 16- stej. Jedziemy niestety puszką .
melmacie Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Czesc Siemik, proszę o dopisanie do listy - 1 os.
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2014 przepraszam za zwłokę już przelane.
Sympatycy siemik Opublikowano 1 Października 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Października 2014 Siemka Ja z córeczką będę już w czwartek ok. 17tej więc nie ma znaczenia o której ktokolwiek przyjedzie. Ważne żebyście tylko szczęśliwie i bez przygód dojechali. Jedzenia starczy dla wszystkich nawet tych późno przyjeżdżających. Pozdrawiam Siemik. ps. od jutra nie będę miał wglądu do internetu.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 1 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2014 jadę sam na 200 - startuje z WAWY 9-10 w piątek na 200 - jak ktoś ma ochotę się dołączyć to prosze
Klubowicze Marzena Opublikowano 1 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2014 Siemiczku serdeczne cię z Volvem przepraszamy ale nie możemy się z wami zintegrować. Łódzka grupa będzie liczna i mamy nadzieję że będą nas godnie reprezentować. Pozdrawiamy serdecznie wszystkich uczestników spotkania na Mierzei Wiślanej.
Sympatycy siemik Opublikowano 1 Października 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Października 2014 Siemiczku serdeczne cię z Volvem przepraszamy ale nie możemy się z wami zintegrować. Łódzka grupa będzie liczna i mamy nadzieję że będą nas godnie reprezentować. Pozdrawiamy serdecznie wszystkich uczestników spotkania na Mierzei Wiślanej. Ok. Będzie jeszcze nie jedna okazja do spotkania. Pozdrawiam Siemik
Bobas Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Ja mam już powoli robaki w żołądku. Fajnie, że się spotkamy
dr.big Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Bawcie się przednio . W tym roku nie dałem rady ...
kominiarz Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 zwolniło się jedno opłacone miejsce ,kolega Kamyk zachorował i nie może pojechać i nikogo w te miejsce nie znalazłem ,jakby ktoś się zdecydował w ostatniej chwili na Mierzeję Wiślaną to może śmiało jechać kontakt 502053565 pozdrawiam wszystkich MaxiSkterowców i do zobaczenia jutro na Mierzeji Wiślanej
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Października 2014 Administrator Opublikowano 2 Października 2014 Obowiązki przygniatają, tym razem nie dam rady . Bawta się ino nie psotujta Pozdrowienia i do miłego.
Bobas Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Bawta się ino nie psotujta No dobra, namówiłeś nas
Klubowicze PIN Opublikowano 3 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2014 O rany to już dzisiaj . Do zobaczenia w krainie jodu i miodu . Romulus Iga Ewa i Pin, meldują się na miejscu ok 15-tej.
Klubowicze DaniL Opublikowano 3 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2014 A ja z rodzinką ruszam niestety dopiero ok. 14-tej. Do zobaczenia wieczorkiem. Ps. Z W-wy lepiej autostradą czy "starą" trasą przez Płońsk, Mławę ... ?
upiór Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Miłego spotkania . Pogoda załatwiona na 100 % . P.S. Walnąć kieliszeczka za Prezesa .
Gość Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Słuchajcie, jeśli wyjechałem z Warszawy i mam teraz drogowskaz: «Kraków 50», to chyba coś nie tak?
Rekomendowane odpowiedzi