Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2014 No i poszło... Taaaadaaam...
minimi1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Kurczę zawsze tak macham rękoma?- to jakaś choroba chyba - Jak zwykle miło się oglądało Taadam
Sympatycy KriSSo Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ale Wam zazdroszczę spotkania i wspaniałej rybki. Mam nadzieję na III spotkaniu się pojawić z rodzinką. Tymczasem pozdrowienia z greckiego Korfu
azjon Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Kurczę zawsze tak macham rękoma?- to jakaś choroba chyba - Jak zwykle miło się oglądało Taadam no nie tylko Ty - ja też macham to chyba choroba zawodowa skutermaniaków Taadaam
Klubowicze bilety Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2014 no nie tylko Ty - ja też macham to chyba choroba zawodowa skutermaniaków Taadaam A ja się na robiłem przy przygotowaniach do spotkania więc nie machałem już rączkami.
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Fajne spotkanie, miła atmosfera, filmik super, a oprawa muzyczna w moich klimatach. Pozdrawiam z Mazowsza!
Klubowicze ArtCho Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Fajne spotkanie, miła atmosfera, filmik super, a oprawa muzyczna w moich klimatach. Pozdrawiam z Mazowsza! Zapraszamy do nas! Rybka się znajdzie dla każdego, a w szczególności dla Flymana z Mazowsza! PS Co do pierwszej części filmu, a zwłaszcza muzyki... (wersja złagodzona, ale łatwo się domyślić co jest pod dolną ramką )
Rekomendowane odpowiedzi